Wingdomin esikoisalbumi Kotipellon levymerkille

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
Locked
IceBreaker
Sr. Member
Posts:4718
Joined:Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location:Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)
Wingdomin esikoisalbumi Kotipellon levymerkille

Post by IceBreaker » Sat Feb 19, 2005 4:21 am

Tiedote Kotipellon kotisivuilta:
"Wingdom High and Loud-levymerkille!!! Timo Kotipellon levy-yhtiö High & Loud on tehnyt sopimuksen suomalaisen Wingdom-yhtyeen kanssa.
Aikaisemmin High & Loud on julkaissut Timo Kotipellon kaksi albumia, joten Wingdom on yhtiön ensimmäinen ulkopuolinen kiinnitys. Wingdomin esikoislevy Reality ilmestyy Suomessa 20. huhtikuuta, ja Suomen lisäksi albumi julkaistaan ympäri maailmaa mm. Japanissa, Saksassa ja USA:ssa.

Wingdomin muodostavat laulaja Sami Asp, rumpali Markus Niemispelto, kitaristi Jukka Ruotsalainen, basisti Alessandro Lotta sekä kosketinsoittaja Mikko Harkin. Ainakin kaksi viimeksi mainittua muusikkoa ovat tuttuja vannoutuneille metallifaneille, sillä Alessandro Lotta on aiemmin soittanut italialaisessa Rhapsody-yhtyeessä, ja Mikko Harkin on Sonata Arctican entinen kosketinsoittaja.

”Olen vuosien varrella kuullut varmasti satoja demoja eri bändeiltä, mutta Wingdom on ensimmäinen signaamaton yhtye, joka oli niin kiinnostava, että oli pakko ryhtyä toimenpiteisiin”, Timo Kotipelto kommentoi motiivejaan oman levymerkkinsä toiminnan laajentamiseen.
www.wingdom.org

Uutinen: Timo Kotipelto"
Hieno juttu, että High and Loud laajenee myös TK:n soolojen ulkopuolelle ja myöskin, että Kotipellolla ja Härkinillä on yhä hyvät välit keskenään. Mielenkiinnolla odottamaan julkaisupäivää, maistiaisbiisiä "Where Do We Go" Cityn taajuudelta ja mahdollista singleä? :?: TK on siinä suhteessa IMHO oikeassa, että bändi on ainutlaatuinen, en nimittäin pystynyt niiden lyhyiden mp3 sampleiden perusteella mitä bändi tarjoaa vertaamaan yhtyettä mihinkään muuhun yhtyeeseen.
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

stratowiruz
Sr. Member
Posts:2451
Joined:Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Wingdomin esikoisalbumi Kotipellon levymerkille

Post by stratowiruz » Sat Feb 19, 2005 9:34 am

Jepulis, tätä on odotettu. Eilen luin myös asiasta itse! Tuskin maltan odottaa julkaisua.

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts:4327
Joined:Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location:United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Wingdomin esikoisalbumi Kotipellon levymerkille

Post by Mormegil » Sat Feb 19, 2005 2:00 pm

Alessandro Lotta on pirun hyvä basisti joka teki Rhapsodyssä murskaavaa jälkeä, mutta Wingdomista en parin kuulemani clipin perusteella pitänyt kovinkaan paljoa. Kannattaisi varmaan tutustua paremmin(?)

Locked