minkälainen kitara vahvistin?

Muusikot ja muusikoidenalut voivat täällä keskustella kaikesta musiikintekemiseen liittyvästä. Toki myös muutkin ovat tervetulleita mutta keskusteluaiheiden pitäisi täällä jollain tasolla liittyä musiikintekemiseen.
User avatar
Jaakko
Sr. Member
Posts:1366
Joined:Sat Mar 02, 2002 9:54 am
Re: minkälainen kitara vahvistin?

Post by Jaakko » Wed Jan 11, 2006 8:40 pm

Munkillakin on kaksi puolta. Ihan priimayksilö tuo ei ole, enempi heräteostos ja ehkä olis jäänyt ostamatta jos olisin kaupassa yksityiskohtia mikroskoopilla tutkinut. Kaulan kaarevuus niillä kielillä mitä käytän (10-52) on mahoton saada optimoitua, tahtoo kaula yläpäästään taipua paksuille kielille enempi kun pitäis, johtaa siihen että action on vähän liian korkee tai muuten tulee säriseviä nauhoja liikaa puoleenväliin kaulaa. 9-42 kielisetillä jotka kitarassa oli alkuperäset tosin kaula toimii hemmetin hyvin, ikävä vaan että mun kädet ei. Tallan säätövarat 10-... kielille myös loppuu intonaation kanssa kesken, mutta samaten kyllä ysit toimii. Niin ja työn jälki kertoo pikkujoulun jälkeisestä maanantaista tehtaalla, muutama aika "helppo" puuntyöstövirhe näkyvissä.

Ai paljonko pyydän? En myy.

User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts:1376
Joined:Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location:Ruovesi, Finland
Contact:

Re: minkälainen kitara vahvistin?

Post by Kain´s seventh son » Wed Jan 11, 2006 9:26 pm

:lol: Arvasin :lol:

Ei varmaan parhaita Gibsoneita olekaan :D mutta kauneimpia ikinä näkemiäni soittimia :P ja se merkkaa jo paljon :wink: en minäkään ikinä luopuisi, jos kerran tuommoisen saisin :P olkoonkin kuinka maanantaikappale :lol:
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

User avatar
Jaakko
Sr. Member
Posts:1366
Joined:Sat Mar 02, 2002 9:54 am

Re: minkälainen kitara vahvistin?

Post by Jaakko » Sun Mar 12, 2006 6:11 am

Vahvareista kun nyt topikki oli niin pannaas vähän vielä lisää varotuksen sanaa kaikille joilla on hinku hyvään soundiin mutta huonosti rahaa: älkää ostako mitään mikä painaa enemmän kun puoli kiloa!

Ei kun perkele, meni kun menikin sitten pääteasteputket näin parin vuoden käryttelemisen jälkeen ja Marsuni kuulostaa lähinnä pierulta tällä hetkellä, mistähän mä siihen nyt uuden sarjan tempasen kun rahaa on noin miinus kolmesataa euroo... Noh kai se on tienattava vaikka pokeria pelaamalla, eihän tuota pörinää kuuntele pirukaan. Sama kait se on onko rahaa miinus kolme vai miinus neljä sataa niin. Samaan syssyyn etuastekin uusiks...

Juu nyt on semmonen fiilis et jos vapaaehtosia turpaanvedettäviä löytys niin saa tulla soitteleen ovikelloo.

Locked