Stratovarius Community
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 

Thunderstone
Goto page Previous  1, 2, 3
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 9:04 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

King of Loss wrote:
Hommattu on täälläkin. Levyltä tunnistaa kyllä bändin ja varsinkin alkupuolisko kolahtaa kovaa. Loppupään biisit vaativat vielä muutaman kuuntelukierroksen, että alkavat jäämään mieleen. Aivan yhtä lujaa ei tällä levyllä mennä kuin kahdella aikaisemmalla, mutta ne tutut elementit ovat kuitenkin edelleen kuultavissa.


Itsekin olen huomannut juuri tuon että Thunderien levyillä ekat biisit ovat aina "tutun turvallista" ja "heti maistuvaa" menoa ja loppupäässä on sitä vähän enemmän pureskelua vaativaa kamaa. Kuten jo sanoin, tempojen alaspäin hilaus on minusta ollut levyllä vain ja ainoastaan hyvästä. Ei niitä supertuplia tarvitse joka biisiin tunkea. Ja tutun kuuloiset elementit tosiaan paistavat korvaan heti, mutta niin kauan kuin biisit miellyttävät, se ei haittaa minua ainakaan yhtään.

King of Loss wrote:

Pasin äänenkäytössä on kuultavissa laajempaa skaalaa. Välillä tulee mieleen jo etäisesti Russel Allenin murahtelut, etenkin kappaleessa Liquid of the Kings. Ehdotonta eliittiä suomalaisissa laulajissa.


Omasta mielestäni lievä korostus on Pasin suurin miinus ja sekin on pientä verrattuna moniin muihin. Hieno solisti kyllä todellakin ja sopii TS:n biiseihin kuin nenä päähän

King of Loss wrote:

Erittäin onnistunut kokonaisuus joka tapauksessa levy on. Varmasti tulee soittimessa lähipäivät pyöritettyä kappaleita.


Et ole ihan yksin, ajattelen ihan samaa. Jokainen Thunderi on ollut edeltäjäänsä parempi vaikka kaikki ovatkin vähintään hyviä.

King of Loss wrote:

Mitä näihin hittimelodioihin tulee niin jos kappaleen ainoa heikkous on, että se miellyttää kuuntelijaa, niin mitä sitä suotta kuuntelemaan sellaista tuubaa. Maailma on täynnä kappaleita, jotka eivät taatusti miellytä ketään. Niistä on varaa valita. Minut ainakin Thunderstone on saanut yhä uudelleen pistämään levyn soittimeen, vaikka kappaleet ovatkin hyvin soitettuja ja kertosäkeet tarttuvia. Ovatpa joskus jopa saaneet hyräilemään mukanakin.


Minä en kanssa voi tajuta sitä että "hittimelodian" sisältävää biisiä ei muka voi diggailla. Maailmassa on levytetty niin paljon biisejä että väkisinkin osa kuullostaa keskenään samalta. Ja mielestäni yksi Thunderien hienouksista on (tämän muuten Nino itse allekirjoitti kun hänelle mainitsin, terveisiä vaan miehelle!!) se fakta että vaikka musa kuullostaakin etäisesti siltä että "tämä on kuultu jo" niin suoraa linkkiä mihinkään levyttäneeseen bändiin ei kuitenkaan voi antaa.

Back to top
View user's profile Send private message
Kenji
Member


Joined: 25 Nov 2003
Posts: 148
Location: Järvenpää

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 10:18 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Nyt on levy hommattu... Mutta ei sitä tietenkään voi koneella soittaa kun on ilmeisesti kaikenmaailman kopiosuojat. Vai enkö vaa osaa? Ja omat cd soittimet on kyllä sitä laatua äänentoistoltaan, että mieluummin ei kuuntele ollenkaan. Confused

EDIT: vinkumisesta huolimatta kuuntelin levyn silti kakkasoittimellani ja täytyy sanoa että kyllä se on juuri niin hyvä plätty ku netistä ladattavissa oleva sampleklippi antoi ymmärtää. tätä tulee tykitettyä lähitulevaisuudessa PALJON! Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SirJuzzi
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1933

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 11:32 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Nyt, kun uutta levyä on hieman kuultu, en oikein osaa päättää pitäisikö minun ostaa se vai ei. Parhaimmat biisit olivat taattua Thunderstonea hypäten sinne muiden loistavien Ukkoskives-biisien eliittijoukkoon, mutta välillä tuntui olevan jotenkin väkinäisen oloisia vetoja, eikä kyseessä tunnu olevan tämä kappaleiden avautumattomuus. Lisäksi yhdistin sen päätösraidan (jonka nimeä en tähän hätään muista) Show Must Go Oniin (tämä ei silti ole syyte rippaamisesta). Pasin laulusta, Ninon kitaroinnista ja soundeista tulee lisäplussaa. Jos rahatilanne olisi parempi, homma olisi selvä, kyllä niitä parhaita biisejä voisi enemmänkin kuunnella. Nyt jää tosiaan sellaiselle fifty-fifty-tasolle, saa nähdä miten käy.

Back to top
View user's profile Send private message
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 3:04 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

SirJuzzi wrote:
Parhaimmat biisit olivat taattua Thunderstonea hypäten sinne muiden loistavien Ukkoskives-biisien eliittijoukkoon, mutta välillä tuntui olevan jotenkin väkinäisen oloisia .


Noh, näin offina voin sanoa että kaikki omat levyni bändiltä kuin bändiltä ovat juuri tällaisia. Ja ihan oikeasti on mielestäni vain hyvä jos levy ei vedä päätä irti harteista, sillä silloin käy helposti niin että levyä fiilistelee kaksi viikkoa putkeen päivittäin ja sen jälkeen se jää pölyttymään nurkkiin. Thunderi-lätty on kuitenkin aivan mahtava omasta mielestäni.

Back to top
View user's profile Send private message
SirJuzzi
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1933

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 5:47 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Itselläni on monen monta levyä, jotka ovat alusta loppuun täyttä rautaa ja jotka ovat kiinnostaneet (vähän luonnollisesti tietty tasaantuen) vuosia. Omistan tietty niitäkin tapauksia, joissa on lipsahduksia, mutta ne ovat sitten muuten sisällöltään loistavia. Tässä Tools of Destructionin tapauksessa tuntuisi näitä epämääräisiä fiiliksiä jättäviä raitoja vaan olevan ehkä hieman turhan paljon meikäläisen makuun.

Back to top
View user's profile Send private message
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Tue May 10, 2005 2:44 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Jatkan täydellistä offiani sanomalla että mielestäni on aina parempi jos levy tarjoaa joko 3 selkeästi muita parempaa biisiä tai kasan tasalaatuisia biisejä verrattuna siihen että levyllä on kolme pää-irti raitaa ja 5 täysin vessan lattialta lakaistua. Tämä toki vain mielipide mutta esmes Sonatan Winterhearts Guild on juuri tällainen. The Cage, Victorias Secret ja Abandoned Pleased Brainwashed Exploited ovat aivan tappajia, siinä missä The Misery, Champagne Bath ja The Ruins of My Life sopisivat paremmin Korean bonuksiksi.

Aiheesta sitten: Nosturin keikan jälkeen olen kuunnellut Thunderia taas vähän enemmän ja huomannut että se vaatii ainakin omalla kohdallani usean kuuntelun ennenkuin biisit oikeasti avautuvat kuulijalle. Ja tätä pidän hyvänä asiana, kunhan ei ihan äärimmäisyyksiin mennä. Täytyy sekin vielä kertauksen vuoksi sanoa että joskus olin valmis laittamaan Dreamspace-cd:ni tikkatauluksi, tänä päivänä se on mielestäni tietyllä tapaa Straton paras tuotos.

Back to top
View user's profile Send private message
Akiman
Jr. Member


Joined: 11 Mar 2004
Posts: 25

PostPosted: Thu May 12, 2005 3:12 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

THUNDERSTONE

"Sanotaanko näin, että kun otat uskontotieteilijän, rumpumyyjän, kaivurikoneen kuljettajan, varastomiehen ja studiotyöskentelijän ja pistät heidät samaan kellarinloukkoon soittamaan heviä, niin siitä syntyy Thunderstone."


Pian viiden vuoden ikään yltävä helsinkiläinen Thunderstone on kolmella albumillaan raivannut tasaisen varmasti tietään kohti kotimaisen melodisen heavyn kuuminta kärkeä. Suhteellisen epävarmoista lähtökohdista matkansa aloittanut Thunderstone koki lopullisen mullistuksensa, kun Nuclear Blast avasi onnellisten sattumien kautta ovensa projektina pidetylle yhtyeelle, minkä jälkeen viisihenkinen kokoonpano aloitti yhä tiiviimmän toimintansa. Nyt keväällä 2005 Thunderstone julkaisi kolmannen kokopitkänsä Tools of Destructionin, joka edustaa taatusti tumminta ja raskainta Thunderstonea tähän saakka, mutta kehitystä on tapahtunut myös laajemmin aina olosuhteista keikkarintamalle. Uuden studion rakennuksen kanssa työskentelevä yhtyeen kitaristi Nino Laurenne ennakoikin Thunderstonelle kiireistä vuotta, sillä rakennustöiden lisäksi edessä on laajaa kiertelyä ja muuta toimintaa.

http://www.sonosmetallicos.net/ haastattelut.php?id=61

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SirJuzzi
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1933

PostPosted: Mon Dec 31, 2007 1:15 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Kiitokset Thunderstonelle yhden aikakauden päättäneestä Tampereen keikasta 30.12.07. Sääli, että yleisöä oli niin vähän ja sekin vähä niin käsittämättömän apaattista, mutta keikan musiikillinen tarjonta oli huippuluokkaa. Toivotan yhtyeelle menestystä tulevan kokoonpanon kanssa.

Back to top
View user's profile Send private message
Summpi sika
Member


Joined: 02 Aug 2006
Posts: 66

PostPosted: Wed Jan 02, 2008 12:07 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

SirJuzzi wrote:
K Sääli, että yleisöä oli niin vähän ja sekin vähä niin käsittämättömän apaattista, mutta keikan musiikillinen tarjonta oli huippuluokkaa.


tämä onkin juuri niiiin surullinen asia bändin kohdalla. olen vahvasti sitä mieltä että suomen yksi aliarvostetuin bändi ellei jopa ihan ole sitä. tyypit ovat tehneet hienoja niin hienoja levyjä alusta loppuun saakka ja myyntiluvut ovat pyörineet siellä tyliin "5 myytyä kappaletta" itse omista kaksi uusinta ja kova yritys hankkia loputkin. pasinkin ääni oli niin hieno että, ei miestä syytä suotta "haukuttu" suomen david coverdaleksi. mutta hänkin lähti karin kanssa varmasti senkin takia yhyeestä kun kovan työn tulios ei kantanu leipää, vaikka virallinen syy olikin, että saisi enemmän aikaa perheelle ja voisi keskityä muihin juttuihin.
Itse olen myös kerran ollut todistamassa yhyettä paikan päällä. vaasan rockperry 2005. ja silloinki porukkaa oli vain eturivin verran ja hiljaista oli minua ja paria muutaq tyyppiä lukuun ottamatta. tälle bändille kyllä toivoisi enemmänkin Sad

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Heraklos
Member


Joined: 09 Oct 2002
Posts: 101

PostPosted: Tue Jan 29, 2008 8:34 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Harmitti tuolla Tampereen keikalla lyhyt soittoaika. Onneksi tuli tsekattua viime vuoden maaliskuussa Tavastialla Thundereitten puolentoista tunnin setti. Tanakkaa tavaraa oli! Twisted Evil Thunderstonen vahvuus on muuten juuri livesoitannassa.

Back to top
View user's profile Send private message
mayhem-for-all
Sr. Member


Joined: 29 Dec 2008
Posts: 1907

PostPosted: Wed Jan 21, 2009 8:25 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Thunderstonen uusi levy kohta saatavilla enkä malta odottaa.
Virallisissa Studio Diaryissä lupaillaan raskaampaa ja tietenkin uusi laulaja vaikuttaa paljon.
Pakko se on silti hankkia.

Back to top
View user's profile Send private message
Grinder
Member


Joined: 05 Jan 2007
Posts: 158

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 9:25 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Rantasen ääni ja englannin ääntäminen olivat niin kertakaikkisen perseestä etten yhtään ihmettele jos nyt uuden mikinjatkeen myötä ovet ulkomaillekin aukenisivat paremmin. Tosin on sekin pakko sanoa että TS:n kaltaisia bändejä maailmassa on jo 35092357 kpl enkä debyytin jälkeen ole koko bändiin kiinnittänyt mitään huomiota, senkin myin pois vuosia sitten.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3
Page 3 of 3

 
Jump to:  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © phpBB Group