Stratovarius Community
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 

Dargonforce

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
julkimo
Member


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 97

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 10:35 pm    Post subject: Dargonforce Add User to Ignore List Reply with quote

Onko Dragonforce (jonka nimi oli ennen Dragonheart) sama bändi, josta Tolkki puhuu tässä haastattelussa:

soundi.fi wrote:
- Onhan tässä bisneksessä törmännyt todellisiinkin kusipäihin. Esimerkiksi Dragon Heart -nimisen bändin kitaristi on sellainen. Se on englantilainen bändi, joka on meidän lämmittelijänä, kun me soitetaan nyt Lontoossa. Ne olivat Ranskassa katsomassa meidän keikkaa. Se kitaristi oli joka suhteessa niin täydellinen rasisti ja kusipää, että se sai meidät kaikki raivon partaalle. Jens teki sille sellaisen kepposen, että se pisti netissä yhden keskusteluryhmän sivulle postin, että Stratovariuksen kundit ovat vittuuntuneita Dragon Heartin kitaristiin ja Lontoon keikalla bändi saa kokea, mitä on Raatteentien meininki. Mukana oli linkki Jensin rakentamalle Raatteentien kotisivulle. Sieltä taas löytyi kuva, missä on kolmekymmentätuhatta venäläissotilasta alasti kuolleena lumihangessa. Kitaristi lähetti oitis meidän managerille sähköpostia, että mikä tämä juttu on.


Tuli vain mieleen, että johtuukohan Dragonforcen stratovarius vihat tuosta. Aika turha topic Confused (turha bändi), piti alunperin laittaa se tonne englanti puolelle mutta en jaksanu (osannu) kääntää tuota.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
NightMare82
Member


Joined: 21 Sep 2003
Posts: 227

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 10:43 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Siis kaikki tämä vaiva TURHAN takia?! Razz Rolling Eyes

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Wanderer
Sr. Member


Joined: 13 Jan 2005
Posts: 360
Location: Vantaa,Finland

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 8:52 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Jaa-a saattaa olla sama bändi kyseessä. Mitä oon täällä kuullut juttua DragonForcesta niin niiden foorumilla on aika paljon Stratovarius -vastaisuutta. Mutta omasta mielestäni bändin Sonic Firestorm -levyltä löytyy myös hyviä biisejä. En tunne tuota juttua tarkemmin rasismista ynnä muusta.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Tue Jul 26, 2005 8:55 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Ensinnäkin on täysin naurettavaa että muusikot haukkuvat toinen toisiaan kusipääksi. Minä olen(kyllä, kehtaan myöntää sen) haukkunut Tolkkia kusipääksi vaikka olinkin silloin täysin raiteiltani. Se mitä Totman tekee ei ole Tolkin asia ja päinvastoin ja jos eivät tule keskenään toimeen niin sen sijaan että haukkuvat toisiaan lehdissä, menkööt tatamille Smile

Ja mitä DragonForceen tulee muuteen, niin onhan se ihan naurettavaa musiikkia. Sinänsä ihan kivaakin, mutta häiritsee tosi pahasti se että rummut jauhavat koko ajan 200 lasissa, soittivat kitarat mitä tahansa.

Back to top
View user's profile Send private message
Malva
Sr. Member


Joined: 04 Mar 2002
Posts: 3804

PostPosted: Thu Jul 28, 2005 3:47 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Laughing Mielenkiintoista. En nyt sanoisi kuitenkaan että Dragonforcen foorumissa olisi Stratovihamielisyyttä -eiköhän sitä ole kaikkialla tällä hetkellä (hetki sitten jopa täällä foorumissa).

Epäammattimaistahan se on aukoa turpaansa suuntaan tai toiseen, jos samoissa piireissä liikutaan. Helpomminhan se elämä kävisi ilman turhaa suun aukomista ja vihamielisyyttä.

Ja mitä minä olen tutustunut Dragonforcen tyyppeihin, mukavia tyyppejä ne on kaikki.

Back to top
View user's profile Send private message
Shadow_man
Member


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 102
Location: Pertteli, Finland

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 12:17 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Dragonforce ja Dragonheart...Molempia kuunnellut, mutta ei ainakaan kuullosta samalta bändiltä musiikin perusteella.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
ElDiablo
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1490

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 6:51 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Ettet sekoita DragonForcea ja brasilialaista Dragonheartia? DragonForce nimittäin oli DragonHeart demoaikoinaan ennenkuin vaihtoivat nimensä juuri tämän brassibändin takia ja kyllä se musiikki DragonHeart (ENG) demolla on ihan samaa kuin DragonForcen debyytillä.

Itse tunnustan pitäväni DragonForcesta, kummatkin levyt löytyy ja pari kertaa livenä nähnyt. Harvinaista tänä päivänä, mutta ovat varsinkin toisella levyllään tuoneet jotain tuoretta powermetal genreen.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
SirJuzzi
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1933

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 12:35 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Figaro1 wrote:
Ensinnäkin on täysin naurettavaa että muusikot haukkuvat toinen toisiaan kusipääksi.

Anteeksi että vedän taas vähän aiheen vierestä, mutta tuosta muistui mieleen kun yksi kerta luin erästäkin Soundia. Siellä rokkari X kehui jotain vähintään keskinkertaista yhtyettä ja muutamassa muussa jutussa haastatellut metallipäät haukkuivat sitten todella kovan tason muusikoita ja heidän tekemisiään. Ajattelin lehteä sulkiessani, että olisi varmaan parasta, jos rock-muusikot eivät sanoisi toisitaan yhtään mitään, kun homma niin helposti kerran näyttäisi menevän överiksi. Esikuvien ja muuten vaan arvostuksen kohteena olevien muusikoiden kehuminen on vielä ihan ok, mutta haukkujen, tyyliin se ja se vetää ihan täyttä skeidaa, laukomisella sahataan helposti vain oksaa itsensä alta. Sitä kun kuitenkin itsekin ollaan tekemässä musiikkia, jolloin sanojaan kannattaisi varoa ihan eri tavalla kuin satunnaisen kuuntelijan.

Back to top
View user's profile Send private message
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Mon Sep 19, 2005 2:29 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Olet kyllä SirJuzzi naulan kannassa. Vaikka itsekin tosiaan kunnoitan Alexi Laihoa todella paljon ihmisenä ja muusikkona, häiritsee aika pahasti kun hänkin tuntuu aina tietävän haastatteluissa mikä on paskaa ja mikä musiikkia. Jos tuo olisi vain Teemu Virtasen mielipide, se olisi mielipide muiden joukossa mutta itse suurta mainetta ja arvostusta nauttivana henkilönä voisi Laiho miettiä mitä sanoo.

Edelleenkin olen sitä mieltä että vaikka musiikkiarvostelijakin onkin oikeutettu kirjoittamaan mielipiteensä, voisivat hekin joskus miettiä mitä kannattaa sanoa ja mitä ei. Juuri sen takia että se heidän mielipiteensä on kuitenkin loppujen lopuksi julkinen, vastoin kuin jonkun satunnaisen kuluttajan.

Ja parasta olisikin jos muusikot antaisivat toistensa tehdä mitä haluavat, eivätkä haaskaisi aikaa tappelemalla siitä kumpi tekee "parempia biisejä".

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © phpBB Group