Stratovarius Community
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 

Nightwishin ja Tarjan tiet eroavat.
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cinda
Member


Joined: 09 Oct 2003
Posts: 218
Location: Suonenjoki

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 9:09 am    Post subject: Nightwishin ja Tarjan tiet eroavat. Add User to Ignore List Reply with quote

Hyvä Tarja,
Olemme tulleet sen tien päähän, jossa meidät on pakotettu valitsemaan loppuuko Nightwishin tarina loppuvuoteen 2005 vai jatkuuko se vielä määräämättömän ajan. Minä en ole vielä valmis tätä luomusta kuoppaamaan, niin paljon olemme sen eteen tehneet töitä viimeisen 9 vuoden aikana. Nightwish on elämäntapa, henkireikä, josta emme pysty luopumaan.
Yhtälailla varmaa on ettemme pysty jatkamaan bändiä sinun tai Marcelon kanssa. Viimeisen vajaan vuoden aikana tapahtui jotain surullista, jota olen pohtinut joka ikinen päivä, aamu ja yö. Sinun asenteesi ja käytöksesi ei enää sovi Nightwishin piiriin. Sinusta on tullut esiin sellaisia piirteitä, joita en olisi uskonut vanhassa rakkaassa ystävässäni näkeväni.
Ihmiset jotka eivät puhu toisilleen vuoteen, eivät kuulu samaan bändiin.

Olemme mukana alalla jossa bisnespuoli on välttämätön paha ja jatkuva huolenaihe. Olemme myös bändi, joka on aina tehnyt musiikin sydämellä, musiikin itsensä ja ystävyyden takia. Henkisen korvauksen pitäisi aina olla maallista korvausta arvokkaampi! Nightwish on bändi, se on tunnetila.
Sinulle business, raha ja ulkomusiikilliset tekijät merkitsevät valitettavasti nykyään niin paljon enemmän kuin nuo tunteet. Koet uhranneesi itseäsi ja omaa laulu-uraasi Nightwishin hyväksi, sen sijaan että katsoisit taaksepäin sekä nykyisyyteen, mitä se on sinulle antanut.
Tästä asenteesta on osoituksena kaksi lausetta jotka minulle sanoit lentokoneessa Torontossa:
”Minä en tarvitse enää Nightwishia.” sekä ”Muista Tuomas, että voin jättää tämän bändin milloin vaan, päivän varoitusajalla.”
Minä en pysty enää yksinkertaisesti tekemään biisejä laulettavaksesi.

Olet itsekin sanonut olevasi Nightwishissa vain vierailija. Nyt tuo vierailu päättyy, ja me jatkamme Nightwishia uudella naisvokalistilla. Tämä on varmasti yhtä suuri helpotus sinulle kuin meillekin. Olemme kaikki nielleet pahaa oloa ihan tarpeeksi.

Olet sanonut seuraavaan levyn olevan joka tapauksessa viimeisesi. Me haluamme kuitenkin jatkaa niin kauan kuin paloa riittää.
On siis aivan turhaa enää kituuttaa sitä yhtäkään levyä yhdessä.
Me neljä olemme pohtineet asiaa jatkuvasti ja ymmärtäneet, että muuta emme halua elämässä tällä hetkellä tehdä, emmekä muuta osaakaan. Joulukuun 2004 lopussa Saksassa sanoit lopettavasi seuraavaan levyyn. Sanoit myös ettet koskaan lähtisi enää kiertueelle, joka kestäisi pidempään kuin 2 viikkoa. Ilmoitit senkin, että USA:n ja Australian voimme tulevaisuudessa käytännössä unohtaa, koska keikkapaikat ja liksat ovat liian pieniä.

Olen haastatteluissa sanonut että Tarjan lähtö olisi Nightwishin loppu. Tulen ymmärtämään ihmisten reaktion että asia olisi näin. Tämä on kuitenkin minun sielunkuvani enkä ole valmis päästämään siitä irti yhden ihmisen takia. Ihmisen, joka haluaa keskittää luovuutensa muualle, jonka arvomaailma ei kohtaa omaani.

Meitä ei koskaan haitannut se, että et koskaan osallistunut sävellys/sovitustyöhön, ettet koskaan ennen levynauhoituksia käynyt laulamassa treeneissä kertaakaan. Ei se, että halusit matkustaa keikkamatkat lentokoneilla meistä erossa, aviomiehesi kanssa. Ei se, että olet bändin ehdoton keulakuva.
Kaiken paitsi ahneuden, fanien aliarvostamisen, ja lupausten rikkomisen hyväksyimme hyvillä mielin. Sovimme että Nightwish on kaikille prioriteetti vuoden 2005 loppuun asti. Silti moni asia meni sen edelle. Huippuesimerkkinä Oslon jo loppuunmyyty keikka, joka olisi pitänyt peruuttaa sen takia että sinun pitäisi treenata joulukonsertteihin, tavata ystäviä ja mennä elokuviin. Tähän sananmuotoon Marcelo peruutuksen syyn sähköpostissa laittoi. Ja tämä vain yhtenä esimerkkinä monista. Itse en suurempaa itsekkyyttä ja fanien laiminlyöntiä voi kuvitella.
Nightwish on elämäntapa ja työpaikka, johon sisältyy myös paljon velvollisuuksia. Niin toisiamme kuin fanejakin kohtaan. Kanssasi noiden velvollisuuksien täyttäminen ei enää onnistu.

Syvällä sisimmässämme emme edelleenkään tiedä kumpi teistä meidät tähän ajoi. Jotenkin Marcelo on saanut sinut muutettua siitä herttaisesta maalaistytöstä diivaksi, joka ei ajattele eikä käyttäydy enää kuten ennen. Tuntuu että olet liian varma omasta korvaamattomuudestasi ja statuksestasi.

Syytät selvästi meitä neljää pahasta olostasi ja siitä että emme kunnioita tai kuuntele sinua. Usko, että olemme aina kunnioittaneet sinua, upeana vokalistina ja ystävänä. Pitkälti sinun ehdoillasi tässä on viime vuodet menty. Sinä olit aina ainoa joka asetti keikoille lähtemisen ehdoksi suuremman keikkaliksan. Tämä ”kaikesta korvaus ja lisää rahaa” – asenne on se mihin kaikkein eniten petyimme!

Toivomme että jatkossa ajattelet enemmän oman sydämesi ehdoilla etkä kuuntelisi Marceloa. Kulttuurierot yhdistettynä ahneuteen, opportunismiin ja rakkauteen on vaarallinen yhdistelmä. Älä kuihduta itseäsi.

Tämä ei ole asia mistä olemme erityisen ylpeitä, mutta et antanut meille vaihtoehtoa. Kuilu on liian leveä. Ja päätös yksimielisesti meidän neljän. Olemme kulkeneet sen hetken ohi jossa asiat voidaan selvittää puhumalla.

Kaikkea hyvää urallesi ja elämääsi,TuomasEmppu Jukka Marco

----------------------

Semmosta, keskustelua asiasta. Itse olen vielä niin järkyttynyt, etten osaa sanoa mitään.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Bones
Sr. Member
USER_AVATAR_REMOTE

Joined: 02 Aug 2004
Posts: 1429
Location: Rovaniemi, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 11:07 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Tuomas on nyt kyllä laittanut asiallista tekstiä jos kerta myöntää jo itsekin ahneuden menneen liian pitkälle. Ja jos hän haluaa laittaa sille pisteen niin se jos jokin on vi*un jees.

Itseäni ei tämä nyt niin järkytä kun en minkään sortin fani sanoisi olevani, mutta saa nähdä millainen reaktio tuostakin nousee Confused

Back to top
View user's profile Send private message
Hevisepe
Jr. Member


Joined: 23 Oct 2005
Posts: 2
Location: Espoo, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 11:58 am    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Tämä on Nightwishille mahdollisuus. Turunen on mun mielestä ollut parilla viime levyllä + etenkin keikoilla selkeästi orkesterin heikoin lenkki.

Back to top
View user's profile Send private message
Stratofanius
Sr. Member


Joined: 22 Jan 2005
Posts: 3235

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:01 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Minun puolestani Marco voisi nousta Nightwishin ainoaksi vokalistiksi basson soittamisen ohella Smile

Back to top
View user's profile Send private message
Figaro1
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 4368
Location: Olari, Espoo, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:07 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Tarja on niin Nightwishin henkilöitymä että toista vokalistia ei voi tulla tilalle, jos minulta kysytään. Ihan sama tilanne oli Straton kohdalla, ei Kotipeltoa voi kukaan korvata. Ikävä juttuhan tämä oli mutta toisaalta tiesin että bändi ei jatka kuin rajallisen ajan. Harmi vaan että ero tuli tässä vaiheessa ja tällä tavoin. Tulevia, mahdollisen uuden laulajan laulamia "Nightwish"-levyjä en enää osta, olen kiitollinen siitä että bändi on antanut minulle niin paljon mutta enempää en aio tosiaan bändiä tukea.
Ja onneksi olin todistamassa Hartwall Areenan keikkaa joka siis jäi viimeiseksi Nightwish-keikaksi.

Back to top
View user's profile Send private message
StratoPummi
Sr. Member


Joined: 18 Jan 2003
Posts: 2526
Location: Kuusankoski ja Kotka

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:13 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Shocked Shocked Exclamation

Luin juuri äskettäin uutisen ja ensimmäinen reaktio, oli tarkistaa, jottako olisin nukkunut huhtikuuhun asti viime yönä. Neljänteen päivään tarkemmin sanottuna Shocked

Eipä olisi uskonut että kulissien takana on noin paljon tapahtunut. Marco saa nyt hyvän sauman nousta vokalistiksi, se olisi ainakin mielestäni ainut järkevä veto tähän väliin.

Nighwishin nettisivukin kaatui. Hyvä, että tuo avoin kirje oli ilmoitettu tänne.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Jukkis
Member


Joined: 10 Oct 2002
Posts: 130

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:25 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Kuten Figaro sanoi, hyvä että olin itsekin tuota perjantain keikkaa todistamassa. (Aivan mahtava keikka IMHO)

Mutta muuten en näe tätä välttämättä vielä Nightwishin loppuna, kyseessähän on kuitenkin selkeästi Tuomaksen bändi.

Täytyy sanoa että aika vittumaisen kuvan Tarjasta tuo kirje antaa. Toki kannattaa pitää mielessä (Extremen sanoin): "3 sides to every story - yours, mine and the truth"

Back to top
View user's profile Send private message
Zeke89
Sr. Member


Joined: 18 Jul 2003
Posts: 946
Location: Vantaa, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:28 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Marco ei tule nousemaan Nightwishin päälaulajaksi. Syinä varmaankin se, että kaikki vanhat biisit jouduttaisiin sovittamaan uudelleen Marcon äänelle ja tuskin Tuomas sitä alkaa tekemään - paitsi onhan hänellä 1½ vuotta tässä aikaa joten... Myös kun osa biiseistä on toiminut niin sanotusti Marcon ja Tarjan vuoropuheluna (esim. Dead To The World) niin eihän näitä biisejä voida soittaa ilman naisääntä. IMO.
Muistan lukeneeni jostain haastattelusta jossa Marco sanoi, että hän soittaa NWssä myös sen takia, koska hänen ei tarvitse kokoajan toimia bändinkeulakuvana ja voi siis olla vähäsen taka-alalla.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Curry
Sr. Member


Joined: 31 Jul 2002
Posts: 1014
Location: Oulu

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:29 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Mää ehdin jo luulla viikon kovimman musauutisen olleen se, että Captain Jack on kuollut. Ilmeisesti olin väärässä...

Aikamoinen ylläri kuitenkin. Jos tuo kaikki mitä kirjeessä lukee on totta, niin en voi tosiaankaan ymmärtää Tarjaa. Uuden ja vähintään yhtä hyvän laulajan bändi löytää aivan varmasti, mutta uuden keulakuvan löytäminen onkin sitten vähän vaikeampi juttu.

Perkele, kännykkä soi äsken ja sain tiedon, että uusi laulaja on valittu ja promokuviakin on jo otettu. Äsken sain mailiin promokuvan uudesta Nightwishista, ja kai tämän voi jo julkaista.

http://brimstone.takaovi.net/kuvat/ uusi_nightwish.jpg

Razz

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Tulenkantaja
Member
USER_AVATAR_REMOTE

Joined: 01 Sep 2005
Posts: 53
Location: the City of Angels

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:34 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Tämä on mulle ainakin shokki. Mutta vaikka miten kävisi, mä aion tuke Tuomasta ja kumppaneita, se on silti heidän bändinsä. Jotenkin salaa toivon, että kävisi kuin Stratolle, että laulaja otetaan monen kämmin kautta takaisin. Jos vaikka Tarjakin tulisi järkiinsä. Mutta taidan turhia odotella.. Sad

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Pikkusielu
Sr. Member


Joined: 11 Jul 2005
Posts: 1502

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:35 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Curry wrote:
Mää ehdin jo luulla viikon kovimman musauutisen olleen se, että Captain Jack on kuollut.


Captain... Captain Jack? Se ei ole totta! Sano, ettei se ole totta! Laughing

No, se siitä. Tarja pääse vihdoin toteuttamaan omia visioitaan ja bändi omiaan.

Back to top
View user's profile Send private message
Wishmaster
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 410

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 12:56 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Mitäh? Shocked Ei voi olla totta! Miten Nightwishin nyt käy? Mun mielestä Nightwish erottuu muista tämän tyylisistä bändeistä juuri Tarjan laulun takia. Saa nähdä vieläkö Nightwishin menestys jatkuu. Ja millainen laulaja tilalle tulee. Tarjaa tulee kyllä ikävä. Crying or Very sad

Back to top
View user's profile Send private message
MetalManiac
Sr. Member


Joined: 09 May 2004
Posts: 815
Location: Ivalo, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:13 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Höh. Jotenkin ajatus Nightwishista ilman Tarjaa on aika absurdi. Toivottavasti nyt löytävät kunnon laulajan tilalle. Seuraavan albumin kyllä ostan, mutta jos se ei korvaani miellytä niin siihen se sitten saattaa jäädäkin.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
tosise8
Sr. Member


Joined: 24 Jan 2004
Posts: 341
Location: Iittala

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:16 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Ainakin hakijoita on ja kyllä sieltä ihan varmasti kkunnon sopraano löytyy. Mutta kyllähän tuo vituttaa. Mutta kyllähän Tarja on esim. DVD:llä näytti aika ulkopuoliselta.

Back to top
View user's profile Send private message
Bones
Sr. Member
USER_AVATAR_REMOTE

Joined: 02 Aug 2004
Posts: 1429
Location: Rovaniemi, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:18 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Totta puhuakseni olen täysin kyllästynyt Tarjan ääneen vaikka kyllähän Nightwishin omaperäisyys osin piili juuri siinä että heidän vokalistinaan toimi oopperalaulajan koulutuksen saanut nainen.

Karu mielipiteeni Nightwishin nykyisestä musiikista Popedan sanoitusten mukaisesti: "kun on pohjalla näin, suunta ainoa on ylöspäin." Sad

Joten tuskinpa ainakaan huonompaan suuntaan enää tullaan menemään.

Back to top
View user's profile Send private message
StratoPummi
Sr. Member


Joined: 18 Jan 2003
Posts: 2526
Location: Kuusankoski ja Kotka

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:41 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Zeke89 wrote:
Marco ei tule nousemaan Nightwishin päälaulajaksi. Syinä varmaankin se, että kaikki vanhat biisit jouduttaisiin sovittamaan uudelleen Marcon äänelle ja tuskin Tuomas sitä alkaa tekemään


Kaikkien kannalta parasta olisi, että Tuomas nimeäisi bändin uudelleen. Ottaisi uuden laulajan, jota Marco 50/50 periaatteella tukisi. Näin bändi ja etenkin Tuomas voisi jatkaa rakastamansa asian parissa, eikä uusi laulaja saa mahdottoman isoja saappaita täytettäväksi, jotka voivat ulkomaan fanaattisuuden edessä olla jopa tälle uudelle naiselle hengenvaaralliset. Itse en ainakaan halua nähdä mitään tragediaa tämän asian tiimoilta, joita on historiassa nähty ennenkin. Viimeisimpänä esimerkkinä Pantera.

Vanhojen laulujen uudelleen sovittamisistakaan ei tarvitsisi enempää stressata. Eli otetaan vaan mallia Gunnareista, jotka vetävät ihan hyvää musiikkia Velvetissä, ilman päätähteääkin.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
tosise8
Sr. Member


Joined: 24 Jan 2004
Posts: 341
Location: Iittala

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:45 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Ja jos pilkkua viilataan niin kirjeessä viitataan että tuleva NW laulaja on nainen.

Back to top
View user's profile Send private message
StratoMerja
Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 247
Location: Helsinki

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 1:58 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Tuota olen osannut odottaa jo kauan sillä olen huomanut että live keikat ovat viestittäneet Tarjan ja bändin yhteyttä tätä samaa minun silmissä jo usean vuoden. Tuomas - ei hätää tällä !
Nyt uusi bändi nimen kanssa mutta älä ota naislaulajaa vaan MARCO Hietala ! Annetaan Nightwishin olla se mikä oli. Uutta musiikkia jo innolla odotan !

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Sir. Decadence
Sr. Member


Joined: 30 Sep 2003
Posts: 1333
Location: Dreamspace

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 2:16 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Miss K puikkoihin! Very Happy

No, ei, eipä nyt viitsitä vitsailla.
Onhan tuo aika pommi kieltämättä.
Vaikea ymmärtää miksi heistä enää kukaan tekisi tuota rahan takia.
Mutta laulelkoot Tarja nyt ihan rauhassa niitä joululaulujaan: en ole suuri Nightwish-fani, vaikka nyt bändin musiikista pidänkin, joten otan uuden laulajan vastaan vain suurella mielenkiinnolla.
Ei missään nimessä "R.I.P Nightwish" vaan "R.I.P Tarja", kyllä tuosta vielä jotain hienoa taatusti kehkeytyy.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Piiuska
Sr. Member


Joined: 12 Sep 2002
Posts: 1403

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 3:02 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Sir. Decadence wrote:
Miss K puikkoihin! Very Happy

No kylläs vitsin murjaisit Very Happy

Jep, kuulin tuosta itsekin tänä aamuna. Tuli todellakin yllätyksenä. Ensimmäisenä tuli mieleeni, kuten teille muillekin, että ei Nightwish enää tuosta pitkälle pötki. Teinitytöt vissiin vetelee ranteitaan auki. Tuo Tarjan käyttäytyminen kuulosti aika yllättävältä, mutta ei niin yllättävältä etteikö sitä voisi uskoa. Suurimmalle osalle ihmisistä kuuluisuuden saavuttamisen jälkeen joku nousee aikas pahasti sinne päänuppiin, ja sen jälkeen ollaan niin ylpeitä ja ylimielisiä.. taitolaji sekin. Muut Nighwishin pojat eivät näköjään ole ollenkaan niin ylimielisiä, mikä on mahtavaa, arvostan heitä enemmän ja enemmän. He tekevät omaa juttuaan, musiikkia, tunteella ja nauttivat siitä. Smile

Kuuntelin Nightwishia paljon enemmän ennen tätä "muoti-ilmiötä". Alkoi tosiaan mennä yli, kun sitä alkoi tulemaan joka tuutista. Itse asiassa mielenkiitoni heräsi nyt taas uudelleen. Odotan mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi tapahtuu ja miltä tuleva kuulostaa. Smile

Rock on. Smile

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Kenji
Member


Joined: 25 Nov 2003
Posts: 148
Location: Järvenpää

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 3:03 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

No kyllä tuli aikamoisena yllärinä tämä uutinen.. Eipä tuohon oikein mitään osaa sanoa. Onneksi tuli myös oltua Hartwall areenalla perjantaina. hienon keikan vetivät ja Sonata oli myös mahtava Very Happy sai nauraa vähän väliä.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Shadow_man
Member


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 102
Location: Pertteli, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 4:03 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Toivotaan että tässäkin tapauksessa kävisi yhtä hyvä onni kuin Stratolla...Tarja palaisi bändiin

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Cinda
Member


Joined: 09 Oct 2003
Posts: 218
Location: Suonenjoki

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 4:37 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Shadow_man wrote:
Toivotaan että tässäkin tapauksessa kävisi yhtä hyvä onni kuin Stratolla...Tarja palaisi bändiin

Mietin tuota minäkin tänään. Jos sen tekevät, niin toivottavasti kaikessa hiljaisuudessa. Jos siitä tulee samanlainen mediasirkus kuin Stratojen touhusta, se on vain säälittävää. Kyllähän "tavalliset" ihmisetkin osaavat selvittää välinsä ilman että siitä pitää olla yleisölle ilmoittamassa joka välissä.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Janne
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1286

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 5:30 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Cinda sanoi tuossa kommentissaan mielestäni tämän tapauksen avainsanat, "kaikessa hiljaisuudessa". Tuomaksen avoimen kirjeen julkistaminen oli minun mielestäni järkevä teko, faneille ja muillekkin tehtiin selkeä selonteko mitä on tapahtunut ja millä perusteilla Tarjan ja muun bändin tiet eroavat. Mutta ... tästä eteenpäin toivon todella, että kaikki tähän asiaan liittyvä puidaan kaikessa hiljaisuudessa, media tietysti ottaa tästä kaiken ilon minkä saa mutta toivottavasti säästytään samanlaiselta sirkukselta mikä Stratovariuksen kohdalla käytiin. Jotkut ihmiset tietysti jauhavat tästäkin jutusta kyllästymiseen saakka ja saavat sillä tavalla sisältöä elämäänsä.

Back to top
View user's profile Send private message
Stratofanius
Sr. Member


Joined: 22 Jan 2005
Posts: 3235

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 5:55 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Piiuska wrote:
Muut Nighwishin pojat eivät näköjään ole ollenkaan niin ylimielisiä, mikä on mahtavaa, arvostan heitä enemmän ja enemmän. He tekevät omaa juttuaan, musiikkia, tunteella ja nauttivat siitä. Smile


Niin, elleivät he suoraan vain kuseta meitä. Mistä sitä tietää Smile

Back to top
View user's profile Send private message
IceBreaker
Sr. Member


Joined: 13 Jan 2005
Posts: 4718
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 6:15 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Minusta tästä ei voi tulla vastaavaa mediasirkusta kuin Stratojen tapauksessa, ainakaan Tuomaksen puolelta. Stratoissahan avaintekijä oli seonnut Tolkki, joka ei pystynyt pitämään itseään kurissa ja laukoi siksi lehdistölle sitä mitä mieleen tuli. Tarja tosin voisi alkaa laukoa lehdistölle vähän enemmän mielipiteitään, jotka saattaisivat erota Tuomaksen nyt esille tuomista. Mutta toivoisin kyllä ettei mitään suurta sirkusta tule.

Kyllä tuli minullekin yöllä vähän outo olo kun näki uutisen, sitä ajatteli hetken ettei tuo nyt voi olla totta. Toisaalta olin ollut varma jo kauan, että kun NW:n megakiertue loppuu, kohtaa yhtye hankaluuksia ennen pitkään, kun suosiokin oli jo noussut vähän liian suureksi. Kuten tuolla huomautettiin, kertoo Tuomas hakevansa uutta naislaulajaa Tarjan tilalle, joten toivomukset Marcon jatkamisesta yksinään laulajana eivät taida olla realistiset. Eikä se sama bändi olisikaan jos laulaja ei olisi nainen. (vrt. Figaron kommentti liittyen Kotipeltoon ja tapaukseen Miss K). Mutta Nightwish eroaa Stratoista sillä, että suosio on eri luokkaa, mikä minusta tarkoittaisi myöskin sitä, että Tuomaksen olisi parasta jatkaa toimintaa uudella nimellä Nightwishin sijaan. Ellei seuraavan puolentoista vuoden aikana onnistuta "strato-tyyliin" kääntämään Tarjan päätä niin, että hän ja muu yhtye pääsisivät taas yhteisymmärrykseen ja pystyisivät jatkamaan yhdessä. Rolling Eyes

Toisaalta Tuomas onnistui hyvin laskelmoimaan tilanteen, että Tarja on heittävä ulos heti kiertueen loputtua ja nyt hänelle jää koko tauon aika miettiä uusia ratkaisuja Nightwishin ja omankin tulevaisuutensa suhteen.

P.S. Mutta pakko myöntää, ettenkö olisi ollut yöllä uutisen luettuani hieman vahingoniloinen tapauksesta. Äärimmäinen Strato-fani kun olen ja Nightwish kun ei ole koskaan ollut minulle mikään erityinen bändi. (Ja kun kuuntelin ennen uutisen lukemista United-kappaleen... Razz )

Back to top
View user's profile Send private message
SirJuzzi
Sr. Member


Joined: 03 Mar 2002
Posts: 1933

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 6:44 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Figaro1 wrote:
Tulevia, mahdollisen uuden laulajan laulamia "Nightwish"-levyjä en enää osta

Tuo on taidettu kuulla joskus aiemminkin. Wink Ei koskaan pidä sanoa ei koskaan, Nightwishhan voi seraavaksi tempaista vaikka uransa parhaan levyn.

Itse olen niin paljon päivän aikana spekuloinut tilannetta vähän siellä ja täällä, että en jaksa tänne enää paljon mitään sanoa. Lukekaa Imperiumia tai Nightwish-lautaa (sitten kun sinne taas pääsee). Joka tapauksessa tämä ei ole minulle mikään lopun alku, vaan mielestäni Nightwishillä on edessään uusia mahdollisuuksia. Kun vain ottaisivat tilanteesta oikeasti hyödyn irti. Tuomas on erinomainen säveltäjä, ja Tarjan laulu on minulle edellisillä levyillä ollut aika yhdentekevää - hyvin se veti, mutta ei siinä ollut sitä erityisyyttä mikä Wishmasterilla oli huipussaan. Vanhoja biisejäkään ei enää kuultu juuri livenä, ja lavalla Tarja pääsi harvemmin tyydyttävää paremmalle tasolle.

Back to top
View user's profile Send private message
Boy-85
Member


Joined: 28 Mar 2002
Posts: 228
Location: Pori, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 7:09 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Siis olenko tosiaan ainoa, jonka mielestä tän olisi voinut hoitaa paremmin/siistimmin? IMO aika säälittävä temppu herra-jonka-bändi-Nightwish-on Tuomakselta laittaa oikein julkisesti ja yksityiskohtaisesti juttu sivulle! En käsitä. Ja jos joku haluaa tästä avautumisestani heittää paskaa niskaan, niin siitä vaan. Ja tässä siis kritisoin Tuomaksen tapaa hoitaa asia. Itse en ole bändiä keikalla nähnyt, tai jäseniä tavannut, joten mahdollisiin riitoihin yms. en voi ottaa kantaa.

Back to top
View user's profile Send private message
IceBreaker
Sr. Member


Joined: 13 Jan 2005
Posts: 4718
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 7:12 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Englanninkielisellä puolella mainittiin, että Tuomas julkaisee Nightwishistä ensi toukokuussa kirjaa, jossa hän kuulemma kertoisi yksityskohtaisesti syyt Tarjan erottamiseen ja ilmeisesti miksi Tarja muuttui yhtäkkiä.

Edit: Yle kertoo asiasta näin:
Quote:
"- Toukokuussa ilmestyy Nightwish-kirja. Siinä eron syihin
paneudutaan tarkemmin, vaisun kuuloinen Holopainen kertoi puhelimessa."

Back to top
View user's profile Send private message
ForceMajeure1
Member


Joined: 14 Dec 2003
Posts: 154
Location: Tampere, Finland

PostPosted: Sun Oct 23, 2005 7:17 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Hyvä juttu, Tarjahan onkin ollut noin musiikillisestikin yhtyeen ylivoimaisesti heikoin lenkki. Once on todella kova levy, mutta se olisi kyllä vieläkin parempi kunnollisella laulajalla.

Vaikkakin valtava menestys toisaalta johtuukin pitälti naisvokalistista.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

 
Jump to:  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © phpBB Group