Stratovarius Community
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 

Northern Kings

 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ozzie
Sr. Member


Joined: 21 Aug 2003
Posts: 528

PostPosted: Wed Sep 26, 2007 9:01 am    Post subject: Northern Kings Add User to Ignore List Reply with quote

"Northern Kings" on sinfonista metallia suustaan sylkevä lauluyhtye, jonka muodostavat neljä suomalaista tunnettua raskaan musiikin artistia. Tämä nelikko ei pahemmin esittelyjä kaipaa, J.Ahola, Marco Hietala, Tony Kakko ja J-P Leppäluoto ovat jokainen tahollaan niittäneet mainetta sekä Suomessa että ulkomailla. Alkumetreillä tästä ryhmästä käytettiin työnimiä Killdivo tai Helldivo, mutta lopulta päädyttiin pohjoisen jylhään Northern Kings -nimeen, joka on kunnianosoitus suomalaisen metallin viime vuosien voittokululle.

"Northern Kings" -ryhmältä julkaistaan 24.10. albumillinen 80-luvun isoja hittejä hevisti soitettuna ja laulettuna. Vanhojen klassikoiden sovituksissa liikutaan monessa eri metallin alalajissa, mutta yhdistävänä tekijänä kaikissa on sinfonisuus, joka mahtavimmillaan saa elokuvallisia piirteitä. Ensimmäinen 26.9. julkaistava single, Tina Turnerin "We don't need another hero" on ensisoitossa Radio Rockissa tämän viikon. Muita levyllä kuultavia kappaleita ovat muun muassa Cuttin Crewn "I just died in your arms tonight", Phil Collinsin "In the Air tonight", Dire Straitsin "Brothers in Arms", Peter Gabrielin "Sledgehammer" ja David Bowien "Ashes to ashes".

Tää kuullostaa mielenkiintoiselta, ja ainakin mulle ihan pakko-ostos.

Onko kellään muuten mitään tietoa ketä tässä soittaa? En mistään ko. tietoa onnistunut löytämään.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Jonna
Sr. Member


Joined: 08 Mar 2002
Posts: 919

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 12:44 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Voisihan siihen tutustua vähän tarkemminkin (en nyt tiedä ihan levyn ostamisesta, mutta koneelleni voisin ladata joitakin biisejä kuunneltavaksi), jos biisit kerran poikkeavat merkittävästi alkuperäisestä sovituksesta. Turner-coverin olen radiosta kuullutkin muutamia kertoja. En sitten tiedä onko tuo Northern Kings vain yhden levyn ilmiö, vai tekevätkö myöhemmin lisää covereita. Vähän rahastukselta tuo siltikin tuntuu, vaikka alkuperäisistä versioista poiketaankin.

Back to top
View user's profile Send private message
Heavy_Homer
Jr. Member


Joined: 19 Sep 2007
Posts: 32

PostPosted: Thu Nov 08, 2007 8:30 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Levy soi yhessä kaupassa kerran ja kovaa menoahan se oli! Muuten radiosta kuuluu vaan toi We Don´t Need Another hero.

Back to top
View user's profile Send private message
Jonna
Sr. Member


Joined: 08 Mar 2002
Posts: 919

PostPosted: Sun Nov 18, 2007 4:57 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Jääköhän tuo vain yhden levyn ilmiöksi, vai tekevätköhän vielä toisenkin levyn myöhemmin. Tuskinpa Northern Kings tulee olemaan mikään kovin pitkäikäinen kokoonpano.

Teräsbetoni on muuten valittu Suomen ensi vuoden euroviisuehdokkaiden joukkoon. Tuli vaan mieleen, kun niiden laulaja on mukana Northern Kingsissä. Kun hevibändejä on sinne kerran alettu lähettämään ja sillä linjalla Suomi on pärjännytkin, niin lisää seuraa. Tänä vuonnahan Thunderstone oli aika lähellä päästä edustamaan Suomea. Ja sitten oli se uusi tanssikilpailu, jossa Suomi voitti muista poikkeavalla linjallaan. Hevillä ei siis hävitä.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Stratovarius Community Forum Index -> Muut aihealueet Suomeksi All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © phpBB Group