*Päivitys III.

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Sat Jan 28, 2012 9:13 pm

____________Mega- BEAMI________________
_______________________________________


Mahtaako tätä 100 % kiistatonta kuvaansa NYT kanssani katseleva ilmikunta edelleenkään tajuta katsovansa tulevaa ydintuhon kehitystä? Tällaisten kuvien pitäisi roikkua sireenien hälytystään ulvoessa päivästä toiseen pääuutislähetyksissämme. Mutta ei, EI ja EI! . . . Maailmalla IAEA keskittyy päänsä hiekassa kuin strutsi niihin ani harvoihin kaltaiseni, Angelica S:n ja muutaman muun systemaattiseen vainoamisiinsa agentteineen, sotilaineen piiritellen naisillaan, kuin v i i m e i s t ä päivää! Kun ja jos joku vaivautuu laillani ammattikvanttiydinfyysikkona analysoimaan, tai edes katsomaan tämän videon lopunajan viestiään.

http://www.youtube.com/watch?v=g0v-sS1X ... ture=share

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f6hcnQ1eTE

Kaksi erillistä videopätkää kertoo samasta ilmiöstä. Kiinailmiöön sulaneet miljoonakiloluokkaiset uraanijätemöykyt painuvat vuositasolla 17m/ v suoraan maan vetovoiman ajamana yhä syvempään kaltioperään. Saaden sulavasta ja kanavasäteilyn silpomasta kalliosta oksidipainoa päälleen. säteilypaine kasvaa sitä mukaan suurempaan neutronivuon tuottoon ja polttaa U-239> n> Pu-239 plutoniumia. Prosessi kiihtyy aina enemmän mitä runsaimmin säteilyenergia varastoituu ympäröivään kallioperään ja oksidin tulppaavaan kanteensa. Lisää painetta, lisää säteilyerosoitua päällystonnistoa, lisää Pu-239 ja alati suurempaa, ennen kaikkea p a i n e t t a ! Säteilyn paine tulee muodostuneesta kupista läpi päällään olevasta keskikohdasta. Siksi säteilykiila muodostaa tuon huikean ison terävän BEAM säteen. luonnosta vastaavia prosesseja toki löytyy parhaiten säteilyssä räjähtäneistä tähdistä. Tässä kuvia niistä. Niin oivallatte samankaltaisuuden. Ensin niin sanotun neutronitähden klassinen röntgenöinä pulsari:

http://kuvaton.com/k/Yn4X.jpg
Image

Fukushiman vastaavasta liki kopio. Eli romahtaneen punaisen neutronitähden jättiläisen syytämä säteilyn BEAMI:

http://kuvaton.com/k/Yn4f.jpg
Image
--

Giga- BEAM- pommiin.

Fukushimassa olevan Pu- 239 kertymän T½ puoliintumisaika on 24 000vuotta! Joten mitään mahdollisuutta ei ole siihen että JO kiistatta alkanut prosessi loppuisi ei toki ole. Tiedämme, että massa uppoaa vauhdillaan viidettäsataa kilometriä. Jossa kiinailmiösulaa musertavan kallion paine on 3- 3,5 ilmakehää/ pudotusmetri. Lähimmäksi laskennallisen katastrofin ajoitusta päästään kun lasketaan, että uraanisulan räjähtäminen ydinpommina vaatii luokkaa 164 ilmakehän paineen. Matemaattisesti siis 17m/v porautuminen kasvattaa painetta 50 ilmakehää/ vuosi. Näin laskien kolmisen vuotta kiinailmiön startista siis.

Melkoisen kiinnostavaa m i k s i jo 50 ilmakehän nykypaine tekee reaktorirakennuksen 60m korkeuden mukaisen säteilyröntgenien tulisoihdun ja huikean 300m korkean beettasoihtuavan klassisen BEAM- suihkurakenteen? Tshernobylin räjähtäessä kilometriluokan BEAM- säde kohosi Ukrainassa taivaalle yli 2 vuorokautta. Nyt onkin täysin IAEA:ssa päätetty, että Tshernobylin BEAM rakenteista EI julkaistu kuvia. Asiaa ei maassamme monet lisäkseni edes tiedä. Mutta miksi yllättäen samanlainen Fukushiman BEAM näytetään? No Venäjällä homma hoidettiin peittämällä uraanisula älykkäästi, tosin riskein jo alkutilassaan. Niin ettei paine ylittänyt 164 ilmakehän vastapainetta.

Fukushimassa tarkoitus onkin selvästi saattaa kesken se mikä Ukrainassa jäi kesken IAEA:lta. Eli nyt sulaa rinnakkain puolisen tusinaa reaktoria ydinjätevarastoineen. Jotka ruokkivat säteilyneutronivoillaan toinen toisiaan. Lisäksi nyt sulavaa massaa on liikkeellä 10- kertainen määrä yhdistymäsä. Yksikin väärä liike, peittely- yritys j o p a pressuilla olisi käsiin räjähtävä uhkaukaasi! Eikä tässäkään kaikki. Kun kiinailmiösula saa kunnolla vettä ympärilleen. Alkavat neutronivuot muuttua nykyisistä "nopeista" neutroneistaan hitaiksi "termisiksi" neutroneikseen. Jolloin vain hitailla fissioivat polttoaineen U-235 tonnistotkin piristetään prosessiin välittömästi halkeilemaan mukaan.

Samalla vesi hajoaa vetykaasuseokseksi ja takoo kuonakerroksen alla valtavia hydropolttopaukahtelujen lisäpainepiikkejään. Jos prosessi nousee tällöin 164- 200 ilmakehätasoilleen. Voidaan sanoa hyvästit miltei kaikelle ympärillään. Miljoonan kilon ydinpommi upottaa kokonaisia saaria. Varsinkin kaikki ne Japanin 54 reaktorin sisältöä mukanaan. Räjähdys leviää helminauhana ja koko Japanin saaren salamiljoonakiloluokkaiset uraanijätetonnistot räjäyttelevät jo koko Aasiaa maailmankartalta. Tämä on siis se, mistä tutkija Gunder Andersonkin varoittelee vääjäämättömänä hyperriskinä. Siksi Japanilla on niin kiire siirrellä ydinvoimaansa pois, ennen suurta BIG - BANGIAAN!
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Sat Feb 11, 2012 11:50 pm

Ydinaavikoitumisesta

2011 Tuskin monikaan tietää miten paljon vettä jäi tänäkin vuona satamatta? Tietoni perustuu 320km2 kokoiseenLlapijoen sadantadataan sen jokivirtaamiin. Tulos on shokki, miinus 26% jäi kastamatta maata elintärkeänä vetenä! Kertymädata vuodesta 1995 asti on uskomaton ja paheneva . Ydinvoimaloitten totaalisadannan kato 16 vuodelta on miinus 32,12 prosenttia! Asia on lehdistössämme IAEA:n määräyksistä klassisesti TABU. Mutta sentään joskus löytyy kirjoitettuna tarkkasilmäiselle jotain:

Turun Sanomat 09.02.2012. Vesipula ajaa villieläimet kyliin Länsi afrikassa. Burkina Fason W. National Parkissa. Sen 10 000km2 luoinnonsuojeluala on maailmanperintökohde. Puistoa johtava Kafando kertoo, että vähäisten sateiden aiheuttama kuivuus on jo tappanut huolestuttavia määriä apinoita, pieniä antiloopeja yms. - W- puisto saa normaalisti 950 mm vuosisadannat. Mutta nykyään enää 600- 650 millimetrin vuosisadannat. Kuivuus (ydinaavikoitumisen ) tilanne on katastrofaalinen, Kafando sanoo.

*Uutisessa meitä kiinnostaa ensinnä paljonko sadannasta on kadonnut Afrikassa suhteessa vaikka Suomen saladataan? Hupsista! Keskiarvo on miltei prosentilleen samaa mitä mittaan vuosikymmenestä toiseen ydinaavikoitumisesta maassamme. Miinus 34 prosenttia! Miten i h m e e s s ä on sitten teknisesti mahdollista, lukemat ovat vuosikymmenistä toisiin. Ja ennenkaikkea tuhansien ja tuhansien km päässä identtiset? Niin identtiset myös siinä, että asia on 100% TABU kaikialla. Vastaus on tietysti älyttömän selvä. Ydinvoimaloista tauotta päästetyt huikeat alati kasvavat säteilyionisaatiopäästöjen kertymät globaalimaailmaamme tekevät sadantamekanismien kadon. Koska säteilypaine poistaa elintärkeät miinuselektronit taivaaltamme.

Kun 1000MW reaktorista Albert Einstein ilmoitti ikuisen säteilyenergian kertymillään tuhoavan 100% varmasti ydinvoiman käyttäjät 1 000MW säteilyn päästöjen karkuutuksinsa. Systeemi, realismi ja mikään muukaan ei ole siitä muutunut ikinä. Ydinaavikoitumisten tasot ovat nykyään niin rajuissa kertoimissa, että ydinalan chemtrailauksien kemikaalien ruiskuttamisien kustannuksiin menee kokonaisien mantereitten valtiontalouksia jo... Mutta kuten huomaamme ongelma EI KATOA vaan ydinalan tuottamana pahenee hetki hetkeltä. Ollkoon miten TABU ja miliisisalattu tahansa!

http://kuvaton.com/k/YDe7.jpg
Image
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Thu Feb 23, 2012 9:05 pm

**Lukekaa erityisen tarkkaa lopuosa. Niin tajuatte, ettei Suomen yksikään ydinvoimala ole muuta kuin valtioterrorin alaista IAEA:n ylikansallista diktaturiaa. Jossa totuus tuupitaan ulos heti kun se näyttäytyy... .!


. . . Kun OL- 3 räjähtää! !! . . .
________________________________

Tämä on mielenkiintoista, niin ja t i e t y s t i huippusalattua silminnäkijädataa suoraan USA:n megaosapimitetyiltä ydinvoimateollisuuden koekentiltä saaduista datoista. Asia on niin totaalinen TABU, etten uskalla kertoa sattuneista turvasyistä paljonkaan itse tietolähteistäni. Mutta yhtä kaikki mutkatonta suorankäden tietoja kuulette seuraavassani siitä, niin ja nimenomaan virannomaisalattuna! Mitä tapahtuu ihmiselle paikassa jonne tulee suoraan säteilyn silpoman typpi- ilmakehän saaman Malenkan kuorimallien ja lisäyskerrointaulukkojen jälkisäteilyvarastoitumassa. Korostan, ettei tässä puhuta nyt mistään ydinasehyökkäykseen kuolevan kokemuksista! Vaan nimenomaan luokkaa TVO OL-3 päiviä jälkeen tulevan reaktorituhonsa jälkisäteilypilvien tiloista. Fukushimassa viikkoja jälkeen megatuhonsa peruskeissistä.

”Ensimmäisenä saavuttuamme hyvissä varusteissa paikalle huomasimme geigermittareinemme, että maaperässä oli selkeitä viitteitä ydinsäteilyn erinäisistä jälkisäteilyn eroosiovaikutteista. Sydäntäni kylmäsi kovin tarpoa näillä ystävämme aiemmilla viikoilla säteilyvammauttamilla alueilla. Kuolema oli liki ja laskeutumassa myös säteilynä joukkoomme. Mutta dataa kaivattiin. Ja olimme todella ammattimaisesti varusteisiimme asti vyötettyjä tuleviin koitospäiviimme! Se kaikki oli kauheaa nähdä! Vaikea kuvata niin kokemanaan.

Äkkiä se tuli luo, valtaisa vuori valoa sokaisi silmiämme ja olimme kauhusta kusta alemme! Vaikea konkreettisesti kertoa se näkemämme kilometrien korkuista sinivalkovalonhehkun voimallisuutta. No h y v i n samaa jota näette valjumpana videoituna Moskovasta, kun 320MW reaktori räjähdys kuvattiin 2012. 02 lopulla Pietari- Moskova tiellä. Kuolemaa se kaikki oli kokea. Ympärillämme vaikeni äkkiarvaamattomiksi sekunneikseen hetkeksi. Heittäydyin refleksinuomaisesti lähisyvänteeseen ja kiskaisin tshekkiläisen suojatakkini päälle. Sitten se tuli ja tykitti ikenet suusta! Vain 18 sekuntia ensi väläyksestä kuin taifuuni yli. Taas muutamia tovi ja ja valtaisa paluuaaltopuuska. Puun paloja, hiekkaa, kantoja, rapaa, soraa ropisi korviahuumaavasti useassa erässä yli.

Kaverini joka ei suojautunut heti poltatti käsivartensa jo tässä vaiheessa ja joutui sairaalakuntoon. Itse noukin ihoni alta pois sinne porautuneita heinän paloja pitkään jälkeenpäin. Kuvitelkaa tämä tuli pelkästä tuulen voimasta. Vetäydyimme kaksinkertaisen erikoisalumiinikankaan alle suojaan. Allemme laitoimme kolmannen alumiinipintatelttamme tulevien kauhupäivien varalle. Sitten se iski alati armotta lisää. Uskomattoman hirvittävä jälki- ionisaation herättämä hornan- kuumuus. Ei, ei se olut klassista kuumuutta. Vaan kuin hehkuvan raudan säteilyionisaation makaaberiuden poltetta, särkyä ja kihelmöintimerien tuskaa ihoillamme. Nivelsärkyihinsä asti. Tätä kesti tuskatunneista toiseen. Ei hetkenkään armoa antaneet IAEA:n ydinrikolliset meille.
--

Teknisspäräytys

Mukanani oli pieni paristoradio. . .Pelkää "Hzzzzz!!" Sinistä kahinointia kaikilla taajuusalueillaan. Säteilyionisaatiot olivat kasautuessaan ilmakehään muuntaneet sen keuhkoja polttavaksi rautanaulana signaalit tappavaksi Faradein häkiksi ympärillemme, päällemme. Itse asiassa meni liki viikko ja vasta poistuttuamme alueelta sain säteilyn silpomat signaalikadot radioon takaisin. Niin juu sitten iski se sade! Vaikka sade oli alueellamme enemmän kuin harvinaisuus. Säteilyn paineet ajattivat yllemme ++..ionisoituman meren pallona. Jonka reunana olivat valtavat beetasäteilyelektronien ylijäämät pienhiukkasrovioineen. Satoi ja satoi kolmatta päivää Fukushimamaisesti tauotta. Emme voineet mennä ulos edes kuselle.

Muuta kuin kaikki kehomme tuotoslastit viskattava ulos teltan ovesta. Vettä olimme varanneet vain 3 L. Joten kuivuimme pelottavaa vauhtia. Saimme selville ja tiesimme koulutuksesta. Että t i p p a k i n tuota ulkona nyt valuvan sateen reaktoreista tuttua deuteriumista säteilykertymien vesitaltiota iholle. Ja henki menee! Oli tuskaa olla kuumuudessa tunteja, päiviä. Mutta jos erehdyit paljastamaan ihoasi hehkussa helpotukseen edes hetkeksi. Se alkoi säteilyvammantuen punakoitua jatkuvassa kanavasäteilyvarastoitumassa ja ilmaionisaatiossa kuolettavasti. Oli vaan kestettävä kuumuus, tuska, radiokohinat kaikki.

Halusimme mitata vesisateen säteilymäärät sotilastason erikoisgeigereillämme. Tuhdin turha vaiva tuokin. Ensimmäiseksi kun säteilyeroosiot tuhosi kaikki elintärkeät sähköiset säteilymittarimme! Vain peltisuojissaan olevat säteilyn TLD passiivikeräimet jäivät ehjiksi todisteiksi ja dokumenteiksi kokemastamme. Pian alkoivat säteilyeroosiot tuhota muita teknisiä vempaimiamme. Kädessäni ollut erikoisvalmisteinen armeijan takaama nestekidekellon näyttötaulu liukeni läpinäkymättömän mustaksi hyödyttömäksi levyksi. TOP- ceakrit tiedoille mennään. Tällaista dataa EI SAA KERTOA! Siksi sen kerronkin.

Lisädataa

Eli paksun lasin alla oleva erikoissuojattu elektroniikka ikään kuin tuntien aikana "suli ja valui syliimme!" Aika kauheaa oli tutkia mm. radion säteilyeroosion etenemistä. Olen kertonut miten Fukushiman mystinen 02. 2012 "yotubedokumentoitu punainen välähdys" säteilypalonsa EMP kesti vain millisekantteja! Värjäsi taivaankansia klassisin happi- ionisaation pinkkipunaansa useasti. Tuhosi Japanin kaikki (54kpl) valurautaiset 20- 25cm paksut reaktoritkin vuotaviksi seulaksi kuin haulikolla ammuttuna. Tuhosi samaan iskuunsa Suomessa 30 000V keraamiset alumiinioksidien keramikondensaattorit Olkiluodossa. Sama päti myös radion polystyreenisiin ja esim. elektrolyyttikondensaattoreihin radiossani.

Kondensaattorien eristävät muovit ja elektrolyytit kaikki muuttuivat säteilyn ionisoimana eristeestä johteeksi. Hilavirheitten takia alkoivat turvota ja näyttivät silmiini kuin paisukkaat nesteitään syytäväksi sanotaab pallokaloiksi. Kaikki teknisvempaimemme tuhoutui seuraavien tuntien aikana mitä totaalisimmin. Hampaan paikkani, niin tosiaan. Säteilyn kertymät muuntavat suussa olevan hammaskiilteen Tshernobylistäkin tutuksi tunnottomaksi pietsovärähtelijöiksi. Puret hampaasi yhteen, etkä tunne hampaitasi. Vielä kuukausien päästä tunsin alueella leijuvan säteilyionisaation esiin kaivattaman vankan "metallin maun suussa".

Vaihdatin kaikki amalgaamipaikkani päästäkseni tuosta kuukausia jälkeenpäin kestäneestä kuvottavasta, etovastas säteilyn ++..ionisaatioinnin kanavasäteilykerroksistaan eroon. En yhä edelleen uskalla kertoilla kaikesta siitä tuskasuosta mitä näin ja koin säteilyalueella. Poistuimme usean päivän värjöttelymme jälkeen alueelta. Kun kuoleman sadepisaroinnit viimein kaikkosi yltämme. Ystävä joka poltti kättään vietiin kiidättäen sairaalaan. Emme koskaan enää hänestä kuulleet. Kun säteily polttaa punaansa iholle on se 100 % varmaa kuolemista seuraavien kuukausien aikana. Kuten kävi TVO:n OL-1 reaktoriakin siivoamaan palkatulle RTK- kaverille. Ydinalassa, niin siellä reaktorialueilla kuolema on arkea. . Arto ainakaan minä en ikinä uskaltaudu näitä kirjoittaa! Kerro sinä jos kykenet ja kunniakseni..."
__________________________

Tiede & Tekniikka 21.02.2012

Artikkelista: "Sopisiko teille? . .Merkittävä osa varsinkin läntisten teollisuusmaiden ihmisistä kieltäisi ydinvoiman kokonaan, jos saisi siitä päättää."

* H e t k i n e n?! Mitä ihmettä!? Lehdistössä aivan härskin avoimesti myönnetään:

- JOS ydinvoimasta kansa saisi demokraattisesti päättää kuten sivistysmaissa onkin tehty. Viimeeksi Italiassa niin luokkaa 70% kansasta aivan varmasti kieltäisi kaikki maailman 540 ydinvoimalaa! Tämähän on vallan h u i k e a a ! . . .

- Eikö maailmassa yksikään ydinvoimalaitos tai päätös perustukkaan yleisesti lännessä demokratian palauttamisen sotiin asti vietyihin haluihinsa demokratiaan? Eli koko läntinen kulttuuri onkin tämän tiedon mukaan 100% diktatuureja alinomaa. Niin kauan kuin yksikin reaktori niissä toimii! Ydinvoimalaitos maassa tarkoittaa 100% kansalaisoikeusRIKOSTA!
__________________________________________

- Jatkokysymys, m i k s i näitä ydinterrorismin ydinASEtuotannon laitoksia maailmalla siis ON YLIPÄÄTÄÄN?

- Mikä/ kuka on se harvainvallan POLIISIEN ja ARMEIJAN terrorismin likainen lahjottu, korruptoitu inkvisito joka surutta kansansa perusoikeuksia selkeästi polkee?

- Niin IAEA siis ON tämän mukaan korruptoitu,lahjottu ylikansallinen salaliitto. Jonka AINOA tehtävä on tuottaa maailman ydinvoimalat aina 100% valtioterrorillaan!! Ei herranen aika, tällaiset rikolisjärjestöt pitää mitä pikimmin hävittää maailmaamme tuhoamasta keinoja kaihtamata ja palauttaa demokratia maailmalle!

- Vielä kauheampaa. JOS kerran ydinvoimalat 100% varmasti aina pakkosyötetään maailman maihin ja demokratiaan m i s t ä ä n vasta- argumentaatioista lainkaan piittaamatta. Niin se tarkoittaa automaatisesti, että ydinvoimalat saa maksaa mitä vaan. Tuhota ja vaarantaa kuinka paljon tahansa. Ihan vaan sitä varten, että niitä kannattava korruptoitu 0,1% edustava vallaseliitti saa siitä ylikansalliset korruptionsa ja verorahoitukset kansan kukkaroista.

- Perimäinen kysymys on, miksi ihmeessä maailmasta ei kyetä amputoimaan tätä loisivaa kasvannaistaan. Häpeämättömästi maan lehdistöt, tiedotusvälineet, netit, POLIISIT ja koko hallinnon tuhoavaa barbaarista ydinvoimarikolismafiosojaan. Hajoittamattomalla vallallaan korrptoivaa ylikansallista IAEA - impperialismia? Miksei kansa uskalla nousta kapinaan kuten Saksaassa, Italiassa, Sveitsissä on JO TAPAHTUNUT?. . .
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Sat Feb 25, 2012 12:44 pm

Loviisan Pu- 239 ydinjunista Sigyniin asti
_________________________________

Re: *Kysymyksenasettelua.
PV- foorumin satoa: Kirjoittaja awiz » La Helmi 25, 2012 02:12

Ai eikö Japanissa ole tällä hetkellä ainuttakaan ydinvoimalaa toiminnassa, ja sähköä tuotetaan liikaa?mopoooawiz

Kirjoittaja Mailisnuutinen » La Helmi 25, 2012 12:11

Japanissa on alkujaan 54 reaktoristaan käytössä enää 2kpl. Jotka ovat niin täynä liejuksi reaktoripohjiinsa säteilyerosoitunutta MOX Pu- 239 paskaansa kuulema yli 60 % MOX latauksinsa. EI ole saatu sammumaan edes väkisin. Vuoden epätoivoisin yrityksien 2012.02 loppuun mennessä! Tilanne on karkaamassa siihen pisteeseen. Aukinaisina nyt fissioviat kannettomat reaktorit haluttaisiin r ä j ä y t t ä ä hiljenemään kuten ydinalalla tapana on jo jonkin aikaa ollut. Säteilyeroosiot on jumittanut TVO:n "hiekkaseisokista" tutulla tavalla k a i k k i ydinvoiman säätösauvat ääriasentoonsa hengenvaarallisesti. Ja reaktorit ovat sulailemassa niissä klassisiin kiinailmiösulamisiinsa. Myös ylikuumat uraanitangot ja rakenteet ovat vääntyilleet groteskisti jumiin. Tilanne täysin poissa kontrollistaan.

Eli karu totuus, keväälle runnotaan väkisin nuokin viimeiset hiljaisiksi. Maksoi ja vaaransi maailmalla mitä vaan, niin IAEA salailee sattumukset kuitenkin. No sähköä, kuten näemme Japanin 54kpl reaktoria EI ole koskaan tuottaneet. Vaan se on tuhlattu Etelä- Japanin Miakin isotooppijalostamoihin. Jotka suljettiin pian tsunamin jälkeen. Ydinala ON 12- kertaa energianegatiivista. Sitä mukaa kun nyt 0,1 % globaalit uraanin maalmiotasot laskee tilanne alinojaan voivat v a i n kuivua entisestään. Energianegatiivisuus hakee Jo IAEA:n ydinalallaan kymmenkertaistumisiaan. Ainoa mikä ydinteolisuuta pitää hengissä on toki laiton IAEA:n kontrolloima mustan ASE ydintalouden koukerot. Niistä FIN- mallia seuraavassa..

FIN- mallinnus

Keskustelin Loviisassa päin vaikuttavan kaverin kanssa. Hän kritisoi väitteitäni laittomien maastamme vietyjen ydinjätteitten kauppajuttujani. Voi tätä aikaamme! Pienen Googletuksen avulla kun voi kuka hyvänsä huomata, että 1970- lukujen puoleltaväliltä tauotta ja vuosittain Suomesta on lähteneet Pu- 239 ydinjätelastit. Olivat kolmattakymmenettä vuotta ryskineet kaverin takapihoilla! Loviisan erikoisvalmisteinen juna nostettiin ihan maailmanmaineeseen. Niin erikoista kaikkineen oli. Suomen kaltainen maa. Joka ulospäin maailmalle kielsi j y r k ä s t i ydinjätteen plutoniumasekaupat. Profiloitui ydinaseettoimaan Pojolaan.. Silmiä räväyttämättä taustalla toimitti sadoin tonnein tauotta ja systemaattisesti maastamme näkemällä tappavaa aseplutoniumejaan rajojemme ulkopuolisiin maihin.

Asia toki silloinkin vaiettiin. Muttei alkuunkaan niin kuin nyt! TVO ja Fortum perustivat tähän rikolliseen Pu- 239 kauppaansa sitä varten yhteisyritykset Posiva konsortion 1995. Heti Loviisan voimaloitten startista 1970-luvun puolivälistä Urho Kekkoselta CCCP lakien mukaan vaadittiin YYA- sopimuksen hengessä nuo suoraan Kremlistä. Suomi liittyi DDR Ronneburg Wismunthin silloin ylläpitämään SEV hallinnoimaan ydinasetuotannon raaka-aineitten Neuvostoliittolaiseen suurkomppaniaan. Jonka ainoa ja kestämätön tehtävä oli polttaa ydinjätteensä reaktoreissaan CCCP:n himoamiksi ydinaseitten ahnaiksi loputtomille Pu- 239 tarpeilleen.

SEW- ydinmateriaalien kauppa edusti muuten pahimmillaan 13,5 % maailman ydinmateriaaleista! Ettei ihan pikkusta näppärää kauppaa. Suomi teki tätä uskomattoman härskiä ja osin avointa, ydinjätekaupusteluaan vuoteen 1996 asti. Jolloin viimeinen "julkisesti myönnetty" suomalainen erikoisvalmisteinen ydinjätejuna ylitti itärajamme. Mitä sen perästä tapahtui, verhoaa tarkoin SUPO:n (piilottamien tiitisen listojen yms.) ja FIN- armeijan salaamat ydinjätekaupan lonkeroinnit Ranskaan. 1986 Mauno Koiviston sopimukset on tämän hermeettisen salauksen alkuliman kliimaksina. Kuten huomaamme. M y ö s Suomessa kuten kaikissa ydinsiviilireaktoreissa maailmalla EI laiteta mitään arvoa energianegatiiviselle sähkölleen. Vaan ainoastaan ja vain Pu- 239 poltto ja verisen mustan plutoniumaseitten huolinnan tuotannon rahoitusvirrat ratkaisee.

Valitettavasti tässä kertomani Loviisan kuulusta vuosikymmenten astetta avoimemmasta plutoniumasekaupoista tiedän TVO- laisena vähemmän. Toivon, että edes joku sikäläisistä uskalikoista raottaisi aiheesta kultamunan kansan kuulla. Mutta yhtä kaikki. Suomen armeijan vuosikymmenten laiton plutoniumkaupustelu ON ja pysyy faktattuna kylmäävänä sovittuna maamme "ikiaikaisena" tapana toimia. Kiistattomana totuutena! Otetta STUK raportista. Kun puhutaan malliksi laivasta, joka hakee viimeksi luokkaa vuosi sitten j u l k i s e n härskisti TVO:n rannoilta jopa useasti ydinjätteitään! Juupa juu Länsi Suomi paikallinen lehti kirjoitteli peitellysti aiheesta.

Mutta STUK ilmoittaa:" Ruotsin ydinvoimaloitten tuottama käytetty ydinpolttoaine on varastoituna CLAB Oskarshamnissa. Ringhals, Forsmarkin, ja Barsebäckin (nyt tulee tärkein..) ydinjätteet kuljetetaan Oskarshamniin t ä t ä v a r t e n rakennetulla ja varustetulla Sigyn laivalla! Loviisasta vietävä käytetty polttoaine kuljetettiin Loviisan rautatieasemalle maanteitse. Keski- Euroopassa, Japanissa käytetty ydinpolttoaine kuljetetaan jälleenkäsittelylaitokselle, jossa polttoaineesta erotetaan uraani ja plutonium." Niin tämä mystinen ydinjätelaiva Sigyn myötään vierailut lukuisat kerrat mystisesti TVO:n rannoilla! HETI erityisesti sen jälkeen kun junat ydinjätteineen pysäytettiin itärajoillamme. Kun ydinjätepaineet junareiteillä näin laskivat. Vastaavat paineen nousut toivat Olkiluotoon p u h t a a s t i ydinjätteen kuljetuksiin avoimesti suunitellut Sigynin, puolalaisproomut ja Arktic sean kaltaiset erikoisydinjätteitten kuljetuksien laivastot! Itse asiassa näyttää olevan IAEA:n järjestämää kilpailutusta ilmanalassa siitä kenelle TVO Posivakonsortiot valtaisat himoitut ydinjättetonnistojen asetoimitukset EU:n pilkkiin suuntaa!
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Thu Mar 22, 2012 9:38 pm

**Japanin EMP!

--------------------------------------------------------------------------------

80kpl/v Tuppeensa 20 000 kertaisella neutronoinnin EMP-purskeella reijitetyt Japanin reaktorit muuten osaa sanoa v a i n yhden sanan... "SsshhHHHH!", vaikka voissa paistais.)) Tämä, että reaktoripannut meni kautta koko Japanin onkin sitten todella paha ongelma hoitaa! Maailmassa kun y h d e s s ä k ä ä n reaktorissa ei reaktoripannua ole onnistuttu järjellisesti vaihtamaan. Olen itse nähnyt miten säteilyeroosiossa tavallinen rautapulveri on porautunut umpilasiin 38mm muutamassa vuodessa. No joo tein siitä tutkimuksenkin ja sisäministeri anne Holmlund määräsi raporttini nähtyään koko Suomen korkeakoulut, yliopistot ja VTT:t tutkintakieltoon materiaalistani. Haluatteko muuten nähdä mitä lähetin mm. VTT:n hyllytetylle Jari Ihoselle, koska hän h a l u s i tehdä aiheesta lisätutkimuksiaan.. Varmaan palatte halusta nähdä, koska tässä se maamme pelätyin säteilyeroosiopaperi joka tapauksessa ON!

http://kuvaton.com/k/YvOl.jpg
* Tosiaan sitten tuosta miten neutronivuon EMP:n pulssitehon 20 000 kertaistuminen on ylipäätään ollut mahdolista aukeaa näistä STUK:n salaamista kuvistaan: http://kuvaton.com/k/YvOA.png Vielä lisää vaiikka tästä:
http://kuvaton.com/k/YvOO.png
-----------------------------------------------------------------------
Tässä muuten OL-666 evoluutiolaitoksesta hiukan korjailtumpi kuva päälle, laittakaa korjuun vaan ennenkuin SUPO teippaa ja peippaa pois täältäkin:
http://kuvaton.com/k/YvAi.jpg
http://kuvaton.com/k/YvAi.jpg

Se kun äkkäsin, ettei y h t ä ä n liikuvaa osaa koko reaktoriin kruunasi homman kyllä. Lyijy valuu maata alas ilman pumppujakin. . Vaan hiljaa on IAEA vielä toistaiseksi olut patentin ostossaan..))Mahtavatko ketkut suunnitella varastavansa koko idean?..HmmMM? . . .
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Thu Apr 26, 2012 11:03 pm

'WohOO! Aika hurjaa juttua! Ai olisi Loviisan säteilyn tasot tuplautuneet 0,2ySv tasostaan 0,4ySv hetkessä?

Ilmankos TV , lehdet ja radio vaikenee. Joopajoo Loviisan pellepomo Kuulaa onkin jo juoksutettu TV:ssä vaatimassa loputtomiin UUSIA ydinkirnujaan turvallisempien tuulivoimaloitten sijaan. Ja näköjään siksi, että vanhat Loviisan masiinat on räjähtämispiisteessä ja vuotavat! Niin juu STUK tosiaan ESTÄÄ säteilyarvojensa kopioinnin eteenpäin! Koska tietää laitosten alati pahenevan säteilytilnteen!
---
26.04.2012 Sain jälleen uudenkarheaa.

Koeajan yhä tasokkaampaan ionisaation 3D ja 4- värikuvaustekniikkaani. Nyt oli vuorossa satsata edellistä paljon tasokkaampaan kuvauspaperiin. Nyt näkyy t o d e l l a häkellyttävän tarkkoja pienimpiäkin yksityiskohtia 4- värikuvin. Muotokieltä lisää kohteeseen. Erityisesti nyt alkaa näkyä 3D- mallinnus todella kiinnostavassa laadussaan. No mitäs tässä, ensin siis kuva sellaisina kun ne saan kamerallani mikroskooppiin kiinni. Kuvattavan langan halkaisija muuten 1mm.

http://kuvaton.com/k/YUtN.jpg
Image

Lanka poistettuna, niin näkyy mitä on kuvakohteen pyöreyden alla No.2.
http://kuvaton.com/k/YUxY.jpg
Image
http://kuvaton.com/k/YUxQ.jpg
Image

No.4 Tuttu sama kohde. Mutta 3D kerroskuvaus seuraavasta viipaloinnista etäämpää. Todella tasokas kuvamateriaali menossa. Ennenkaikkea IAEA:lta kielletty ja maailmasa ei toisia vastaavia olla tehty !
http://kuvaton.com/k/YUxl.jpg
Image

Kuvien värimaailma on laadukkuuteni tae. Muuta kuin hieman lisää värikylläisyyttä, niin AHAA- elämys on edessänne! Värit on t o d e l l a huikeita. Korostavat miten kolmiulotteisuus toimii kuin Buikki. No.1:
http://kuvaton.com/k/YUxj.jpg
Image
http://kuvaton.com/k/YUxT.jpg
Image

Numero 4.
http://kuvaton.com/k/YUxp.jpg
Image
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Wed May 16, 2012 5:00 pm

KRIITTINEN MASSA VUOSITTAIN.
____________________________

* Juupa juu, kun tämä Wikipediasta poimittu väite pitää paikkansa. Niin täytyy kyllä sanoa, ettei ainakaan LOHDUTA! Oikeesti siis j o k a vuosi kun ydinvoimalaitoksia on ollut on ainakin yksi reaktori sisältöineen saanut räjähtävän korkean kriittisen YDINPOMMIMASSAN aikaiseksi! Kyllä vetää jopa mut vakavaksi. Herranen aika mitä kaikkea IAEA onkaan vuosikymmenet peitellyt. Täysin selvää tässä on, että aina kun reaktori menee paniikkisulkutilaan sen synnyttämä EMP tekee kriittisen massan aina hetkeksi. Siinä on vaan sekunnin osista kiinni jääkö tilanne päälle vai purkautuuko, sattumalta. Liian suuri muodostunut neutronivuo hyvällä tuurilla viskoutuuko ydinvoimalan ympäristöön ennen kuin reaktori räjähtää.

* Käsittämättömän usein näköjään myös EI. Kuten Harrisburgissa, Tshernossa, Fukushimassa Japanissa kymmenissä reaktoreissaan, Majakissa (muuten ydinjätteessä luokkaa kolmasti!) yms. on selkeästi käynyt. Kuvitelkaa että vielä jopa Harrsburgin 1979 jälkeen 1981 USA väitti naama vakavana, että harrisburgin tyyppinen reaktoriräjähdys on mahdolinen luokkaa 100mioljoonan reaktorivuoden päästä! 5 vuoden päästä paukuikin sitten Tshernoa, ja esim. 54kpl Japanin reaktoria! Haloo miksi tuollaisen mekavalheen esittäjät ei ole vangittuina? Vaan meitä ydinkriitikoja vangitaan kyllä. On tää maailma s a i r a s !
-
Verkkomedia. Pertti Perusjätkä @ 16.5.2012 1:34:16

http://en.wikipedia.org/wiki/Criticality_accident

Vaikka Gundersen tuossa jostakin räjähdyksestä puhuu... niin ainakaan Wikipedian mukaan kriittisen massan ylitys ei johda ydinräjähdykseen. Ainakaan lievä ylitys. Vuoden 1945 jälkeen ydinvoimaloissa on tapahtunut vähintään 60 kriittisen massan ylitystä.. ..!
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Mon Jul 23, 2012 10:41 am

Verkkomediasta 07.2012

D2O @ 20.7.2012 13:23:07
Vedyn isotoopit ja niiden ominaisuudet on tunnettu 1930-luvulta lähtien. Tritium on radioaktiivinen isotooppi, deuterium ei ole. Tätä asiaa ei sinun hokkuspokkus-fysiikkasi muuta mihinkään suuntaan.

* Arto Lauri @ 21.7.2012 22:24:05
Joo toi D2O tuntuu olevan näistä ydinammatiasioista ulkona kun pipo Pattajalla. Joten piti oikein vielä piirtää tälle häirikölle totuus ineen:

http://kuvaton.com/k/Ym6X.jpg
Image

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=4429
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Wed Jan 09, 2013 3:03 pm

Millä tätä voisi edes kuvailla. Vuosi 2013 tammikuun 8 jää kyllä maailman historiaan. Vuosisataisen ihmiskunnan suurin ja ratkaisemattomin ongelma on kohdannut ylittäjänsä. Koko maailmankaikkeus vaikenee kun piskuisen Suomen täyttää messevä, etten sanoisi "messiaaninen" hyväksynnän hyrinä. Siinä missä maailman tuhannet parhaat aivot on hyytyneet sata vuotta. Eli ydinjätteen hoitelussa. Nousee maailmanhistorian ensimmäinen ja korkkaamaton ruhtinas eetteriin ja parrasvaloihin.

Oi kuinka tunnen klorian ja riemunvalon hehkun täältä Eurajoesta, maailman säteilevimmässä kunnassa. Yksi ainoa ihminen on kyennyt kiipeämään jopa ohi Orakleitten ja Kreikan mytölogioitten Marrsin, Zeuksen jalanjälkiin ja ohikin. Sydänalani pakahtumisen ypyröimänä. Voin julistaa tippa silmässä, että v i h d o i n alkaa tapahtua. Eurajoen suuri ja tuntematon aava avaruus on täyttänyt tehtävänsä. Tuottanut suurta suuremman pohjanpojan! Juu pirtuisan terävän TVO:n työläismassojen timanttien timantti. Tietojen Tonavan, miehen, jonka veroista maailmassa ei nähtynä ole ollut, esille panna.

Tuleva koko maailman presidentin virkaan astuvana Orffeusten oraakkelina tungettiin esii Posivan pääjohtaja REIJO SUNDELL!! Oihan onnea. Vasta viikko sitten tämä työparini, ordereiden tuhruisa orhi puhalsi pelin poikki. Totesi ykskantaan, että Posiva oli kyllä tehnyt ydinjätteitten laskuissaan jatkuvasti mittaamattomia tahallisia monituhatkertaisia v i r h e i t ä ! Mutta niin vaan on Sisäministeriö tätä Suomen plänttiä rakastanut kuolettavaan otteeseensa.

Riittää kun Posivan kunkkujen kruunaamaton kamreeri k e r r a n lyö nyrkkiä pöytään. Toteaa lakonisesti ratkaisseensa KAIKKI IAEA:n vuosisataiset ongelmat. Yksi ainokainen vierailu ja IAEA ryyppyremmipomot on myytyinä maailman a i n o a n ja ensimmäisen ydinjätetunkionsa tunkea Suomeen! 1 600 USA Ydinturvan lisäpoliisivoimin asian arvostelu loppuu kuin viikatteella silpoen. "Reijo ydinalan Kim IL Sundell" on puhunut ja maamme tiet, rataverkot ja meret täyttyköön YDIN kuolemasta! Katso ja huohota lastesi tulevaisuus lepää näissä:

http://kuvaton.com/k/YFYJ.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YFYH.jpg
Image
--
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: *Päivitys III.

Post by raijasivu » Fri Mar 01, 2013 11:35 am

Arto Lauri
T&T SÄHKÖNTUOTANTOJukka Lukkari, 27.2.2013, 19:15 Ydinsähkön tuotanto kutistui selvästi

Ydinvoimaloissa tehtiin viime vuonna vähemmän sähköä kuin kertaakaan 2000-luvulla. Ydinsähköä syntyi alustavien tietojen mukaan 2350 terawattituntia, kun määrä edellisvuonna oli 2518 TWh.
( Enemmän kuin MIINUS -7%! ilmankos tästä ollaan tarkoin vaiettu.) Erotus on noin kaksi kertaa Suomen vuotuinen sähkön kulutus.

Vähennyksen pääsyynä oli Japanin ydinvoimaloiden sulkeminen Fukushiman onnettomuuden jälkeen. Vielä vuonna 2010 Japanin ydinvoimalat tuottivat sähköä 280 terawattituntia, mutta viime vuonna enää 17 terawattituntia.(Mitään julkista syytä siihen m i k s i 52 reaktoria on kolmatta vuotta palasina EI OLLA EDES YRITETTY ANTAA.)

Tuotanto väheni selvästi myös esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Saksassa. ( Jälleen täysin salattua MIKSI USA ydintalous romahti? Ai niin koska Japanin maailman suurin MOX- polttoainejalostamo jouduttiin Fukshiman ydintuhon takia myös sulkemaan USA:lle.) Lisääjistä suurin oli Kiina, jossa voimalat jauhoivat viime vuonna 92 terawattituntia eli kymmenen TWh edellisvuotta enemmän. Ydinsähkön ennätysvuosi oli 2006, jolloin sähköä syntyi 2661 TWh.

Suomessa reaktoreissa syntyvän sähkön määrä ei juuri heilahtele vuodesta toiseen. Viime vuonna sitä kertyi 22,1 TWh eli prosentin vähemmän kuin vuonna 2011.

*Ydinsähkön osuus tätä ennen oli jo valmiiksi hurjassa laskussa. Edustaen 2,1% maailman energiantuotannosta. Näinollen 0,93* 2,1% =1,95%!! Luku On enemmän kuin musertava koska aidon EKO- energian osuus on jo 3,1%. Joten tällä vauhdilla jopa Auringon ja tuulienergian yhteistehot ovat pian tuplat ydinvoiman nyanssista. On tuossa muutakin. Kuten muistamme Fukushiman 54kpl reaktorin romahduksista on aikaa ei tässä kerrottu vuosi, vaan kolmatta vuotta.

* Laskuitoimituksessa on jotain todella outoa. Koska 450kpl reaktorista - 54kpl+ Saksan 9kpl= -14%. Tämän tiedon mukaan jo edellisvuoden (2011) -7% ja päälle (2012)- 7%= -14% ydinvoimalle. Yhteensä silloin romahdusaste pelkästään Japanista ja Saksasta 0,88* 2.1%= 1,80%. Nyt viimeistään aletaan ymmärtämään miksei asioista IAEA ydinala hiisku julkisuuteen.
------------

Miksi Bulgarian hallituksen KANSA kaatoi 28.02.2013?
ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni ni

FB. R.S Bulgarian parllamentti päätti tänään lopullisesti, että kauppoja Rosatomin kanssa ei tule eikä Belenen ydinvoimalaa rakenneta.

AKW Belene wird nicht weitergebaut
www.klimaretter.info
Kein neues Atomkraftwerk auf dem Balkan: Der Bau des Atomkraftwerks Belene nahe dem gleichnamigen Ort in Nordbulgarien wird endgültig gestoppt. So entschied das bulgarische Parlament am heutigen

*Tämä selkeyttikin kerrasta, miksi Bulgarian kansa kaatoi hallituksensa. Syy kristalloitui selkeästi käsittämättömiin hallitiksen ydinvoimalahankkeet, joita EU pakotti maan toteuttamaan. osoittautuivat käsittämättömän tuhoisaksi maan taloudelle. +135 Vuiden hinnan nousut sähkölle olivat siis liikaa.
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

Post Reply