video.

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
User avatar
NeverendingAbyss
Sr. Member
Posts: 4812
Joined: Mon Sep 29, 2008 10:41 pm
Location: Betty White will outlive the queen.

Re: video.

Post by NeverendingAbyss » Sat Apr 21, 2012 2:09 am

The Finnish section is filled with conspiracy theories.

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: video.

Post by raijasivu » Sat Apr 21, 2012 2:53 pm

947. IONI saatio tutkimuksia.

Seuraavaa tekniikkaa käsitellä ionisointia ei ole koskaan aiemmin maailmassa esitetty. Kyse on klassisesti maailman ensi-illasta. No toisaalta, koska ydinala IAEA ja Sisäministeriö on 100 % kokonaan maassamme kieltänyt kaikki säteilyionisaation mekanismeihin liittyvän. Niin mikään yllätys ei ole, että uutta ja mullistavaa asiasta keksitään. Niin ja tosiaan, että keksintö tulee nimenomaan Arto Laurilta.. .

Säteilyn jo pelkkä kuvaksi saattaminen tuli julkisuuteen ensin sensaatiomaisilla videokameroin otetuista beettasoihtu kuvistaan Loviisan yllä. Sitten siirryttiin tekniikkaan jossa etsittiin monokromaattiset virittyneitten kaasujen, kuten hapen pinkkiä ja säteilyn virittyneen typen sinistä ionisaatiohuntua. Mutta tämä uusi ja mullistava tässä esittelemäni tekniikka tuo keskeisen parannuksen itse uutena koko tekniikkaan. Nyt päästään tekemään:

– Uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia, jopa alle millimetrin hiuksen ohuita juonteita!

– Väriskaalaa alkaa löytyä, esim. musta valkea, keltainen, punainen, sininen.

– Kuvaa voidaan mullistavasti 3D- mallintaa kuten kerroskuvauksessa ikään.

– Muodostuvat preparaatit voidaan tallentaa ja arkistoida suoraan.

Itse asiassa tekniikka on enemmän kuin vastaus toiveisiin. Niihin toiveisiin, jotka IAEA:lta vie yöunet. Mutta oleellisintahan tässä ideoinnissa on, että sen voi demota melko yksinkertaisin perusvälinein miltei kuka vaan. Tästä itse tykkään erityisesti. On tärkeää, että tekniikka ei myöskään ole niin hankala toteuttaa, ettei peruskansalainen ymmärrä miten se tuottaa nämä mykistävän laadukkaat preparaattikuvansa. No hei katsokaa näitä laadukkaasta demomateriaalista kootut kuvastamiset. Alkukuvissa esiintyvä tuhoutuva metallitanko siis ionisoituu ympäristöönsä. Nimenomainen ionisaation synnyttämä huntu kuvattiin näyttävästi tällä uudella tekniikalla:

http://kuvaton.com/k/YU8j.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8S.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8J.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8H.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8g.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8X.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU81.jpg
Image

http://kuvaton.com/k/YU8x.jpg
Image
------------

Epätoivoista selittelyä...

Apache foorumin satoa:
Cesium Äänensä löytänyt Viestejä: 1432

Vs: oo SWE caves 2011 « Vastaus #936 : tänään kello 09:10:59

Värit tulevat kuvankäsittelystä, ei mistään todellisesta asiasta.

Mikä mielikuvitussäteilylähde sinulla muka on? Paperin kuumentaminen kun ei tuota säteilyä.
Ilmoita valvojille Kirjattu
--

hampuusi71 Ikisinkku Apassilla kuin kotonaan

Viestejä: 3039
Karma: +1/-2

Kumma juttu että kaikki värit muuttuu nissa kahdessa kuvassa, vaikka kuvio on aivan sama.
Olisikohan kyseessä sinun ona paint-editorisi?

Laitappa sitten niitä 3D-viipalekuvia, kun kerta niitä saat.....
--

Nojatuolipyöräfoorumin satoa.
Ilmoita tämä viestiVastaa lainaamalla Re: -- HUIPPUvideoita.--
Kirjoittaja jori » 21 Huhti 2012, 09:51

Vaikuttaa hapon aiheuttaman korroosion ja huokoisen alusmateriaalin kapillaariilmiön tekemiltä väreiltä. Värit tosiaan kertovat eri aineiden ioneista. Ihan normaalia korroosiokemiaa.
Tämä menee kuitenkin sen verran kauas käytännönläheisen nojapyöräfoorumin alueelta, että pyydän annalampea siirtymään aiheissaan lähemmäs nojapyöräkulttuuria tai lopettamaan postaamisen tänne.Jori
--

Illtalehti yleinen. 21.04.2012, 09:55

Ei nimimerkkiä
Vieras Viestejä: n/a
--------------------------------------------------------------------------------

On se paperin kuumentaminen sellainen salatiede että!
-

* Annalampi vastaus:

#3 Ilmoita asiaton viesti 21.04.2012, 12:29
--------------------------------------------------------------------------------

Täälläkin samat Vuojoen polisipellet koettaa vetää tuota "lämmitysharhaansa.)) Jokainen kuviani katsova kyllä tajua miten valovuosia väärässä nettipoliisi tässä tapansa mukaan on. Kuumentaminen v a i n mustaa paperin. Eikä tuota kuten kuvassani on selkeästi nähtävissä huippulaadukasta 4- väritekniikkaa. No tuskin kukaan toisaalta yllättyi, ettei maailman taitavin säteilyionisaatiokuva 3D moodissaan ole noin vaan tusinapoliiseille ymmärrettävää.

Juu totta k a i SUPO vetää totuusdatastani herneet. Haluaa hehkukekäleisesti päästä selville miten
h i t o s s a
kykenin ottamaan ionisaatiosta suoraan nuo 100% aidot 3D väriotokset..)
(Kuten alun kuvissan olevat tallenteet kertoo otokseni ON uniikkeja ja käsittelemättömiä. Kuten jo kerroinkin suoraa hyvälaatuista sofistikoitua 4- värikuvaa tulee, ja mikä hämmästyttävintä 3D kerroskuvaustekniikalla bonuksena..!!) Eipä taida SUPO poliiseilla jäädä enää jälleen tapansa mukaan muuta keinoa kuin loputtomat bannaamisenne. Koska kuten tiedämme Suomi ON poliisiterrorismin maa, jossa totuus pyritään a i n a sensuroimaan suoria rahalahjuksia vastaan.)
------------

Lisää aiheeseen liittyvää dataa

Niin tosiaan on aika sofistikoida näitäkin mykistäviä kuvia ja näyttää mitä dataa niissä todellakin v a l m i i n a 4- värimaailmanaan tarkennettuna löytyy! Voi vaan jälleen hämmästellä kuvien yksityiskohtiensa suurta tarkkuutta. Koska niin tosiaan tuo ionisoitava keskuslanka on vain millin paksuinen. Kuten koko ajan kuvissani mikään ei ole luonollisestikaan kuumentunut missään vaiheessa. Kuten ei säteilyn ionisaatiossa tapahdukkaan. Se mikä minua tässä alati hämmensi oli, miksi, nimenomaan miksi nykyinen fysiikkamme pitää tällaisissa ilmiössä jälleen täsmentää täysin yllättäen uusiksi.

Voi vaan miettiä m i k s i klassisessa peruskvanttiydinfysiikassamme On niin paljon IAEA:n sinne tieten ujuttamia suoria piilotettuja totuuksiaan. Ja kun osaa rajoja rikkoa niin sensaatiomaisia tuloksia alkaa suoraan näin löytyä. Minut näissä demoamissani ionisaatiokokeissa suorastaan mykisti, että säteilyn huntu voidaan s u o r a a n oikealla taiturimaisilla menetelmillä hahmottaa värikuvikseen! Kaiken kruunasi, että kovimman säteilyn kohta tulee kuviini luonollisesti suoraan punaisena ja lievin sinisenä, täysin loogisesti. Kuten tarkimmat analyysin antajat huomaatte keskeiset hienot keltainen ja vihreä jäävät näiden väliin. Huikea napakymppi siis! Lisää tällä läpimurrolla muuten harmaita hiuksia tiedossa Sisäministeriön ydinhallintonsa kangsterisakeille..!)

Yleisön pyynnöstä yleiskatsaus ionisaation työmateriaaliini. Tässä olevat 8 kuvaa on jokainen siis eri etäisyydeltä ja silti samasta kohteesta otettuja kuvarainoja. 3D Mallintuminen hahmottuu jo tästä osaavalle riittävän hyvin.
http://kuvaton.com/k/YUTw.jpg
Image

(Kuvasta 6 täsmävedos ensin.)
http://kuvaton.com/k/YU84.jpg
Image

(Sitä seuraa kuvasta 5, jos mahdolista vieläkin hämmästyttävämpää dataa.)
http://kuvaton.com/k/YU8Z.jpg
Image

(Ehkä kaikkein paras kuvani tähän mennessä tulee tästä.)
http://kuvaton.com/k/YUTS.jpg
Image
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: video.

Post by raijasivu » Fri Apr 27, 2012 8:35 pm

Atomiräppärien reikäpäät alkaa olla ideariihistään ehtyneitä. Kas kun juoksutan esiin sellaista ionisaatiokuvaani, ettei etumus eunukeilla kesimättä kestä. Olkaatten tappikorvat intoa BOX. Kohta räväytetään entistä mykistävämpää ineen:

Päräyttävää KOIRANPUTKI!
-------------------------
-------------------------

Neterissä huseeravat kontrolimilitäärit ovat nyt ehdotellet vaikka mitä virhetietojaan selitellen upeita IONI- kuviani. Miloin se on paistettu tuhansien asteitten hehkukekäleillä. Milloin se on taas käsiin ruostutettua kovinta teräsruostetta. No toisinaan väitetään, että olen sen tehnyt litroittain lappoen ties mitä erikoishapotetta ja tykittäen mikroaaltouunia. Voi voi kun eivät voisi olla enempää väärässä!) Säteilytys kun ei e d e s TUNNU käteen suoraan! Siksi ihminen sitä ei näe, tunne ei haista, ei maistakkaan kun ionisoituminen on prosessi jossa edes hennoinkaan höyhen EI värähdäkkään!

Ei vaikka todellisuudessa aineen ionisoituessa ja kaasuuntuessa suoraaan kiintoaineesta kaasuksi. Menossa on megatuho, jota ihmisen aistit ei vaan rekisteröi. Koska se ON elämälle niin vieras ja tuhoisa. Olen jo aikoja sitten kertonut kykeneväni ionisoimaan tekniikallani aineen kuin aineen. Mietin jonkin sellaisen e r i t y i s e n siron, hennon ja heikon kohteen. Jota m i l l ä ä n nettikeisarien väärentämillä keinoilla ei tasan saa ionikuvattua! Siis jotain niin hentoista ja särkyvää, liekeissä ja ties missä hapoissa hetkessä katoavaa. Jotain semmoista joka tuhoutuu miltei kosketuksesta. Silti sen tulee olla tunnistetavassa muodossaan.

Niin tosiaan on kevät. Kaikkein hennoimmat kasvien lehdet puskeavat kuolemaa uhmaten maan kylmyyksistä. Niin siroina ja eteerisinä kuin olla ja voi. Siispä poimin tuuman mittaisen ohuenohuen koiranputken lehden. Päätin IONI- kuvata sen hennon "A- kirjaimen mallisen rakenteen vielä lisäksi vinottain". Mestari kun olen päätin näin korostaa kuvaamaani siroa lehteä kerroskuvauksen 3D viipaleena. Niin, että lehden hennon ruodin oikeanpuoleinen lape jää vasenta puolta etäämmälle katsojista. Juu tällaisen o s a a n ! Itse asiassa seuraava kuva on taideteos kuin jaloin koru! Jokainen tunnistaa lehden siitä. Ja mikä parasta. Tämä sensaatiomainen kuva on mykistävä debyyttini. Kaikesta siitä miten h u i p p u tasokkaita 3D- kuvia kykenen ottamaan preparaatista kuin toisesta. KUKAAN MUU EI TÄHÄN luonollisesti PYSTY! Silvublee, monivärinen, 3D ionisointikuva joka häikäisee ammattilaisetkin:

http://kuvaton.com/k/YUCm.jpg
Image
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

User avatar
raijasivu
Member
Posts: 72
Joined: Sat May 29, 2010 7:39 pm

Re: video.

Post by raijasivu » Thu May 17, 2012 7:59 pm

MUSTASTA Pu- 239 taloudesta.
___________________________

Ydinenergiaa ei tarvitse kukaan. 2008 Eteenpäin sitä ei ole olut energianegatiivisena edes olemassa. Ehkä kaikkienaikojen selvin fakta tästä on Japani 2011. Maa menetti vuoden aikana yli 40 000MW ydinvoimalansa kapasiteetit. Eikä tunnu missään. Kuvaavaa, ettei julkisuudessa uskalleta hiiskuakaan sitä miten tämä on teknisesti mahdollista ja noin nopeassa aikatauluissa? Kuten olemme saaneet tottua asiaa ei kommentoi kerta kaikkiaan kukaan. Jos sitten en minä. No onneksi tiedän nyt tarkoin saatuani ensikäden tietoa suoraan paikan päältä.

Siis Etelä- Korean kautta koukaten tiedän mistä on kyse. Ensinnä millä Japani tekee NYT sähkönsä? Suuri kysymys ilman vastauksia ennen juttujani. Japani tekee energiansa NLG laivastoillaan. Siis sellaisilla aluksillaan joilla on kannellaan valtavat alumiiniset kaasukuvut. Luonnon nestemäinen kaasu on tuotu Japaniin suurilta kaasuntuottajilta puhtaana energiana. Valtavia kaasuturbiineita voidaan tehdä muutamissa kuukausissa. Liuskehiilistä saatava luonnon kaasu on oiva ja toimiva energiahuollon ratkaisu. Kunnes Japanin tuuli-, aurinko-, aalto-, geoterminen-, bio- ja metaananijäätuotannot saadaan ydinalhostaan kuntoon. Sitten lisätaustaa.

Vuoden vaihteessa Pu- 239 ydinasetuotannon perusraaka- aine. Eli se ainoa keskeinen syy miksi ydinvoimaloita ylipäätään on maksoi hulppeat 3,6miljardia/ tonni. Mutta, mutta kun Japani ilmoitti, ettei jatka pelätyn Miamiakin isotoopinjalostamonsa eikä sen oleellista lisäjalostamoketjujen 54 niin sanotun "siviilireaktorien" käyttämistä neljättä vuotta kestävän jaksonsa aikana. Oli vaikutus kuin ATOMIpommin olisivat heittäneet! Kansainvälisillä markkinoilla. Niin siis noilla markkinoilla jotka eivät halua IAEA:n olemassaolon keskeistä ja ainoaa syytä edes tunnustaa. Kuittasivat Japanin ydinsulkuun vallan ihmeellisesti. Luulisi, että pelätyn ja vaikeasti loppusijoitettavan uraanijätteen määrän romahtaminen. Oltaisiin helpotuksesta huokaisten vastaan.

Kun maailman suurin Intian, Venäjän ja kuulema Kiinan suuruisen plutoniumydinjätteen loppusijoitusongelmaa näin Japanin tuotannon verran kevennettiin. Että jätteen määrän romahdettua hinta olisi samalla puoliintunut. Mutta nyt tapahtui jotain vallan muuta. Josta julkinen sana paljastavasti vaikenee 100 % hiljaisuudellaan. Mitä siis asian tiimoilta tapahtui? Aivan näin. Uraanijätteen Pu-239 plutoniumin hinta hetkessä epäloogisesti enemmän kuin hetkessä tuplaantui. Ollen nyt huimaavan korkea 8,6miljardia/ tonni! Mitä ihmettä siis.. Kansainväliset mustan plutoniumkaupan markkinat alkoivat tajuta, aiemmin yltäkyllin myytävä myös suomalainen ydinjäte oli yhtäkkiä volyymillaan harvinaishyödyke. Ja kuten aina tällaisissa paljastaen kaiken käy. Mitä vaikeammin saatavaksi Pu-239 nyt muodostuu, sitä kovempi hinta.

Jos jollain on epäselvää miten maailman musta Pu- 239 kauppa makaa voin lainata STUK:n tietoja aiheesta. "Säteily ja turvallisuus". Maailmalla uraanista käytetään täysin olematon osa, eli vain 6 % niinsanottuihin siviilireaktoreihin. Kun taas käytännössä kaikki uraani lopulta päätyy. . . Niin kuka edes yllättyi 94 % SOTATEOLISUUDELLE! Teollisuudelle joka täysin määrää ydinmateriaalien hinnat. Ei tosiaan mikään ihme, että Japanissa Fukushimassa todellisuudessa räjähtivät siviilireaktorien altaissa 6- 25 % Pu- 239 ydinmateriaalit. Joita oli tarkoitettu pelkästään mustan salaisen ydinasetehtailuun. USA:n ydinpommit ja 25 % Pu-239 MOX polttoaineella ajelevat ydinsukellusveneet alkavat kohta piiputella ilman polttoaineitaan. Ja edes Suomen massiivinen nykyinen salattu SA- Pu-239 myynti ei auta asiaa loputtomine mokineen, OL- 3 epäonnistumisineen.
1955 Alber Enstein, kanavasäteily/neutronivuo keräytyy biotooppeihin täystuhoksi

Post Reply