Viimeisin levyhankintasi?

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts: 1376
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location: Ruovesi, Finland
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Kain´s seventh son » Mon May 08, 2006 8:58 am

Sleeper7135 wrote:
Sir. Decadence wrote: Viimeisin levyhankintani (huomatkaa topicin aihe):
Tool ~ 10,000 Days
Sama tuli hankittua... Yllätys oli melkoinen kun levy paukahti postilaatikkoon. Ulkoisesti erikoisin levy mitä olen koskaan nähnyt. Kansitaide on todella hienoa ja omaperäistä. Toolin kohdalla tosin ärsyttää se, ettei lyriikoita voi painaa levyn kansiin, mutta tyylinsä kullakin kait. Noista biiseistä saisi varmasti enemmän irti sanoitusten kanssa. No kyllähän ne jo netistä löytyy.

Itse levy... Aukeaa todella hitaasti. Ylivoimaisesti vaikeimmin lähestyttävä Tool albumi minulle tähän asti. Varmaan 20 kertaa olen kuunnellut enkä osaa vieläkään oikein sanoa mitään koko levystä. Vicarious nyt on Toolin parhaita biisejä, mutta sen jälkeen levy menee jotenkin transsitilaan, eikä oikein mitään tahdo saada irti. Sinänsä hauskaa että yleisin kommentti tuntuu olevan se, että tämä on harvinaisen helposti pureskeltava Tool levyksi. Sellainen olo kuitenkin on, että kyllä se sieltä loksahtaa vielä jossain vaiheessa niinkuin parhaat levyt yleensä tekevät. Yleensä nopeasti aukeavat levyt ovat niitä jotka jäävät hyllylle pölyttymään alkuinnostuksen jälkeen. Ruisrock liput taskussa ihan vain Toolin takia. Tai onhan siellä Opeth ja The Gathering vielä ulkomaalaisista mielenkiintoisista nimistä.
Kyllähän tuo varsin hitaasti aukeaakin, mutta ainakin henk. koht. sanoisin ettei tuo sen vaikeampi ollut kuin AEnema tahi Lateraluskaan, tosin ehkäpä tämä oli pieni myötäys takaisin kohti Undertowin kitaravetoisuutta :)

Niin, tosiaan minunkin levykokoelmaani koristaa 10.000 Days, ja my henk. koht. mielipiteeni on että se on maailman parhaan bändin paras levy! :D (tosin maailman parhaasta levystä en mene 100%:sti takuuseen... helmiä kun löytyy tuolta historiasta ihan mukavasti :P ) 10.000 Days on monella tapaa mukavan tuore paketti bändin musiikillisesta annista, Mynard on ottanut käyttöön hiukan laulutyylejä joita on hyödyntänyt A Perfect Circlessä, ja entistä vahvempi kitaravalli luo mukavaa vaihtelua Lateraluksen hämyisyyteen (olenko minä ainoa jonka mielestä tämä on hiukan enemmän jalat-maassa levy?). Tämän lisäksi levyn basismi ja rumpalismi ansaitsevat ison kiitoksen, eritoten bändin rummut ovat yleensä varsin "mielenkiintoista" kuultavaa, ja saaneet useimmat tuntemani rumpalit hiukan hämilleen...( "Voiko noinkin soittaa?" "Montaako tahtilajia tuo hullu hakkaa yhtäaikaa?" :D bändi vain ei voi olla huono jos kommentit ovat tuota luokkaa :wink: )
Ja sitten se kansitaide... Sir Decadence sen jo esittelikin, joten tyydyn vain mainitsemaan että se tosiaan lienee parasta koskaan näkemääni, ja ainakin varmasti omaperäisintä... tämä levy todella koristaa levyhyllyä 8)

Niin, ja sinne Ruisrockiin pitää päästä :D yllämainittujen lisäksi vielä täytyy päästä itse todistamaan "maailman parasta festaribändiä" eli Flogging Mollya, joka on kieltämättä napannut meidänkin kaveripiirissä korkean paikan illanviettomusiikin kärkilistalla... 8)
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Mon May 08, 2006 9:40 pm

Queensrÿche - Operation: Mindcrime II
Hyvältä kuulostaa jo muutaman kuuntelun jälkeen. I'm American, Re-Arrange You ja The Chase potkivat kivuliaasti, mutta aivan Eyes Of A Strangerin kaltaista täydellistä tappokonetta ei kakkoselta löydy. 8)

NightMare82
Member
Posts: 227
Joined: Sun Sep 21, 2003 5:31 pm
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by NightMare82 » Wed May 10, 2006 7:48 am

Sleeper7135 wrote:Sinänsä hauskaa että yleisin kommentti tuntuu olevan se, että tämä on harvinaisen helposti pureskeltava Tool levyksi. Sellainen olo kuitenkin on, että kyllä se sieltä loksahtaa vielä jossain vaiheessa niinkuin parhaat levyt yleensä tekevät. Yleensä nopeasti aukeavat levyt ovat niitä jotka jäävät hyllylle pölyttymään alkuinnostuksen jälkeen. Ruisrock liput taskussa ihan vain Toolin takia. Tai onhan siellä Opeth ja The Gathering vielä ulkomaalaisista mielenkiintoisista nimistä.
Heh... Lateralus, jonka hankin aikalailla vuosi sitten, kolahti kyllä mullekin aika kovaa, pitäis varmaan harkita tämänkin hankkimista jossain välissä.

Itsellä on tarkoituksena tällä hetkellä tarkastaa ensimmäistä kertaa lähinnä nämä Oulun festarit kesän aikana, eli Qstock ja Jalometalli, mutta olen kyllä itsekin ehdottomasti sitä mieltä, että Ruississa on kiinnostavimmat esiintyjät noista muista kotimaisista festareista.

Ja jottei menis ihan offailuksi vaan:

Porcupine Tree - Coma Divine

Tulipa viikonloppuna vietyä läjä enemmän tai vähemmän hyllyyn pölyttymään jääneitä, tai muuten vain kuuntelutta jääneitä levyjä, ja otin sitten vaihdossa tuplalive-digipackin tältä yhtyeeltä, johon on pitänyt tutustua jo aika kauan. Mitäs tästä sanoisi, aika mahtavaa, synkeää tunnelmointia ja hieman kosmisiakin äänimaailmoja syleilevää progressiivista rokkia. JOS jo bändin vanhempi tuotanto on näin mahtavaa, bändin pari uudempaa levyä, joita olen tälläkin laudalla kuullut hehkutettavan aika paljon, lienevät ns. pakkohankintoja, ennemmin tai myöhemmin. :D

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Sir. Decadence » Sun May 14, 2006 8:17 pm

Viimeisimmät:

Anathema ~ Alternative 4
Blackfield ~ Blackfield
The Gathering ~ Mandylion
Shadow Gallery ~ Tyranny
Tool ~ Lateralus

Anatheman lätty löytyi huokealla hinnalla, joten ei ollut epäilystäkään ettenkö ostaisi sitä.
Koneella olen Anathemaa kuunnellut jo aika kauan ja nyt sitten raotin levyhyllyynikin tilaa toistaiseksi ensimmäiselle Anathema-albumilleni.
Kesäkuussa näyttäisi saavan halvalla cdonista ainakin Judgementin, niin tulee varmaan hommattua sitten lisää Anathemaa.
Itse levystä sanoisin, että todella hyvä kokonaisuus synkän melankolista ja tunnelmoivaa musiikkia.
En ole vielä oikein päättänyt kumpi on parempi, tämä vai Judgement, enkä toisaalta tiedä osaanko päättää sitä koskaan.
Molemmat kuitenkin melkeinpä kympin arvoisia levyjä.
Digiversiolta löytyy vieläpä 4 mahtavaa coverbiisiä bonuksena (3 Pink Floydia ja 1 Bad Religion, jota en ole muuten edes kuullut koskaan, coverin perusteella kannattaisi varmaankin tutustua).

Blackfieldin debyytti on mahtavaa kuunneltavaa.
Porcupine Treen nokkamies Steven Wilson yhdessä israelilaismuusikko Aviv Geffenin kanssa lataa tunnelmoivaa ja kaunista musiikkia kymmenen biisin verran.
Imperiumissa napsahti levylle jopa kymppi, mutta itse antaisin ehkä ysimiinuksen, sillä aivan kaikki kipaleet eivät nappaa samalla tavalla.

The Gatheringin levyn saalistin tosi halvalla Huuto.netistä.
Tunnelmoivaa ja kaunista musiikkia tämäkin, kuitenkin kahteen edelliseen nähden vähän rankemmalla otteella.
Tämä on vielä sitä aikaa kun bändillä oli se hevimpi ote musiikkiin, vaikkei se uudempikaan The Gathering mitään huonoa ole.

Shadow Gallerylta omistin bändin uusimman Room V -levyn ja nyt hommasin sitten hieman vanhemman tuotoksen, joka sisältää itse asiassa kaksi ensimmäistä "näytöstä" sarjasta, joka jatkuu Room V:llä.
Tyranny ei yllä kyllä ihan samalle tasolle, mutta mukavaa progemetallia kuitenkin ja pari todellista hittiä voi levyltä löytää.

Sitten vielä viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä Toolin edellinen levy Lateralus.
Voittaa kyllä varmaankin uutukaisen hiuksen hienosti (paha sanoa vielä täysin varmasti, kun ei ole kuunnellut etenkään uusinta riittävästi).
Nokkelan groovaavaa progemetallia täynnä mitä erinäisempiä koukkuja.
Jos tällainen oikeasti melko vaikeasti aukeava musiikki pääsee USA:n myyntilistan kärkeen (jopa ilman ennakkosinglejä), niin sen täytyy sanoa jo jotakin.
Mahtavaa menoa, ja omassa lajissaan aika lailla kympin arvoinen suoritus.

User avatar
tosise8
Sr. Member
Posts: 341
Joined: Sat Jan 24, 2004 1:22 pm
Location: Iittala

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by tosise8 » Mon May 15, 2006 9:14 pm

Lapkon Scandal. Kerrankin tuli hommattua kromiseen levyhyllyyn vähän erilaista musiikkia. Ja kohtaa tulee lisää kun Toolin uus levy tulee hommattua.

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Sir. Decadence » Sun May 21, 2006 9:33 pm

Stam1na ~ Uudet Kymmenen Käskyä

No, niin, olihan tämä nyt pakko ostaa, kun koneelta on tullut kuunneltua jo jonkun aikaa.
Loistava levy kyllä, hakkaa debyytin 6-0.
Kaupan päälle sai Keltaisesta Jäänsärkijästä Mensuran Serpentine Benediction -demon.
Jonkunnäköistä blackmetallia viululla säestettynä, eipä kovin ihmeellistä.

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Thu May 25, 2006 10:04 am

Dream Theater - Images & Words
Ennen olen pitänyt Dream Theateria hiukan liian progena omaan makuuni, mutta viime aikoina olen oppinut pitämään bändistä. Pull Me Under rockaa.

Lordi - The Arockalypse
Hehee, onhan se Hard Cock Hallelujah täydellisyyttä hipova biisi, mutta metallilegenda Acceptin tarunhohtoisen Udo Dirkschneiderin vierailu oli myös vähintään yhtä suuri syy tämän hankkimiselle. Ja onhan tämä tottakai hyvä levy. Chainsaw Buffetin lyriikoille sai ainakin nauraa. 8)

Stratofanius
Sr. Member
Posts: 3235
Joined: Sat Jan 22, 2005 12:37 pm

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Stratofanius » Sat May 27, 2006 4:25 pm

Tuo tässä topicissa aiemmin mainitsemani Opethin Blackwater Park oli loppunut CDONilta eivätkä sitten lähettäneet mitään joten "anteeksiantona" antoivat minulle alennuskoodin (2,95 € joka siis tarkoittaa postikulujen vähennystä seuraavasta tilauksesta).

Tilaukseen lähti äsken:

Velcra - Consequences of Disobedience
Motörhead - Ace of Spades
Pain Confessor - Turmoil
Primal Fear - Metal Is Forever CDS


Velcran debyytti on ollut ostoslistalla jo varmaan paljolti yli vuoden mutta enpä ole jaksanut sitä ostaa, mutta nyt sen tein. Suurimman osan kappaleista olen tuolta levyltä jo kuullut ja aivan mahtavaa kamaahan ne ovat. Katsotaan onko levy kokonaisuutena kakkoslevyä parempi (se voi kyllä olla aika vaikeaa :P )

Myös Motörheadin klassikkolätty Ace of Spades ja Pain Confessorin debyytti olivat pakko-ostoksia.

Tuo Primal Fearin sinkku lähti ihan vain jonkinlaisena herätysostoksena mukaan enkä todellakaan odota, että se olisi mitenkään hyvä. Tai mistä sitä tietää.

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Mon May 29, 2006 11:10 pm

Tilaukseen:

Luca Turilli - The Infinite Wonders Of Creation (sis. Luca Turilli's Dreamquest - Virus sinkun)
Danny Elfman - Batman OST
Alice Cooper - Trash

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Sir. Decadence » Mon May 29, 2006 11:16 pm

Strapping Young Lad ~ City
Strapping Young Lad ~ Alien

Piti paikata aukkokohta levykokoelmassani näin SYL:n osalta.
Aivan loistavaa kaaoksenomaista jyräystä höystettynä Devin Townsendin mahtivokaaleilla.

Olisiko ollut 8. kesäkuuta, kun tulee Anathemalta digipackeja 8.95 hintaan cdoniin ja sitten taas Visa Electron vinkuu. :P

SirJuzzi
Sr. Member
Posts: 1933
Joined: Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by SirJuzzi » Tue May 30, 2006 12:32 am

Tolkuttoman hyvät levyt menit ostamaan. :headbang: Tänä vuonna saadaan muutenkin täyslaidallinen SYLiä kun Heavy as a Really Heavy Thingin remasteri julkaistaan, ja uusikin levy tulee. Plus Provinssirockin keikka, joka on niin tolkuttoman hintainen etten viitsi lähteä, muut bändit kun eivät natsaa yhtään.
Play the violent strings of my symphony.

Jonna
Sr. Member
Posts: 919
Joined: Fri Mar 08, 2002 1:08 pm

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Jonna » Tue May 30, 2006 3:06 pm

Dissection: Reinkaos
Satyricon: Now, Diabolical

User avatar
Heke
Member
Posts: 123
Joined: Sat Jun 14, 2003 9:14 pm
Location: Suomi Finland prkl,

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Heke » Wed May 31, 2006 1:30 pm

Dio- the collection,
Stratovarius- Visions,
Suburban tribe- Manimal
Ystäviä tulee ja menee, Vihamiehiä kertyy...

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Sir. Decadence » Wed May 31, 2006 1:55 pm

SirJuzzi wrote:Tolkuttoman hyvät levyt menit ostamaan. :headbang: Tänä vuonna saadaan muutenkin täyslaidallinen SYLiä kun Heavy as a Really Heavy Thingin remasteri julkaistaan, ja uusikin levy tulee. Plus Provinssirockin keikka, joka on niin tolkuttoman hintainen etten viitsi lähteä, muut bändit kun eivät natsaa yhtään.
Jeps.
Uusi SYL pitäneekin hankkia kunhan ilmestyy.
Provinssirock jää väliin myöskin ja täysin samoista syistä.
Sama homma Ruisrockin kanssa, kun on osattu tunkea Tool, Opeth ja The Gathering kaikki eri päiville ja sitten siellä taisi olla vielä joku Stam1na, jonka näkee ihan hyvin Tuskassakin.
Mutta,

"Hei ja onnittelut!

Voitit OverhookMusic.com May contest:in palkinnon eli seuraavat CD-levyt:
OPERA NOIRE - Bad Intent CD
SILENTIVM - Seducia CD
SVENIA - Black Heart CD
THE MIST OF AVALON - Here And After CD
Postitus tapahtuu jo tällä viikolla.

Onnittelut vielä toistamiseen!

--OverhookMusic -crew"

Kyllähän tämmöinen aina hyvälle tuulelle saa, vaikka ennakolta vaikuttaisi siltä ettei tuossa ole muita hyviä kuin Silentium.
Onhan sekin jo jotain, laittaa muut vaikka myyntiin, jos ne nyt kenellekään kelpaavat. :)

User avatar
Räbsä
Jr. Member
Posts: 15
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:39 pm
Location: Oulu, Finland

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Räbsä » Thu Jun 01, 2006 6:08 pm

Anttilan 2X=15€ alennuksesta Sentencedin Down ja Frozen, YUP:n helppoa kuunneltavaa, SA:n Reckoning Night ja lisäksi Tarotin uus sinkku You.
Voe perkule!

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Thu Jun 01, 2006 7:39 pm

Sonata Arctica - For The Sake Of Revenge (Live DVD)
Kaikilla kuviteltavissa olevilla osa-alueilla kymmenen kertaa parempi kuin edellinen live Songs Of Silence. Wolf & Ravenin olisin tosin halunnut kulla ja White Pearl Black Oceanista muutakin kuin pikku melodiapätkän Full Moonin jälkeen, mutta muuten ei juurikaan kitisemisen aihetta löydy.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Figaro1 » Thu Jun 01, 2006 8:44 pm

Tarttuipa tänään mukaan juurikin tuo Sonata Arctican livepläjäys. Pläjäys siksi että ostin cd:llisen version, tosin cd:llä ei tee oikeastaan mitään kun osa biiseistä puuttuu ja keikka on kokonaan kuvallisena dvd:llä :)

Itse dvd:stä:

Ensiksikin kiinnitin huomiota kuvaukseen. Kuva näyttää todella autenttiselta liveltä, ei sellaiselta että sitä olisi käsitelty monta tuntia. Sama pätee ääneen, sopivan live sekin. Kameratyöskentely on jouhevaa, bändi soittaa ihan riittävän hyvin viihdyttääkseen, ja Tonyn jo mainittu finglish töksähtelee sekin vain paikka paikoin häiritsevästi, kyllä siihen tottunut jo on vuosien varrella ;). Bonuksista en "yllätys kyllä" hirveästi diggaillut, mutta keikkahan pääroolissa onkin. Kyllä se jo tiedetään että kiertueilla juodaan viinaa ja että Klingenberg tykkää olla tenussa kameran edessä. Loppukaneetti: Erittäin kelpo paketti josta maksoin mielelläni 21 euroa.

EDIT: Sekavuudet.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts: 1376
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location: Ruovesi, Finland
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Kain´s seventh son » Fri Jun 02, 2006 4:56 am

Tuli tässä päivänä eräänä täytettyä musiikillisen kokoelman suurin puute:
Spinal Tap ~ This Is Spinal Tap CD
Spinal Tap ~ Break like The Wind CD
Spinal Tap ~ Back From The Dead CD single

Kaikki jotka yhtyettä käsittelevän elokuvan ovat nähneet tietävät mistä ensimmäisessä on kyse :D Stonehenge, Hell Hole, Tonight I'm Gonna Rock You Tonight, Big Bottoms, Sex Farm, Rock 'n Roll Creation ja niin edespäin 8)
Break Like The Wind onkin sitten vähän uudempaa :D hieman erilaista, mutta varsin kilpailukykyistä leffan soundtrackin kanssa 8) ehtaa Spinal Tappiä kaikilla mausteilla 8)
Back From The Dead on sitten kuitenkin aivan omaa luokkaansa :lol: erinomaisinta "progea" mitä ikinä on tullut vastaan :D tuo mieleen niin YESsin kuin Jethro Tullinkin :D suosittelen lämpimästi aivan kaikille :D tämä on aidosti todella mahtava!!! :D
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

dragee
Sr. Member
Posts: 499
Joined: Fri Feb 25, 2005 10:54 am

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by dragee » Fri Jun 02, 2006 12:09 pm

Sinänsä harmi, ettei kappaletta "Jazz Odyssey"tä levytetty koskaan.
Rajatapaus.

User avatar
Alexi
Sr. Member
Posts: 461
Joined: Sun Jan 26, 2003 6:22 pm

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Alexi » Sat Jun 03, 2006 10:06 am

Tarot-You
Tarotti ei petä niin coverillaan kuin omalla kappaleellaankaan.

Shamrain-Deeper into the night ep
Rauhallista haikeaa ja maalailevaa poppiahan tämä on.
Entwinen Mikan laulamana, vaikka mukana vieraileekin nainen, jonka nimeä en nyt sattumoisin muista, hyvä ääni hänelläkin tosin.
Entwinen Mikan ääni saattaa joillekkin tuottaa vähän vaikeuksia kuunnella, kun se vähän tuollanen nariseva on.
Kaikin puolin hieno ep, joka toimii esim. rentoutumiseen ainakin itsellä.

User avatar
Strato4ever
Sr. Member
Posts: 4228
Joined: Mon Mar 04, 2002 3:56 pm
Location: Jyväskylä, Finland

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Strato4ever » Sun Jun 04, 2006 12:59 pm

Nämä tuli tilattua itelle lakkilahjaksi;

Sonata Arctica - For the Sake of Revenge CD+DVD
Nightwish - End of an Era DVD
Katatonia - Tonight's Decision


Sonatan dvd on kaikin puolin kiva paketti, PAITSI, kuten Mormegil sanoi, White Pearl, Black Oceans olisi saanut tulla ihan kokonaisuudessaan; tollaset pienet melodian soittelemispätkät aivan toisen biisin lopussa alkavat lähinnä vituttamaan. Yleisökin oli jotenkin aneemisen oloista muutaman ekan biisin jälkeen, aina San Sebastianiin asti, joka sitten hullaannutti yleisönkin kivasti.
Ei vaan voi mitään, 8 kertaa ite bändin livenä nähnyt, ja yhä edelleen tulee kylmät väreet kun katsoo bändiä jopa DVD:ltä; The Cagen loppu, missä ampuvat sitä paperipaskaa vai mitä ikinä lie, on jotain aivan hrrr; mahtava. Ekstroja en ole vielä kerinnyt kattomaan, kai nekin pitää jossain välissä kattella läpi.


Nightwishin dvd:n katottuani tulin siihen tulokseen että Tarja ei ole hevilaulaja ja hänen potkiminen bändistä tuntuu yhä järkevämmältä; onhan hän hyvä laulamaan ja vielä hiton kauniskin, mutta se lavatyöskentely on aika ajoin aivan hirveää. Plus sekin nakersi dvd:tä kattellessa, että hyvin harvassa oli Tarjan osuudet, missä taustanauhalta ei olisi tullut toista lauluraitaa Tarjan livelaulannan lisäksi. Muuten tosi hyvä paketti. Sleeping Sun nostatti karvat kivasti pystyyn.


Tonight's Decision lähti Äxästä reilulla kympillä, ja voi jestas mitä biisejä levy sisältääkin; vasta pari kertaa kerennyt kuuntelemaan, ja biisit I'm Nothing, Right into the Bliss ovat jotain aivan uskomattoman mahtavaa, parhautta, kaunista.
Each funeral just makes
us realize, that life's
but a series of goodbyes.

User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts: 1376
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location: Ruovesi, Finland
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Kain´s seventh son » Sun Jun 04, 2006 3:34 pm

dragee wrote:Sinänsä harmi, ettei kappaletta "Jazz Odyssey"tä levytetty koskaan.
Totta, lisäksi olen aina kaivannut Lick My Love Pump -biisin kokoversiota :)
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

User avatar
IpuNono
Jr. Member
Posts: 6
Joined: Tue Jun 06, 2006 12:48 pm

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by IpuNono » Wed Jun 07, 2006 9:24 pm

Eikös täällä ole ollenkaan Blind Guardianin kuuntelijoita? Itse poltin tuosta tuon BG:n "A Night at the Opera", joista erityisesti "Under the Ice" ja "Punishment Divine" jäivät mieleen. Nyt vain odotetaan innolla uusimman albumin ilmestymistä (A Twist in the Myth).

Kandee kokeilla BG:tä jos on kyllästynyt ikuiseen pippelihumppaan. Todella mielenkiintoista musaiikkia.

www.blind-guardian.com
Kiss me Judas!

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Wed Jun 07, 2006 10:26 pm

Onhan nyt toki. BG on ehdottomasti yksi suurimmista suosikeistani ja uutta levyä odottelen suurella innolla. Under The Ice ja Punishment Divine ovat aivan pirullisen hyviä, mutta And Then There Was Silencen rankkaisin yhdeksi parhaista biiseistä ikänä. 8)

User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts: 1376
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location: Ruovesi, Finland
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Kain´s seventh son » Wed Jun 07, 2006 11:18 pm

IpuNono wrote:Eikös täällä ole ollenkaan Blind Guardianin kuuntelijoita? Itse poltin tuosta tuon BG:n "A Night at the Opera", joista erityisesti "Under the Ice" ja "Punishment Divine" jäivät mieleen. Nyt vain odotetaan innolla uusimman albumin ilmestymistä (A Twist in the Myth).

Kandee kokeilla BG:tä jos on kyllästynyt ikuiseen pippelihumppaan. Todella mielenkiintoista musaiikkia.

www.blind-guardian.com
Kuuntelija? Kyllä. Fani? Ei nyt sentään.
:) mainio bändi :) Ainoa sankarihtava bändi, joka ei hävinnyt kadotukseen musiikkikokoelmaani ravistelleen "suuren powermetal-puhdistuksen" yhteydessä, varsinkin Nightfall In Middle-Earth miellyttää korvaa oikein mukavasti... eritoten bändin varsin omaperäiset sävellykset ja sovitukset, jotka saavat musiikin kuulostamaan melkein pienikokoiselta särö-sinfoniaorkesterilta... :) erityiskiitos rumpusovituksille, joista löytyy huomattavasti "munaa" ja tyylitajua yllättävistä setinosista (pelleistä toisin sanoen :wink: ). Erilaisuus on aina plussaa, ja Blind Guardian kulkee omaa polkuaan olematta kuitenkaan silmille hyppäävän erilainen :)


Ja listattakoon muutama klassikko mitkä löysivät tiensä käsiini vähän aikaa sitten tässä samalla :)

Wigwam ~ Nuclear Nightclub CD (remaster, sisältää neljä livebiisiä)
The Doors ~ L.A. Woman CD (remaster)
Jimi Hendrix & Band of Gypsys ~ Live At Filmore East 2 CD live
Peer Günt ~ Golden Greats CD (kokoelma)

Jokaisen suomalaisen progefanin must on Nuclear Nightclub, sillä se on ehkäpä kaunein progelevy mitä suomesta (ellei jopa koko maailmasta) on ikinä tullut, jos ei ole tuttu, kannattaa tutustua :) et tule pettymään :)
L.A Woman on sitten Morrisonin Heimon tuotannon hienoimpia levyjä :) jos äärimmäisin 60-luvun lopun ahdistus edes hiukan kiinnostaa, kannattaa tälle albumille uhrata tovi, sillä se on erään aikakauden hienointa kuultavaa :) tämä on käsiini ilmaantumisestaan asti ollut tiukassa kestosoitossa :P
Jimi Hendrix parhaan taustabändinsä kanssa livenä, ja vieläpä tuplalevynä! En usko että tarvitsee juurikaan sanoa enempää :) helkkarin upea kokemus!
Peer Güntin kaikki klassikot samoissa kansissa! :D Äijärokkia kehon joka solulle :P jos tämä ei saa aikaan armotonta oluen mielitekoa ja tarvetta hankkia Harley Davidson, kannattaa alkaa kuuntelemaan kokonaan toista musiikkigenreä :P
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

User avatar
Bones
Sr. Member
Posts: 1429
Joined: Mon Aug 02, 2004 6:16 pm
Location: Rovaniemi, Finland

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Bones » Wed Jun 07, 2006 11:52 pm

Tool - 10,000 Days

Itse asiassa ostin tämän jo aikaa sitten mutta enpä turhan tiheään ole täällä vieraillut joten raportoinpa vasta nyt. Missään nimessä tämä julkaisu ei mene Lateraluksen ohi, mutta kyllä on Toolin jätkät aikamoisen kiekon saaneet aikaan. Muutaman kerran piti kuunnella että levystä alkoi saamaan kunnollisen mielipiteen. Yksittäisistä biiseistä en ala puhumaan vaikka suosikkeja minulla tältä levyltä onkin, nimittäin Toolin levyt ovat aina kokonaisuus. Suosittelen kaikille alternaten ystäville.
So you children of the world, listen to what I say
If you want a better place to live in, spread the words today
Show the world that love is still alive, you must be brave
Or you children of today are children of the grave

User avatar
Kain´s seventh son
Sr. Member
Posts: 1376
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:48 pm
Location: Ruovesi, Finland
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Kain´s seventh son » Thu Jun 08, 2006 12:12 am

Bones wrote:Tool - 10,000 Days

Itse asiassa ostin tämän jo aikaa sitten mutta enpä turhan tiheään ole täällä vieraillut joten raportoinpa vasta nyt. Missään nimessä tämä julkaisu ei mene Lateraluksen ohi, mutta kyllä on Toolin jätkät aikamoisen kiekon saaneet aikaan. Muutaman kerran piti kuunnella että levystä alkoi saamaan kunnollisen mielipiteen. Yksittäisistä biiseistä en ala puhumaan vaikka suosikkeja minulla tältä levyltä onkin, nimittäin Toolin levyt ovat aina kokonaisuus. Suosittelen kaikille alternaten ystäville.
Ruissalossa tavataan? :wink:
"Even if I walk through all the circles of hell for you, you wouldn't even piss on me. But it's too late, it's too late my dear.
Because I'm already there!"

Protection-Perkele of Stratoforum

The Ruckus Brigade

SirJuzzi
Sr. Member
Posts: 1933
Joined: Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by SirJuzzi » Thu Jun 08, 2006 1:40 am

Tämä nyt ei ole varsinaisesti levyhankinta, mutta viimeksi ostin juurikin Ruisrockin liput. Lauantaille ja sunnuntaille. :headbang:
Play the violent strings of my symphony.

User avatar
Bones
Sr. Member
Posts: 1429
Joined: Mon Aug 02, 2004 6:16 pm
Location: Rovaniemi, Finland

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Bones » Thu Jun 08, 2006 12:18 pm

Kain´s seventh son wrote:Ruissalossa tavataan? :wink:
Ja sitähän ei koskaan tiedä.. =P
So you children of the world, listen to what I say
If you want a better place to live in, spread the words today
Show the world that love is still alive, you must be brave
Or you children of today are children of the grave

User avatar
Mormegil
Sr. Member
Posts: 4327
Joined: Fri Apr 25, 2003 2:31 pm
Location: United States of Europe, FI, Pori
Contact:

Re: Viimeisin levyhankintasi?

Post by Mormegil » Thu Jun 08, 2006 8:22 pm

Muutama viimeaikaisen hankinta:

Tarot - The Spell Of Iron
Suuren Suomalaisen metallilegendan depyytti. Pirun hyvältähän tämä kuulostaa. Wings Of Darkness jyrää. \m/

Luca Turilli - The Infinite Wonders Of Creation
Rhapsodyn kitaristi/biisintekijältä levy jolla ei ole yhtäkään tuplabasarikappaletta? Rahat takaisin! :P Ei mutta hyvältähän tämä kuulostaa, vaikka vaatiikin enemmän kuuntelua. Naislaulajasta varsinkin pidän ihan heterona.

Luca Turilli's Dreamquest - Virus CDS
Tällä miehellä taitaa olla aika paljon aikaa käsissään, kun aikaa riittää julkaista kolmen eri bändin levyt kahden vuoden sisällä, joista jokaisella toimien myös pääasiallisena biisintekijänä, mutta mikäpä ettei jos hyvältä kuulostaa. Virus on todella hyvä, joskin nuo, kieltämättä omaperäiset teknokoskettimet vaativat totuttelua. Sisältää myös Virus-kappaleen remixin Antivirus, jonka en ainakaan itse huomannut juurikaan eroavan alkuperäisestä. Too Late on ehkä itse pääkappalettakin parempi, mutta Sospiro Divino ei oikein sytyttänyt.

Danny Elfman - Batman OST
Yksi parhaista elokuvamusiikeista koskaan, vaikkakin jatko-osa Batman Returnsin soundtrackista pidän vieläkin enemmän. Sääli ettei sitä meinaa löytyä mistään päin Suomea.

Alice Cooper - Trash
Poison, Spark In The Dark ja Bed Of Nails ovat kiistatta klassikoita ja ihan syystäkin, mutta löytyyhän tältä kieltämättä muutama fillerikin.

Post Reply