Page 1 of 1

Dragonforce

Posted: Wed May 19, 2004 6:56 pm
by Figaro1
Kuinkas moni tietää tämän englantilaisporukan? Timo Tolkkihan sanoi että tämän bändin kitaristi(mutta kumpi, Totman vai Li)oli saanut koko bändin raivon partaalle rasistisilla ja kusipäisillä kommenteillaan. Itse kuitenkin hommasin pari bändiä levyä ihan silkasta mielenkiinnosta ja huh helvetti millaista musiikkia tämä on! Kauniita melodioitakaan ei ole unohdettu mutta tuntuu että kitaristi ja rumpali ovat joko koneita tai sitten vetäneen pannun kahvia ennen levytyksiä. Jos olette kuulleet niin antakaapa kommenttia. Ylinopean ja yli-iloisen powerin ystäville suosittelen varauksetta

Re: Dragonforce

Posted: Wed May 19, 2004 6:58 pm
by Malva
No tulihan ne nähtyä Swedenrockissa livenä vaikka se keikka olikin paska ihan vain siksi että uuden rumpalin kanssa ei ollu treenattu ollenkaan silloin. Siis kun se oli vain sijainen... Paska mäihä pojilla.

Nyt sitten pääsen ne taas näkemään, ihan kivaa tukutukuahan tuo on. :)

Re: Dragonforce

Posted: Wed May 19, 2004 7:58 pm
by stratowiruz
Tulipa nähtyä noin vuosi sitten samaisella festarilla kuten Malva, sattuneesta syystä. Ja tuosta kitaristi hommelista, ilmeisesti oli kyseessä Sam Totman, ainakin Herman Li näin minulle ilmoitti aikoinaan kysyessäni. Kyseessä oli kuitenkin ilmeisimmin lähinnä "sairasta" herjaa tjsp. Mutta itse bändi on ihan mielettömän kovaa meininkiä, tuskin maltan odottaa kunnes näen seuraavan kerran. Joka ilmeisesti onnekseni toteutuukin aika pian... ellei kukaan mokannut. :)

Re: Dragonforce

Posted: Thu May 20, 2004 12:56 am
by ElDiablo
Halvatun halvattu, eipä ole varallisuutta mennä katsomaan tuota maan mainiota orkesteria :(

Re: Dragonforce

Posted: Thu May 20, 2004 8:16 am
by Jukkis
Eka levy ei kyllä hirveesti vakuuttanut, mutta katsotaan maanantaina Pakkahuoneella jos ko. orkesteri onnistuisi sillon tekemään jonkinlaisen vaikutuksen.

Siihen liittyen, mulle se toinen WASPin lämppäri, Dyecrest, on (vielä) aivan outo. Osaako kukaan kertoa minkälaista soitantaa heiltä on odotettavissa?

Re: Dragonforce

Posted: Thu May 20, 2004 1:14 pm
by JouNi@Arcticmetalsha
:eek:
taasko bändi josta ei tämä miekkonen ole kuullut mitään!?
APUVA! :lol:

mutta kuulostaa "arvostelujen" puolesta hienolta bändiltä
;)

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 4:42 am
by Malys
[offtopic] No jaa, jatkanpa tästä kohta matkaani lopultakin kohti Torniota. Kun perille pääsen, oon ollut autossa/matkalla noin 58 tuntia ja kilometrejä kertynyt pyöreästi 2700. Terveisiä ainakin Seinäjoelta, Porista, Turusta, Helsingistä, Varkaudesta, Juvalta, Suonenjoelta ja ties mistä. Pari kilsaa talsittua junarataa, kahden tunnin matka metikössä/metsäautotiellä (varustuksessa joka ei sinne sovi), astuin-melkein-sen-päälle-kyykäärme, yäk-säärtä-pitkin-juoksee-muurahainen, InterCity, joka humahti matkavauhtia parin metrin päästä ohi (se sattui korviin, mutta ainakin antoi hyvän varoituksen, raiteet kumisivat källisti) ja parina yönä nukutut kaksi tuntia parkissa olevassa autossa + Dragonforce ja Stratovarius nähty livenä. Tämä kuittaa ja jatkaa uniaan bussissa. Lähdin liikenteeseen torstaina klo 8 aamulla, olin Hesassa perjantaina klo 18. Lähdin eilen Hesasta klo 8.30 ja olen kämpillä tänään noin puoli yhdeksän.[/offtopic]

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 6:48 am
by Stratoflier
Mitä lie spiidiä vetäny se rumpali.....Jotkut biisit on kyllä sellasta sotkua että ei meikän korville sovi, mutta noin yleisesti katsoen ihan hyvä bändi...

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 10:21 am
by Figaro1
Ennätinkin jo kuulla miten Dragonforcen levyllä "soittaa varmasti rumpukone, ei kukaan soita tuollaisia livenä". Tottakai se on rumpukone, rumpalin nimi ja naama ovat vain teatteria. On se vaan niin naurettavaa että kaikki vaikean oloinen leimataan heti koneeksi ja feikiksi. Joku Fear Factoryn Herrerahan kuullostaa myös aivan koneelta, ja itse aionkin varmistua Tuskassa omin silmin siitä väitteestä jonka mukaan herra soittaa tasan tarkkaan kaiken itse.

Mielestäni on vain niin naurettavaa että mitään instrumenttia soittamaton tulee sanomaan että "tuo on kone!" jos juttu kuullostaa liian vaikealta. Kaikki Dragonforcen biisit läpi kuunnelleena voin sanoa että kaikkien juttujen soittaminen on aivan mahdollista, joskin vaikeaa.

Triggerien käyttö basareissa jakaa monet mielipiteet kahtia mutta itse en ole niitä vastaan. Toki ne helpottavat basarien soittoa mutta eivät ne kuitenkaan soita niitä sinun puolestasi. Ja yhä useampi rumpali käyttää triggereitä setissään, ilmeisesti helpottaakseen viritysurakkaa :)

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 11:45 am
by Malva
Malys, hahahhaa onneks jäin Helsinkiin eikä enää tarttenu kiertää pusikoiden kautta Kemiin. :D

Enivei, Dragonforce tuli nähtyä lauantaina ja kiva livemeininkihän noilla oli. Sitten tuli hengattua baarissa lauantaina ja sunnuntaina jätkien kanssa ja oli ihan loistava meininki vaikka eilinen keikka peruttiinkin. Nyt sit jännätään soittaako ne tänään sitten ollenkaan, jos soittavat, lähtö kohti Tamperetta ASAP.

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 5:23 pm
by stratowiruz
Jep, lohharivoima tuli todistettua. Kiva juttu! Jätkät vetää positiivisella tavalla kaiken niin överiksi, ettei siitä voi olla pitämättä. Musiikki on sen verran sairasta tiluttelua ja tukuttelua. Rumpalikin sanoi minulle, että: "on ilo soittaa tällaisessa bändissä, koska aiemmin olen soittanut 'black metal' tyylistä, tämä on parempaa ja hauskempaa" tjsp. Kundit sopivan 'daun on te öört' myös, joten mukava oli jutustella heebojen kanssa sekä samassa muistella viime kesän Ruotsin saavutuksia! Jään odottamaan seuraavaa tapaamista...

Re: Dragonforce

Posted: Mon May 24, 2004 9:59 pm
by Malys
Malva: Tuo reissu oli kiva x) Näkipä ainakin Suomea tuoltakin puolelta, en ole siellä oikein ikinä käynyt.