Page 1 of 1

Rölli!!

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:34 pm
by hevi_man
Nyt tulee hieno topic:
Katsoitko pienenä Rölliä, tai katsotko vieläkin?Mistä tykkäät tossa sarjassa?Tykkäätkö Röllin biiseistä?

Ite tykkään aivan älyttömästi ja katon vieläkin, ei parempaa ohjelmaa vois olla olemassa!!Varsinki Allu Tuppuraisen biisit on huippuja.

Re: Rölli!!

Posted: Mon Aug 23, 2004 8:54 pm
by Veripalttu
Tottakai katsoin Rölliä ja katson jos vaan ehdin. Ne biisitkin ovat loistavia, etenkin hirmuisten mielikuvitusotusten maa, emmentaalinautti ja roskan heittelijät.
Ehkä suosikkisarja oli se kun Rölli teki itselleen television. Televisiosta piti saada tulemaan jotain tosi sopimatonta ohjelmaa tuhmalle Röllille, joten hänpä laittoi katiskan ruudun taakse ja jäi sitä töllöttämään. Allu Tuppuran nimi on kyllä jäänyt nappulasta asti mieleen, parempaa lasten viihdyttäjää ei ollutkaan kun Rölli-peikko.

Re: Rölli!!

Posted: Mon Aug 23, 2004 9:41 pm
by Malys
Toki tuli Rölliä katsottua mukulana, tosin milloinkohan mä olen katsonut sitä viimeksi.. Vois katsoa kunhan palailen takaisin kotikulmille töllön ääreen ja jos siellä jotain Rölliä edes näkyisi. Vieläkin tosin muistan pätkiä tunnarista ja Röllin äänen.

Voin sanoa, että olen tavannut Tuppuraisen tänä kesänä ja tervehtinyt sitä respan ominaisuudessa. :D En ihan heti tunnistanut miestä edes..

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 2:28 pm
by Mare
Rölli oli (ja on se oikeestaan vieläkin) ihan ässä! :D Ei sitä voinut jättää katsomatta. Parhaiten on mieleen jäänyt ehkä se yksi viisasten kivi-jakso.

Mulla oli sillon pienenä sellaisia Rölli-kasettejakin joita ihan onessani aina luukutin. Pitäis varmaan kokeilla vieläkö ne toimii, heh. 8)

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 2:41 pm
by Sleeper7135
Onhan tuota pienempänä tullut katseltua ja pikkupienissä tulee huvikseen kuunneltua silloin tällöin robotti ruttusta ja muita "klassikoita". Piti ihan kummitytöllekin hommata rölli-CD ja kyllä se ilmeisesti on sitä kuunnellutkin varsin ahkerasti.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 3:59 pm
by *Elina*
Mie pelkäsin pienenä Rölliä :D. Ja pelle Hermannia... Nyt isompana olen jo uskaltautunut katsomaankin,mutta en mie ikinä ole mikään fani ollut. Rölli-leffa oli kyllä ihan hyvä :). Varsinkin kun sinne oli ovelasti piilotettu isommillekin katsojille vitsiä. Esim. yhdessä kohdassa Rölli sanoo jotain tyyliin "no minä olenkin aina ollut hyvä makuuhuoneen puolella" tms :D. Tai sitten minulla oli vaan kaksimielinen mielikuvitus ja tuo tarkoitti jotain ihan viatonta. :roll:.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 4:37 pm
by StratoPummi
Jokainen terve lapsi katseli rölliä nuoruudessani. Minullakin oli röllikasetteja ja jopa rölliasuste. Halusin myös spidermanpuvun, mutta jouduin tyytymään bätmänkostuumiin. Rölli on aivan ensimmäisiä ohjelmia jota yleensä muistan. Röllin äänen muistan vielä, mutta kaikki muu sälä mitä sarjassa sisältää on aika pimennossa jo. Tunnarikin alkaa jo unohtua.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 5:20 pm
by Xeemu
Röllihän on ihan legendaarinen.

Lauluista en valitettavasti hirveästi muista, mutta Omituisten Otusten Kerho on kerrassaan loistava.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 24, 2004 9:47 pm
by Sir. Decadence
Joo, kyllä pienenä kattelin Rölliä jonkin verran.
Oikeastaan en muista, että olisin kuitenkaan ihan kauheasti katsellut.
Enimmäkseni katselin varmaan Muumeja.

Re: Rölli!!

Posted: Wed Aug 25, 2004 7:36 am
by Faxon
Rölli on paras!! Muistan joskus pienenä kun olin vanhempien kanssa autolla Norjassa ja soitin koko viikon putkeen samaa rölli-kasettia. Usvametsänneito on paras kappale, surullisuudesta johtuen. Myös röllin jumppalaulu on hauska.

Re: Rölli!!

Posted: Wed Aug 25, 2004 3:01 pm
by Syncope
Rölli on parhain lastenohjelma nyt ja iankaikkisesti!
Rölli kasetteja omistin 5 kappaletta ja osaan varmaan vieläkin useimmat laulaa ulkoa! Pitäis hankkia tuo Allu Tuppuraisen 40 Röllihittiä kokoelma jostain! Parhaimpia biisejä on mm. Roskanheittelijät, Siili Suhonen ja Elefantti Antti sekä tietenkin Robotti Ruttunen! :D

Olin erittäin kateellinen kaverilleni, joka pääsi käymään pienenä "Röllimetsässä" ja Röllin talossa, koska hänen isänsä oli silloin TV 2:lla töissä! :P

Re: Rölli!!

Posted: Tue Aug 31, 2004 9:59 pm
by Eini
Tottakai katsoin pienenä Rölliä! Rölli rules! :D Ja se uusi elokuvakin on ihan hyvä.

Re: Rölli!!

Posted: Wed Sep 01, 2004 9:58 pm
by VariuS
ei vittu mitä paskaa

Rölli eli Rölbä

Posted: Thu Sep 02, 2004 6:51 pm
by Skelethos
Rölli on mahtava, legenda! Telkkarista sitä tuli pienenä katsottua (ja katson edelleen jos sitä sattuu tulemaan), mutta mielestäni vielä parempia ovat ne kuuntelukasetit. Niissä jotenkin mielikuvituksen ansiosta näkee vielä paljon jännempiä juttuja kuin tv:ssä. Esimerkiksi mielikuvitusolentojen maa: siellä oli mm. lärpättävä limalöhniäinen ja mutiseva massa. Miltä nuo näyttävät, riippuu ihan kuuntelijasta!
Ja totta kai ne laulut ovat myös loistavia, ja ehdottomasti monipuolisia.

Minulla oli noita kasetteja peräti kuusi kappaletta. Ovat kai ne vieläkin tallessa, mutta ilmeisesti siskon hallussa tällä hetkellä. Voisi vaikka hankkia itselle samat cd:inä jos niitä nykyään mistään saa.

RÖLLI RULES! :D

Re: Rölli!!

Posted: Fri Sep 03, 2004 10:44 am
by Nightwarrior
Tietysti Rölliä tuli pienenä katsottua. Aivan mahtava sarja :D Moneen vuoteen ei ole kyllä tullut Rölliä nähtyä. Vieläkös ne sitä näyttää tv:ssä? Jos näyttää, niin pitää ehdottomasti katsoa ainakin yksi jakso ;)

Re: Rölli!!

Posted: Tue Sep 07, 2004 1:12 pm
by ThePKH
Röllimusiikkia löytyy koneelta mp3-muodossa enemmänkin. Toimivat varsin loistavasti nostalgiatrippeinä. :)
Muutenkin huomaan kyllä eläväni lapsuuttani uudelleen sillä varsinkin jotain lapsena nähtyjä piirettyjä yms katsellessa tulee melkein yhtä innostunut ja lapsenmielinen olo kuin silloin aikanaan.
*Elina* wrote:Mie pelkäsin pienenä Rölliä :D. Ja pelle Hermannia...
Pelle Hermannin "kepakko" oli kyllä minullekin aika pelottava kokemus nelivuotiaana. :D

Re: Rölli!!

Posted: Tue Sep 14, 2004 10:28 am
by Skelethos
ThePKH wrote: Pelle Hermannin "kepakko" oli kyllä minullekin aika pelottava kokemus nelivuotiaana. :D
Joo. Pelle Hermanni oli muutenkin tosi mystinen ohjelma, kun siinä oli ihan hämäriä juttuja, kaikkea puhuvia ja metelöiviä esineitä... siksi kai se olikin niin jännä.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Sep 14, 2004 4:17 pm
by *Elina*
ThePKH wrote:Pelle Hermannin "kepakko" oli kyllä minullekin aika pelottava kokemus nelivuotiaana. :D
Minusta se kepakko oli ainoa vähemmän pelottava. En uskaltanut juuri mitään muuta siitä ohjelmasta katsoakaan :D... Aina vaan sohvan käsinojan takaa huutelin, siskolleni,että sanoo sitten kun kepakko tulee :lol:.

Re: Rölli!!

Posted: Tue Sep 21, 2004 1:17 pm
by ThePKH
*Elina* wrote:Minusta se kepakko oli ainoa vähemmän pelottava.
Helvetin rohkea olit. ;)
Itse juoksin aina nurkan taakse piiloon. Ja sama aina kun nukkuMatti heitti unihiekkaa. :roll:

Re: Rölli!!

Posted: Fri Oct 01, 2004 11:08 pm
by RD*
Rölli on metsän nopein peikko... 8)
Usvametsän neito oli kieltämättä helmiö biisi. Ja se siitä dinosauruksesta, pesuvadin kokoiset silmät vai miten se meni...missäköhän ne kasetitkin menee. Kaikenkaikkiaan ihan helmi sarja oli tuo, leffa taitaa olla yhä näkemättä...
Pelle Hermannikin oli jees, muttei ihan pärjännyt Röllille. Hermanni kun oli tosiaan aika tserno, ja se kepakko ihan ufo. Hermannin tätikö oli, oli ihan jees. Sillä kävi nuohooja...ehm...ni!

Re: Rölli!!

Posted: Fri Oct 01, 2004 11:53 pm
by jufoso
Je Je!
Rölliä kovempaa jätkää saa etsiä!
Rölli ei sentään käy isommilleen vaan näin reilusti
pelottelee pienempiään... :D
Vaatii paljon sisua tuollainen extreme laji kuin lasten
säikytteleminen. Suosittelisin kovasti myös Iiro Seppäselle,
kun tykkää tämä mies niin extreme lajeista! :D

Re: Rölli!!

Posted: Sat Oct 02, 2004 8:06 am
by RD*
Rölli olikin tehty Fiksummille Lapsosille, jotka hokasivat että laulusta huolimatta rölli ei tullut lapsia säikyttäneeksi...
Niille isommille rölleille se taas joskus kävi. Ja noidille. Että Ni!

*Röllivanaatikko*

Re: Rölli!!

Posted: Fri Nov 05, 2004 10:39 pm
by Kain´s seventh son
Rölli ja Pahan Valtakunta! Jumalauta! Se jos mikä on sitä "trueinta" goottimusiikkia! :bandit: Lisäksi Itsensäpelotuslaulu jyrää useimmat "totisesti väännetyt goottisynkistelyt" mennen tullen! RÖLLI JYRÄÄ!!!

Re: Rölli!!

Posted: Sat Nov 06, 2004 12:24 am
by shaz
Rölli on niin jees! Mulla on kepeesti parikyt röllibiisiä vakituisesti soittolistalla.. parhaiden kipaleiden tittelit menee mun osalta ainakin seuraaville:
-Kiukuttelulaulu
-Itsensäpelottamislaulu (melkeen heviä? :D)
-Roskanheittäjät

Re: Rölli!!

Posted: Sat Nov 06, 2004 12:09 pm
by Malva
Iskä on kertonu et mä pikkusena menin aina sohvan taa piiloon ku Rölli alko... Oli kuulemma niin pelottava.... :oops: Sit isompana sitä onkin tullu seurattua ku ei oo enää tullu pelättyä niin paljon. ;) Ei kyllä enää innostusta taida löytyä, vaikka sen leffan haluaisin kyllä nähdä. :)

Re: Rölli!!

Posted: Fri Jan 14, 2005 11:25 am
by Skelethos
shaz wrote:-Itsensäpelottamislaulu (melkeen heviä? :D)
Oliko tää se "puun oksalla nään pääkallon..." ? :P
ThePKH wrote: Itse juoksin aina nurkan taakse piiloon. Ja sama aina kun nukkuMatti heitti unihiekkaa. :roll:
Joo, nukkumatin unihiekkaa piti ihan asenteen takia varoa. Aina silmät kiinni, ennen kun sitä tulee, ettei vaan ala liian aikaisin nukuttaa! Vähän piti vanhemmillekin kovistella, että ei sitä nyt kovat kaverit heti pikku kakkosen jälkeen nukkumaan mene! :lol:

Kun nyt pelottavista ohjelmista on myös puhuttu, pitää heittää sekaan, että joskus ihan pienenä kuulemma pelkäsin Kippari-Kallea. Sitten vielä vähän isompanakin, en uskaltanut katsoa Ville Vallatonta, koska Ville aina päätyi niin hurjiin seikkailuihin, että oli liian jännää kuinka siinä käy...

Re: Rölli!!

Posted: Fri Jul 01, 2005 1:06 pm
by StratoFactor
Rölli oli aivan ehdoton pienenä. Ei kertakaikkiaan voinut missata jaksoakaan. Ja Röllin lauluja voisi vieläkin kuunnella. Kuulun minäkin siihen jengiin jotka laittoivat kätensä silmille nukkuMatin heittäessä Unihiekkaa. "Nyt nukkumaan kun sait unihiekkaa silmiin." "Enkä! Ei nukuta yhtään!". Öhöm, lapsuusmuistoja.

Re: Rölli!!

Posted: Fri Jul 01, 2005 3:46 pm
by Stratofanius
StratoFactor wrote:jengiin jotka laittoivat kätensä silmille nukkuMatin heittäessä Unihiekkaa. "Nyt nukkumaan kun sait unihiekkaa silmiin." "Enkä! Ei nukuta yhtään!". Öhöm, lapsuusmuistoja.
Ihmettelin pikkuisena että miksi pitäisi joo kuuden maissa laittaa nukkumaan (tai koska se Pikku-Kakkone nyt tulikaan)... Röllistä ei ole mitään kovin rakkaita muistoja, joku kasettikuunnelma oli ja joskus katsoin telkusta.

Re: Rölli!!

Posted: Fri Jul 22, 2005 1:29 pm
by Pikkusielu
Röllissä oli (ja on edelleen) se parasta, ettei päähenkilö ole suoraan rehellinen ja kunniallinen "hyvis" eikä murhanhimoinen ja hirviömäinen "pahis", vaan jotain itseään etsiskelevää siltä väliltä... Lyhyesti: Ei hyvis, ei pahis, vaan jotain siltä väliltä.