Page 1 of 3

Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 8:49 am
by Singing Bird
Thunderit keikalla Mötley Cruen lämppärinä Helsingissä Jäähallissa ja Turun Elyseessä kesäkuun alussa. Taitaa bändin loisto elää edelleenkin, vaikka joku jotain muuta tuolla aiemmin selitti.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 10:37 am
by MetalWarrior
Kiitos tästä infosta ja tervetuloa mukaan!

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 10:47 am
by Figaro1
Uusi levy on työn alla ja kyllähän minä sen hankin kahden edellisen seuraksi luonnollisesti.
Ja vaikka en jäähalliin tulekaan, olen aivan varma siitä että bändi tulee myös Tavastialle uuden levyn jälkeen, ajankohdasta ei kyllä ole mitään hajua.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 10:51 am
by Stratosfear
Figaro1 wrote:olen aivan varma siitä että bändi tulee myös Tavastialle uuden levyn jälkeen, ajankohdasta ei kyllä ole mitään hajua.
Oletko varma, että pääset sisälle?

Lippupalvelun mukaan Turussa lämittelee Thunderstorm.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 12:45 pm
by Figaro1
Stratosfear wrote: Oletko varma, että pääset sisälle?
Sanopas yksikin syy miksi en pääsisi?

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 4:41 pm
by stratowiruz
Kyllä toki Thunderstone kiinnostaisi, mutta kyseinen keikka on sen verran kallis, eli: EI!

Ja eiköhän tuo Stratosfear hieman kuittaile sinulle arvon Figaro1, mutta tuskin on syytä epäillä, ettet kyseiselle keikalle sisään pääsisi. Varsinkin jos sinulla on maksettu lippu, kuka sitten ikinä maksanutkaan. Mutta se siitä. Mä kolmatta linjaa, eikun siis levyä odottelen vain!

Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 7:38 pm
by Singing Bird
Kuka mahtaa olla se very special guest? Voiskohan olla D..?

Re: Thunderstone

Posted: Fri Dec 10, 2004 9:43 pm
by Figaro1
stratowiruz wrote:Kyllä toki Thunderstone kiinnostaisi, mutta kyseinen keikka on sen verran kallis, eli: EI!

Ja eiköhän tuo Stratosfear hieman kuittaile sinulle arvon Figaro1, mutta tuskin on syytä epäillä, ettet kyseiselle keikalle sisään pääsisi. Varsinkin jos sinulla on maksettu lippu, kuka sitten ikinä maksanutkaan. Mutta se siitä. Mä kolmatta linjaa, eikun siis levyä odottelen vain!
En siis minäkään ole menossa Mötiköiden keikalle mutta sitten kun TS tulee "omalle" keikalle vaikkapa juuri Tavastialle, olen ihan varma siitä että pääsen sinne kyllä sisään :) Ja toki ymmärsin Stratosfearin kuittailut

Re: Thunderstone

Posted: Sat Dec 11, 2004 10:16 am
by stratowiruz
Singing Bird wrote:Kuka mahtaa olla se very special guest? Voiskohan olla D..?
Niin... yksi lämppäri on siis Private Line, ihan outo valinta jos oikein muistan.

Re: Thunderstone

Posted: Wed Dec 15, 2004 10:48 pm
by Skelethos
Hallelujaa, yli viisikymppiä on hieman liikaa. Jos diggaisi Mötleystä, sitä voisi harkita, mutta enpä ole juurikaan kuunnellut. Judas Priestiä sen sijaan täytyy lähteä katsomaan.

Re: Thunderstone

Posted: Sun Jan 09, 2005 11:00 am
by [JouNi]
Thunderstone.. hmm.. iski joskus ei enää. sama on ollut dimmun ja cradlen kanssa, kuukauden sitä jaksaa ja se innostaa mutta sitten se vaan jää pois listalta. ei siinä mitään, kyllä thunderstone on minun mielestäni kohtuullisen hyvä metal-bändi, mutta ei iske minuun. sama on monien muidenkin bändien kanssa ja vielä on monia mitä en ole edes kuullut.. :shock:

mutta minun osalta thunderstonen suosio on laskenut nolliin.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Jan 28, 2005 10:04 am
by Kenji
itselläni kanssa vähä sama juttu tän bändin suhteen. The Burning oli esim. hyvä levy mutta sitä jakso kuunnella yllättävän vähän. tosin sea of sorrow ja drawn to the flame iskee vieläki :) uutta levyy kyllä odottelen mielenkiinnolla.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Jan 28, 2005 10:27 am
by Figaro1
Sama täälläkin. Molempia levyjä kuuntelin niiden ilmestyttyä aika urakalla mutta nyt ei vaan ole pitkään aikaan oikein "napannut". Tällä ei sitten tod. ole mitään tekemistä Ninon ja minun kinojen kanssa ;)
Mutta eihän sitä samaa elokuvaakaan jaksa katsoa kymmentä kertaa peräkkäin kahdessa viikossa...

Re: Thunderstone

Posted: Fri Jan 28, 2005 3:39 pm
by ForceMajeure1
The Burning on kyllä mielestäni edelleenkin ihan saatanan kova. Onhan siinä kovia biisejä Until We Touch the Burning Sun, Break the Emotion, Tin Star Man ja Spire ja lisäksi vielä tykkään spesuversion Manowar-koveristakin yllättävän paljon vaikkei pasi ihan niin munakas olekaan kuin Eric Adams.

Kukapa toisaalta olisi.

Ensimmäinen sen sijaan on varsin geneeristä joskin hyvin tehtyä powermetallia... Ei jaksa kauaa kuunnella. Olen jo harkinnut vieväni divariinkin sen.. mutta en oo vielä taipunut :)

Re: Thunderstone

Posted: Sat Jan 29, 2005 8:42 pm
by Moikko
Tykkään Thunderstonesta kyllä ja olen yhden keikan Tavastialla nähnyt. Jos vaan mahdollista niin aion mennä seuraavalle Tavastian keikalle jos sellainen joskus vielä tulee. Mirka on muutenkin ihan hemmetin kova rumpali. Yksi kovimmista täällä suomen maalla

Re: Thunderstone

Posted: Sun Jan 30, 2005 1:05 pm
by Turbonorsu
Joo, MIrka Rantanen on tosi tiukka rumpali...ja onhan koko bändi täynnä hyviä muusikoita...

Mutta omasta mielestäni the Burning vaan oli aivan erinomaisen tylsä levy...ensimmäisestä levystä sen sijaan pidin kovastikin, vaikka bändi ei ehkä siinä ollutkaan sitä "ominta" tyyliään ehkä löytänytkään vielä...

Re: Thunderstone

Posted: Sun Jan 30, 2005 1:49 pm
by NightMare82
Joo, onhan tuo bändi tullut nähtyä Stratojen lämppärinä Elements 2003 kiertueella.

Olihan se "ihan kivaa" musaa, mutta ei ainakaan silloin tehnyt suurempaa vaikutusta. Tosin tuo debyyttilevy näytti olevan alennuksessa CDON:illa, niin olen jopa harkinnut sen ostamista. Kun ei se nyt kuitenkaan ihan "tusinapowerilta" kuulostanut. :P

Re: Thunderstone

Posted: Fri Feb 04, 2005 7:22 pm
by Skelethos
Mulla on nykyään monen bändin kanssa tämä, että kun tulee uusi levy, niin kuuntelee jonkin aikaa ihan innoissaan, ja sitten se vaan jää. Thunderstonen kanssa näin, samoin kuin mm. Celesty ja Nightwishin Once.

Mutta eipä silti, kyllä Thundereilla on silti aika kuuntelunkestävä meno; The Burning varsinkin on sen verran vankka levy, että vaikka hittipotentiaali vähän niin kuin katosi, niin tiukkaa tavaraa se on edelleen silloin tällöin kuunneltuna. Ja keikalla bändi on loistava lähes aina.

Re: Thunderstone

Posted: Sat Feb 05, 2005 4:07 pm
by Figaro1
Minäkään en ole UkkosKiv(est)ä kuunnellut pitkään aikaan mutta tosiaan. Livenä toimii ja oli Nino mitä tahansa mieltä minusta, hän on mies paikallaan bändissä. Ja Leka on rummuissä Äijä, Isollä Ä:llä

Re: Thunderstone

Posted: Sat Feb 05, 2005 5:17 pm
by IceBreaker
Figaro1 wrote:Ja Leka on rummuissä Äijä, Isollä Ä:llä
Tuosta tuli mieleen pieni off topic: Onko Lekan oma bändi TunnelVision enää ollenkaan toiminnassa? Johan jo parempi keyppari Tornack siirtyi kokonaan Thunderstoneen vähän ennen viimeisimmän levyn julkaisua ja toisaalta ei tuon Lekan "toisen bändin" sivujakaan ole päivitetty vuosiin. Ja onkohan huipputaitava basisti Lauri Porra jättänyt jo bändin? Kaikialla on nimittäin puhuttu Porrasta pelkästään Sinergyn ja Kotipellon livebändin jäsenenä. :?

Re: Thunderstone

Posted: Sat Feb 05, 2005 8:14 pm
by stratowiruz
On bändi olemassa, mutta passiivista on. Itse myös toivon, että joskus näkisin näpeissäni kolmannen Tunnelvision levyn. Lekalta joskus silloin tällöin asiaa udellut, mutta... vielä ei ainakaan mitään tietoa ole. Lekan oma "lehmä" se on silti! Loistavia muusikkoja myös muut jäsenet sanon minä, kaksi keikkaa nähtyäni. Elämä jatkuu toistaiseksi!

Re: Thunderstone

Posted: Mon Feb 07, 2005 9:10 pm
by Stratosfear
Thunderstone on erittäin ammattitaitoisesti tehtyä mahdollisimman myyvää musiikkia. Thuderstonen pahin vika on siinä, että musiikista yritetään tehdä liian myyvää/kaupallista. Musiikista paistaa liiaksi läpi tietynlainen kaupallisuus. Thunderstonen musiikista puuttuu tietynlainen luovuus ja ennalta arvaamattomuus.

Re: Thunderstone

Posted: Tue Feb 08, 2005 10:21 am
by Skelethos
Onhan tuokin totta, mutta ei sen tarvitse häiritä. Jos tykkää pullapitkon varmasta perus-heavystä, niin miksi pitäisi sen kummemmin konseptia muuttaa. Ymmärsin kyllä pointin, ja monipuolisuus ja yllätyksellisyys on toki aina hienoa, mutta ei se silti tarkoita, että joka ikisen bändin pitäisi olla joku Arcturus.

Tool of the devil

Posted: Fri Mar 18, 2005 6:55 am
by Nino Laurenne
No nysse tulee! Uutta sinkkubiisiä "Tool of the devil":ia pukkaa tänään Radio Cityn Rautakanki-ohjelmassa klo 21. Maanantaina kauppoihin.
Tästä se taas lähtee, shipinät ja shäpinät!

-Nino-

Re: Thunderstone

Posted: Fri Mar 18, 2005 9:34 am
by Figaro1
Stratosfear wrote:Thunderstone on erittäin ammattitaitoisesti tehtyä mahdollisimman myyvää musiikkia. Thuderstonen pahin vika on siinä, että musiikista yritetään tehdä liian myyvää/kaupallista. Musiikista paistaa liiaksi läpi tietynlainen kaupallisuus. Thunderstonen musiikista puuttuu tietynlainen luovuus ja ennalta arvaamattomuus.
Oma mielipiteeni TS:n musiikista on se että bändi kierrättää vanhoja elementtejä kuullostamatta silti miltään jo olemassa olevalta bändiltä ja se on mielestäni vain positiivista. Millä perusteella sanot musiikkia kaupalliseksi tehdyksi? Entä millä tavalla se on ennalta arvaamatonta?

Re: Tool of the devil

Posted: Fri Mar 18, 2005 10:21 am
by D-Iivil
Nino Laurenne wrote:No nysse tulee! Uutta sinkkubiisiä "Tool of the devil":ia pukkaa tänään Radio Cityn Rautakanki-ohjelmassa klo 21. Maanantaina kauppoihin.
Tästä se taas lähtee, shipinät ja shäpinät!

-Nino-
Dodih! Täytyypä yrittää tsekkailla.

Re: Thunderstone

Posted: Fri Mar 18, 2005 11:36 am
by IceBreaker
Maanantainako se sinkku jo ilmestyy? Luulin, että vasta keskiviikkona. No, mahdollisimman nopeasti aion sen kuitenkin hankkia. :roll:

Re: Thunderstone

Posted: Fri Mar 18, 2005 7:36 pm
by Nino Laurenne
IceBreaker wrote:Maanantainako se sinkku jo ilmestyy? Luulin, että vasta keskiviikkona. No, mahdollisimman nopeasti aion sen kuitenkin hankkia. :roll:
Oho, niinpä taisikin olla...No ei kait sitä nyt itse VOI tietää milloin oman bändin sinkku tulee :D

-Nino-

Re: Thunderstone

Posted: Fri Mar 18, 2005 7:47 pm
by stratowiruz
Jos vanhat merkit paikkaansa pitää, niin mikäli singlen julkaisupäiväksi on määritelty keskiviikko, silloin yleensä usein eri tuotokset saatavissa jo maanantaina hyvin varustetuista ostopaikoista. Aivan kuten maanantaina julkaistavat jo saatavilla edellisenä perjantaina, jopa keskiviikkona välillä. Tiskin alta varsinkin, suhteilla! %)

Re: Thunderstone

Posted: Fri Mar 18, 2005 9:10 pm
by Figaro1
Tuo pätee muuten hyvin moniin kauppoihin. Esim. Ensiferumin Iron julkaistiin "keskiviikkona" mutta Spine toimitti levyn Arimanille jo maanantaina jolloin minä sen sain käsiini. Ja todella usein ne "maanantaina tulee" levyt/sinkut on ostettavissa jo perjantaina.