Terkkuja Sweden Rockista, THANK YOU JÖRG!!!

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
Locked
Invinoveritas
Member
Posts: 123
Joined: Mon Jan 19, 2004 5:29 pm

Terkkuja Sweden Rockista, THANK YOU JÖRG!!!

Post by Invinoveritas » Mon Jun 13, 2005 1:19 am

Vihdoin himassa Sweden rockin jälkeen, mielummin olisin kirjoittanut muutaman lauseen tuonne Stratovarius-otsikon alle mutta kun eivät olleet kuin 1/5 paikalla. SUURIN KIITOS JÖRGILLE STRATON TAVASTIA 2004 PAIDAN SIGNEERAAMISESTA!!!
Bändeistä, kyllä suurimman vaikutuksen teki ehdottomasti DIO. Varsinkin kun settilista oli painoittunut sinne klassisten biisien puolelle, ja Rainbow ja Black Sabbath tuotanto oli vahvasti esillä. Heaven and Hell oli suoraan taivaasta! (Aaaargh mikä kielikuva!)
Dream Theater oli "vain" täydellinen, odotukset oli kovat ja ne täytettiin, mutta jotenkin tuntui että mennään toinen käsi selän takana.
Itselleni uusista tuttavuuksista suurimman yllätyksen teki Styx, siinä ainakin livenä DT:lle paha haastaja. Pitänee tutustua tuotantoon paremmin...
Sonata veti todella vahvan keikan, loistava esitys. Kun vaan miksaaja olisi ollut ajan tasalla, puolet keikasta haettiin kitaralle ja koskettimille oikeaa tasoa.
Floppeja en kuullut, kaikki bändit jotka näin olivat omalla tasollaan. Megadeth, Accept ja Saxon rokkasi, Nazareth yllätti raskaudellaan, Sammy Hagar ja varsinkin Mötley Crue olivat naurettavia (ihan oikeasti, kiinnostaako ketään enää viiden minuutin spiikki, jossa pyydetään tyttöjä näyttämään tissit, tai joku "fuck fuck fuck mother fucker fuck'n fuck!")
Kertokaa muutkin fiiliksiä, tämä kun toki on vain yksi näkemys...

Malva
Sr. Member
Posts: 3804
Joined: Mon Mar 04, 2002 8:24 am

Re: Terkkuja Sweden Rockista, THANK YOU JÖRG!!!

Post by Malva » Mon Jun 13, 2005 6:22 am

Voih, tuolla olisin halunnut olla. <3 Niin mieletön festari paikankin puolesta, järjestelyt mielettömät ja todella monta bändiä jotka haluaisi nähdä. Ehkä ensi vuonna sitten. *huokaus*

Locked