Dargonforce

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
Locked
User avatar
julkimo
Member
Posts: 97
Joined: Tue Jun 29, 2004 3:50 pm

Dargonforce

Post by julkimo » Mon Jul 25, 2005 10:35 pm

Onko Dragonforce (jonka nimi oli ennen Dragonheart) sama bändi, josta Tolkki puhuu tässä haastattelussa:
soundi.fi wrote:- Onhan tässä bisneksessä törmännyt todellisiinkin kusipäihin. Esimerkiksi Dragon Heart -nimisen bändin kitaristi on sellainen. Se on englantilainen bändi, joka on meidän lämmittelijänä, kun me soitetaan nyt Lontoossa. Ne olivat Ranskassa katsomassa meidän keikkaa. Se kitaristi oli joka suhteessa niin täydellinen rasisti ja kusipää, että se sai meidät kaikki raivon partaalle. Jens teki sille sellaisen kepposen, että se pisti netissä yhden keskusteluryhmän sivulle postin, että Stratovariuksen kundit ovat vittuuntuneita Dragon Heartin kitaristiin ja Lontoon keikalla bändi saa kokea, mitä on Raatteentien meininki. Mukana oli linkki Jensin rakentamalle Raatteentien kotisivulle. Sieltä taas löytyi kuva, missä on kolmekymmentätuhatta venäläissotilasta alasti kuolleena lumihangessa. Kitaristi lähetti oitis meidän managerille sähköpostia, että mikä tämä juttu on.
Tuli vain mieleen, että johtuukohan Dragonforcen stratovarius vihat tuosta. Aika turha topic :? (turha bändi), piti alunperin laittaa se tonne englanti puolelle mutta en jaksanu (osannu) kääntää tuota.

NightMare82
Member
Posts: 227
Joined: Sun Sep 21, 2003 5:31 pm
Contact:

Re: Dargonforce

Post by NightMare82 » Mon Jul 25, 2005 10:43 pm

Siis kaikki tämä vaiva TURHAN takia?! :P :roll:

User avatar
Wanderer
Sr. Member
Posts: 360
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:50 am
Location: Vantaa,Finland

Re: Dargonforce

Post by Wanderer » Tue Jul 26, 2005 8:52 am

Jaa-a saattaa olla sama bändi kyseessä. Mitä oon täällä kuullut juttua DragonForcesta niin niiden foorumilla on aika paljon Stratovarius -vastaisuutta. Mutta omasta mielestäni bändin Sonic Firestorm -levyltä löytyy myös hyviä biisejä. En tunne tuota juttua tarkemmin rasismista ynnä muusta.
The oldest radio rock station Radio City quit 12-8-2006 :(

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Dargonforce

Post by Figaro1 » Tue Jul 26, 2005 8:55 pm

Ensinnäkin on täysin naurettavaa että muusikot haukkuvat toinen toisiaan kusipääksi. Minä olen(kyllä, kehtaan myöntää sen) haukkunut Tolkkia kusipääksi vaikka olinkin silloin täysin raiteiltani. Se mitä Totman tekee ei ole Tolkin asia ja päinvastoin ja jos eivät tule keskenään toimeen niin sen sijaan että haukkuvat toisiaan lehdissä, menkööt tatamille :)

Ja mitä DragonForceen tulee muuteen, niin onhan se ihan naurettavaa musiikkia. Sinänsä ihan kivaakin, mutta häiritsee tosi pahasti se että rummut jauhavat koko ajan 200 lasissa, soittivat kitarat mitä tahansa.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Malva
Sr. Member
Posts: 3804
Joined: Mon Mar 04, 2002 8:24 am

Re: Dargonforce

Post by Malva » Thu Jul 28, 2005 3:47 pm

:lol: Mielenkiintoista. En nyt sanoisi kuitenkaan että Dragonforcen foorumissa olisi Stratovihamielisyyttä -eiköhän sitä ole kaikkialla tällä hetkellä (hetki sitten jopa täällä foorumissa).

Epäammattimaistahan se on aukoa turpaansa suuntaan tai toiseen, jos samoissa piireissä liikutaan. Helpomminhan se elämä kävisi ilman turhaa suun aukomista ja vihamielisyyttä.

Ja mitä minä olen tutustunut Dragonforcen tyyppeihin, mukavia tyyppejä ne on kaikki.

User avatar
Shadow_man
Member
Posts: 102
Joined: Fri Jan 21, 2005 10:24 pm
Location: Pertteli, Finland
Contact:

Re: Dargonforce

Post by Shadow_man » Mon Sep 19, 2005 12:17 am

Dragonforce ja Dragonheart...Molempia kuunnellut, mutta ei ainakaan kuullosta samalta bändiltä musiikin perusteella.

ElDiablo
Sr. Member
Posts: 1490
Joined: Sun Mar 03, 2002 5:53 pm
Contact:

Re: Dargonforce

Post by ElDiablo » Mon Sep 19, 2005 6:51 am

Ettet sekoita DragonForcea ja brasilialaista Dragonheartia? DragonForce nimittäin oli DragonHeart demoaikoinaan ennenkuin vaihtoivat nimensä juuri tämän brassibändin takia ja kyllä se musiikki DragonHeart (ENG) demolla on ihan samaa kuin DragonForcen debyytillä.

Itse tunnustan pitäväni DragonForcesta, kummatkin levyt löytyy ja pari kertaa livenä nähnyt. Harvinaista tänä päivänä, mutta ovat varsinkin toisella levyllään tuoneet jotain tuoretta powermetal genreen.
'Religion is the most malevolent of all mind viruses' - Arthur C. Clarke

SirJuzzi
Sr. Member
Posts: 1933
Joined: Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Dargonforce

Post by SirJuzzi » Mon Sep 19, 2005 12:35 pm

Figaro1 wrote:Ensinnäkin on täysin naurettavaa että muusikot haukkuvat toinen toisiaan kusipääksi.
Anteeksi että vedän taas vähän aiheen vierestä, mutta tuosta muistui mieleen kun yksi kerta luin erästäkin Soundia. Siellä rokkari X kehui jotain vähintään keskinkertaista yhtyettä ja muutamassa muussa jutussa haastatellut metallipäät haukkuivat sitten todella kovan tason muusikoita ja heidän tekemisiään. Ajattelin lehteä sulkiessani, että olisi varmaan parasta, jos rock-muusikot eivät sanoisi toisitaan yhtään mitään, kun homma niin helposti kerran näyttäisi menevän överiksi. Esikuvien ja muuten vaan arvostuksen kohteena olevien muusikoiden kehuminen on vielä ihan ok, mutta haukkujen, tyyliin se ja se vetää ihan täyttä skeidaa, laukomisella sahataan helposti vain oksaa itsensä alta. Sitä kun kuitenkin itsekin ollaan tekemässä musiikkia, jolloin sanojaan kannattaisi varoa ihan eri tavalla kuin satunnaisen kuuntelijan.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Dargonforce

Post by Figaro1 » Mon Sep 19, 2005 2:29 pm

Olet kyllä SirJuzzi naulan kannassa. Vaikka itsekin tosiaan kunnoitan Alexi Laihoa todella paljon ihmisenä ja muusikkona, häiritsee aika pahasti kun hänkin tuntuu aina tietävän haastatteluissa mikä on paskaa ja mikä musiikkia. Jos tuo olisi vain Teemu Virtasen mielipide, se olisi mielipide muiden joukossa mutta itse suurta mainetta ja arvostusta nauttivana henkilönä voisi Laiho miettiä mitä sanoo.

Edelleenkin olen sitä mieltä että vaikka musiikkiarvostelijakin onkin oikeutettu kirjoittamaan mielipiteensä, voisivat hekin joskus miettiä mitä kannattaa sanoa ja mitä ei. Juuri sen takia että se heidän mielipiteensä on kuitenkin loppujen lopuksi julkinen, vastoin kuin jonkun satunnaisen kuluttajan.

Ja parasta olisikin jos muusikot antaisivat toistensa tehdä mitä haluavat, eivätkä haaskaisi aikaa tappelemalla siitä kumpi tekee "parempia biisejä".
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Locked