Korroosio.fi presents: 12.05. PAIN OF SALVATION @ Nosturi

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
Locked
Akiman
Jr. Member
Posts: 25
Joined: Thu Mar 11, 2004 9:05 pm
Contact:

Korroosio.fi presents: 12.05. PAIN OF SALVATION @ Nosturi

Post by Akiman » Mon Mar 19, 2007 12:02 pm

Korroosio.fi presents:

12.05.2007
ANTIVISION
Nosturi / Helsinki

PAIN OF SALVATION (SWE)
WALTARI (FI)


Toukokuun 12. päivänä kuluvaa vuotta monien katseet suuntautuvat Hartwall Areenan suuntaan. Tuolloin luvassa on Euroviisujen finaali, joka on ensimmäinen lajissaan Suomen kamaralla. Jos Euroviisut tuntuvat edelleen joltakin sellaiselta, jonka haluaisi mielellään jättää väliin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, tarjoaa Korroosio.fi elävän vaihtoehdon ohjelmalle samaisena päivänä - Nosturin lavalle nousee kaksi progressiivisen metallin edustajaa tarjoamaan hieman haasteellisempaa musiikkia.

Ruotsalainen Pain Of Salvation ei ole päästänyt kuulijakuntaansa helpolla kuluneen kymmenen vuoden levytysuransa aikana. Vuonna 1984 perustettu ja nyt vuonna 2007 viimein ensimmäistä kertaa Suomeen rantautuva Pain Of Salvation nousi jo 90-luvun lopulla vahvasti esille kahdella ensimmäisellä albumillaan, Entropialla ja One Hour By The Concrete Lakella, joilla esitelty progressiivinen metalli teki jo lähtemättömän vaikutuksen yhtyeen kaikkein varhaisimpaan kohderyhmään. Muutamaa vuotta myöhemmin Pain Of Salvation nousi kuitenkin vielä selvästi näkyvämmälle jalustalle albumeilla The Perfect Element ja Remedy Lane, joiden yhä tummasävyisemmäksi ja tunnelmallisemmaksi kasvanut anti teki vielä edeltäjiään laajemman vaikutuksen. Pain Of Salvation ei työstänyt näillä albumeilla helppoa musiikkia, mutta viime vuodet ovat vieneet yhtyettä vielä hämärämmille teille. Osoituksena tästä ovat toimineet varsinkin kaksi viimeisintä studioalbumia, Be sekä tämän vuoden alussa ilmestynyt Scarsick. Kirjavan historiansa aikana Pain Of Salvation on kaikista toiveista huolimatta onnistunut kiertämään Suomen nykypäivään saakka, mutta nyt tämä kaari saadaan viimein päätökseen.

Suomen keikalla Pain Of Salvationia lämmittelee kotimainen Waltari, jota ei voi myöskään kutsua yhtään itsestäänselvemmäksi tapaukseksi. Waltari on sotkenut progressiiviseen metalliinsa parinkymmenen vuoden historiansa aikana niin paljon erilaisia sävyjä sekä studioalbumeillaan että keikoillaan, ettei pian kahdenteentoista albumiin yltänyttä levytyshistoriaa voi kutsua kovin helpoksi määriteltäväksi. Vaikka Waltarissa on soittanut vuosien varrella lukuisia erittäin tunnettuja ja arvostettuja kotimaisia raskaamman musiikin edustajia, on päähuomion vienyt aina yhtyeen musiikki ja elävä esiintyminen keikoilla, näiden herätettyä jopa väittelyitä siitä, miten vakavasta tai hämmentävästä musiikista Waltarin annissa on lopulta kyse. Viime vuosina Waltari on toiminut jälleen kenties aktiivisemmin kuin toviin nykyistä aikakautta ennen, yhtyeen kokoonpanon vakiinnuttua vuosituhannen vaihteen mullistusten jälkeen nykyisenlaiseksi ja bändin julkaistua albumeita tasaiseen tahtiin vuonna 2004 ilmestyneen Rare Speciesin jälkeen. Tänä vuonna päästään kuulemaan jälleen uutta Waltaria, Release Date -albumin muodossa, joten myös Waltarin historiassa on edetty uuteen lukuun.

LIPUT
- Maksavat 20 euroa
- Tulevat myytiin tiistaina 20.03.2007

LIPPUPALVELU
- Lippukaupoista
- Puh: 0600-10-800 (1,50 euroa/min + pvm)
- Puh: 0600-10-020 (5 euroa/puhelu + pvm)
- www.lippupalvelu.fi

TIKETTI
- Puh. 0600-1-1616 (0,66 euroa/min + pvm)
- www.tiketti.fi

IKÄRAJA
- Ei ikärajaa, anniskelualue rajattu erikseen

LISÄTIETOJA
- aki@korroosio.fi
- Pain Of Salvation: Spinefarm / tuulas@spinefarm.fi

KATSO MYÖS
- www.korroosio.fi
- www.elmu.fi
- www.painofsalvation.com
- www.waltarimusic.com

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Korroosio.fi presents: 12.05. PAIN OF SALVATION @ Nosturi

Post by Sir. Decadence » Tue Mar 20, 2007 12:58 am

No, jo oli aikakin tulla PoS:n Suomeen. Paikalla ollaan. Suuret kiitokset Aki sekä Korroosio. :)

P.S Osuva päivämäärä. :roll:

Akiman
Jr. Member
Posts: 25
Joined: Thu Mar 11, 2004 9:05 pm
Contact:

Re: Korroosio.fi presents: 12.05. PAIN OF SALVATION @ Nosturi

Post by Akiman » Tue May 08, 2007 4:59 pm

TIETOJA KOSKIEN 12.05. KEIKKAA

21:00 OVET AUKI
22:00 WALTARI (60 min)
23:30 PAIN OF SALVATION (90-120 min)
02:00 OVET KIINNI


Kameroiden ja kuvaamisen suhteen pätevät samat säännöt kuin viimeksi (SoP/Ayreon keikka). Eli kameroita saa tuoda mukanaan kohtuudella ja kuvata saa ilman salamaa. Kohtuudella tarkoitetaan tietenkin niitä järjettömimpiä kameroita kooltaan ja luotamme siihen, että jokainen osaa päätellä, missä se raja kulkee. Kunhan hyvä henki pysyy mukana, kuvata todellakin saa ilman salamaa mielin määrin, joten muistoja keikalta saa kyllä räpsiä.

Locked