Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Täällä käydään Stratovarius-aiheiset keskustelut. Ja Suomeksi tottakai.
Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Sat Dec 04, 2004 10:54 pm

bravewords.com wrote:SANCTUARY RECORDS - Massive Roster Cleansing Revealed [Hot Flashes - 04.12.04 11:39:44]

In an as yet unpublicized move, it appears that Germany's Sanctuary/Noise Records has all but abandoned their artists, with several longtime staffers also leaving the once prominent metal label. Sources say that 20+ bands have either been dropped, or let out of their contract. The only non-casualty seems to be Kai Hansen's GAMMA RAY. Otherwise, the label has apparently had a change of direction, seeking to sign older, established acts, rather than breaking newer ones - a most certain death blow for scene longevity.

In an ironic bit of related news, several of the departed former Sanctuary employees have banded together to start their own label, backed by IRON SAVIOR founder/guitarist Piet Sielck, who was instrumental in the formation of HELLOWEEN, along with Hansen.

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Sat Dec 04, 2004 11:25 pm

Vanha juttu, olen lukenut aiheesta aiemminkin. Ikävä uutinen ei niin menestyville ja uusille bändeille.

No mitä aiheeseen tulee, niin mikäli Stratovarius ja Sanctuary Records tekivät viime vuonna sen rahakkaan sopimuksen, niin en usko että olisivat näin helpolla bändiä pälkähästä päästäneet. Eli mieluummin pitävät bändin listoillaan ja katsovat mitä tuleman pitää. Ja toisekseen, onhan Stratovarius bändi "vanha" ja menestyksekäs aivan kuten mainittu Gamma Ray esimerkiksi myös. Lopuksi, mikäli mitään rahakasta sopimusta loppuen lopuksi ei edes ole, niin sittenhän Stratovarius bändillähän ei edes ole minkään levy-yhtiön kanssa voimassa olevaa sopimusta? Tänä päivänä ei tahdo millään muulla enää olevan väliä, kuin sillä että myy hyvin ja mielellään todella paljon - laadustakin ollaan valmiita tinkimään. Rahasta vain kiinni, paremmista tuloksista, pörssikurssit, johtajille suuremmat optiot, etc...

Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Sat Dec 04, 2004 11:38 pm

stratowiruz wrote:No mitä aiheeseen tulee, niin mikäli Stratovarius ja Sanctuary Records tekivät viime vuonna sen rahakkaan sopimuksen, niin en usko että olisivat näin helpolla bändiä pälkähästä päästäneet. Eli mieluummin pitävät bändin listoillaan ja katsovat mitä tuleman pitää. Ja toisekseen, onhan Stratovarius bändi "vanha" ja menestyksekäs aivan kuten mainittu Gamma Ray esimerkiksi myös.
Ei se rahakas sopimus mitään takaa. Voi olla, että joku Andy Taylor (Sanctuaryn omistajia) tai vastaava on tutkaillut tilannetta ja huomannut, että Noisella on tuhlattu rahaa artisteihin, jotka eivät myy riittävästi tai annettu liian helpolla liian paljon rahaa artisteille.
stratowiruz wrote:Lopuksi, mikäli mitään rahakasta sopimusta loppuen lopuksi ei edes ole, niin sittenhän Stratovarius bändillähän ei edes ole minkään levy-yhtiön kanssa voimassa olevaa sopimusta?
Mielenkiintoinen kommentti.

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Sun Dec 05, 2004 12:18 am

Stratosfear wrote:...Noisella on tuhlattu rahaa artisteihin...
Hmm, eikös Stratovarius juuri nimen omaan tehnyt sopimuksen suoraan Sanctuary Records kanssa? Tuo mainitsemasi Noise (Records) oli osittain aikaisempi käytössä ollut nimi, osittain edelleen käytössä toki, muun muassa nettisaitin osalta. Ja mikäli tuo SR todella "tuhlasi" esmes mainitsemasi Andy Taylor heebon mielestä liikaa Stratovarius bändiin, minun "business" vainun mukaan ainut tapa saada sijoituksia takaisin on pitää bändi listoilla. Tuskin minkään bändin ulos potkiminen täysin ilmaista myöskään, ellei sitten ole sopimustekniset asiat retuperällä. Vertaan lähinnä taannoiseen erottamiseen, joka kohdistui Suomen jääkiekkomaajoukkeen edelliseen päävalmentajaan, eli Raimo Summanen. Hänhän tienaa edelleen, kalliiksi tuli ja vielä palkata uusi kallis (?) valmentaja tilalle tietty!

Ja mitä esmes Stratovarius bändi maksaisi levy-yhtiölle tällä hetkellä, kun itse Timo Tolkki omassa viestissään "...bändi on niinsanotusti jäissä" kertoi avoimesti? Eihän bändistä varsinaisesti olisi mitään kuluja - ainakaan minun mielestä - tällä hetkellä yhtiölle kun yhtiölle. Paitsi toki mainostaa vanhoja levyjä, tehdä uusinta painoksia, mahdollisia kokoelmia... mutta nehän ovat automaattisia ei bändistä riippuvaisia asioita, kai. Bändeille ei mielestäni makseta kuukausi palkkaa tai vastaavaa.

Edit -- Toivon mukaa britti DragonForce bändi ei saanu kenkää, heidän tuotantoa haluan lisää!

Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Sun Dec 05, 2004 1:03 am

stratowiruz wrote:Hmm, eikös Stratovarius juuri nimen omaan tehnyt sopimuksen suoraan Sanctuary Records kanssa?

Minä en tiedä minkä levy-yhtiön kanssa Stratovarius lopulta allekirjoitti levytyssopimuksen. Sanctuaryllakin on monenmoisia alamerkkejä. Megadethin uusimassa cd:ssä lukee vain Sanctuary. Aikasemmat levyt ilmestyivät Sanctuaryn alamerkin Metal-Is Recordsin kautta. Metal-Is Records ilmeisesti lopetettu?
stratowiruz wrote:Tuo mainitsemasi Noise (Records) oli osittain aikaisempi käytössä ollut nimi, osittain edelleen käytössä toki, muun muassa nettisaitin osalta.

Noise Records on Sanctuary Recordsin joku alamerkki. Aikaisemmin Noise Records oli itsenäinen levy-yhtiö ennenkuin Sanctuary osti sen.
stratowiruz wrote:Ja mikäli tuo SR todella "tuhlasi" esmes mainitsemasi Andy Taylor heebon mielestä liikaa Stratovarius bändiin, minun "business" vainun mukaan ainut tapa saada sijoituksia takaisin on pitää bändi listoilla.
Tässä tapauksessa on parempi puhua Noise Recordsista. Promotoiminen ja muu ei ole ilmaista. On niitäkin tapauksia nähty missä on vaan heitetty artisti/yhtye pihalle ja kuitattu tappiot levy-yhtiön toimesta.
stratowiruz wrote:Tuskin minkään bändin ulos potkiminen täysin ilmaista myöskään, ellei sitten ole sopimustekniset asiat retuperällä. Vertaan lähinnä taannoiseen erottamiseen, joka kohdistui Suomen jääkiekkomaajoukkeen edelliseen päävalmentajaan, eli Raimo Summanen. Hänhän tienaa edelleen, kalliiksi tuli ja vielä palkata uusi kallis (?) valmentaja tilalle tietty!
Joskus bändille voi olla edullisempaa lähteä omatoimisesti levy-yhtiöstä, kuin jäädä sinne. Voi käydä niin, että levyjä ei promotoida lainkaan tai artisti/yhtye siirretään jollekin alamerkille, jonka tarkoituksena on vain tuottaa veroteknistä tappiota.
stratowiruz wrote:Ja mitä esmes Stratovarius bändi maksaisi levy-yhtiölle tällä hetkellä, kun itse Timo Tolkki omassa viestissään "...bändi on niinsanotusti jäissä" kertoi avoimesti? Eihän bändistä varsinaisesti olisi mitään kuluja - ainakaan minun mielestä - tällä hetkellä yhtiölle kun yhtiölle. Paitsi toki mainostaa vanhoja levyjä, tehdä uusinta painoksia, mahdollisia kokoelmia... mutta nehän ovat automaattisia ei bändistä riippuvaisia asioita, kai. Bändeille ei mielestäni makseta kuukausi palkkaa tai vastaavaa.
Mutta ei tuotakkaan eli sijoitettulle rahamäärälle ei ainakaan toistaiseksi ole saatu mitään katetta, kun ei ole levyä ilmestynyt.

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Sun Dec 05, 2004 11:24 am

Stratosfear wrote:Minä en tiedä minkä levy-yhtiön kanssa Stratovarius lopulta allekirjoitti levytyssopimuksen.
Lähinnä vain muistelin mitä vuosi sitten liikkuneita tietoja ja uutisia - jos niissä perää sitten. Sinänsä aivan sama kuluttajalle, kunhan niitä levyjä ja muuta oheis tavaraa on saatavilla eri kaupoissa.
Noise Records on Sanctuary Recordsin joku alamerkki.
Tiesin. Tiedän. Seuraan kyllä asioita mitä tapahtuu!
...tarkoituksena on vain tuottaa veroteknistä tappiota.
Niinpä. Kyllä johtajat osaa kiertää asiat eri tavoilla. Myös jos vertaa Kela, etc...
...ei ainakaan toistaiseksi ole saatu mitään katetta, kun ei ole levyä ilmestynyt.
Ja jos olisi, ihmettelisin. Kyllä se aikaa ottaa tehdä levy, toki lafka olisi voinut julkaista kokoelman taikka live levyn, ehkä live DVD! Vaan missä viipyy? Mutta joo, se siitä... elämä jatkuu, ainakin vielä.

Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Sun Dec 05, 2004 8:18 pm

stratowiruz wrote:
Stratosfear wrote:Minä en tiedä minkä levy-yhtiön kanssa Stratovarius lopulta allekirjoitti levytyssopimuksen.
Lähinnä vain muistelin mitä vuosi sitten liikkuneita tietoja ja uutisia - jos niissä perää sitten. Sinänsä aivan sama kuluttajalle, kunhan niitä levyjä ja muuta oheis tavaraa on saatavilla eri kaupoissa.
Tosin virallisissa tiedotteissa ja mediassa puhuttiin kai vain levytyssopimuksesta Sanctuaryn kanssa. Sanctuary Records on iso levy-yhtiö ja sillä on useita alamerkkejä tai ainakin on ollut. Käsittääkseni alamerkkejä on radikaalisti vähennetty ja useimmissa levyissä lukee nykyään vain Sanctuary Records.

Sittenhän oli tämä oikeusjuttu Sakssa levy-yhtiötä vastaan. Tosin en muista enää ketä vastaan se oli ja miten se meni.
stratowiruz wrote:
Stratosfear wrote:...ei ainakaan toistaiseksi ole saatu mitään katetta, kun ei ole levyä ilmestynyt.
Ja jos olisi, ihmettelisin. Kyllä se aikaa ottaa tehdä levy,
Ja varsinkin siinä tapauksessa, jos levyä ei olla nauhoitettu mitenkään intensiivisesti.
stratowiruz wrote:toki lafka olisi voinut julkaista kokoelman taikka live levyn, ehkä live DVD! Vaan missä viipyy? Mutta joo, se siitä... elämä jatkuu, ainakin vielä.
Live DVD:n oikeudet omistaa Nucleat Blast? Live DVD ilmestyy ilmeisesti, sitten kun Stratovariuksen tilanne on selvillä.

Mielestäni olisi ollut hyvä madollisuus julkaista Intermission 2 tuplacd, jossa sisältönä singlejen kappaleita, albumibonuksia ja Japanin bonuksia. Varaa olisi kyllä ollut valita kappaleista. Sanctuary olisi voinut julkaista tällaisen kokoelma, kun omistaa suurimpaan osaan materiaalista oikeudet.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Mon Dec 06, 2004 2:24 pm

b/"Stratosfear" wrote: Mielestäni olisi ollut hyvä madollisuus julkaista Intermission 2 tuplacd, jossa sisältönä singlejen kappaleita, albumibonuksia ja Japanin bonuksia. Varaa olisi kyllä ollut valita kappaleista. Sanctuary olisi voinut julkaista tällaisen kokoelma, kun omistaa suurimpaan osaan materiaalista oikeudet.
Kuinkahan paljon tuollaiselle levylle muka saisi materiaalia jos lasketaan livebiisit ja demobiisit pois?[/quote]
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Mon Dec 06, 2004 2:26 pm

Stratosfear wrote: Mielestäni olisi ollut hyvä madollisuus julkaista Intermission 2 tuplacd, jossa sisältönä singlejen kappaleita, albumibonuksia ja Japanin bonuksia. Varaa olisi kyllä ollut valita kappaleista. Sanctuary olisi voinut julkaista tällaisen kokoelma, kun omistaa suurimpaan osaan materiaalista oikeudet.
Kuinkahan paljon tuollaiselle levylle muka saisi materiaalia jos lasketaan livebiisit ja demobiisit pois?
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Tue Dec 07, 2004 2:34 pm

Figaro1 wrote:
Stratosfear wrote: Mielestäni olisi ollut hyvä madollisuus julkaista Intermission 2 tuplacd, jossa sisältönä singlejen kappaleita, albumibonuksia ja Japanin bonuksia. Varaa olisi kyllä ollut valita kappaleista. Sanctuary olisi voinut julkaista tällaisen kokoelma, kun omistaa suurimpaan osaan materiaalista oikeudet.
Kuinkahan paljon tuollaiselle levylle muka saisi materiaalia jos lasketaan livebiisit ja demobiisit pois?
Aiheesta keskusteeltu täällä: http://www.stratovarius.com/forum/viewtopic.php?t=5491. Kuten aikaisemmin todettiin niin vahojen Japanin singlejen liveversiot kuulemma ovat erittäin hyviä ja sikäli erittäin perusteltuja valintoja mahdolliselle Intermission 2 kokoelmalle.

Palatakseni aiheeseen niin onko jollain tietoa siitä minkä Sanctuary Recordsin alamerkin kanssa Stratovarius solmi levytyssopimuksen?

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Tue Dec 07, 2004 3:01 pm

Bändiä ei löytynyt koko lafkan rosterista ollenkaan! Lienee huonosti päivitetyt sivut tai joitain mutta mitään mainintaa siitä että Strato Sanctuarylle levyttäisi ei löytynyt www.sanctuaryrecods.com ista
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Raven
Member
Posts: 289
Joined: Sun Nov 23, 2003 1:32 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Raven » Tue Dec 07, 2004 6:54 pm

Itse en ole kertaakaan nähnyt Stratojen nimeä Sanctuaryn sivuilla. Noisen sivuilta bändin nimi kyllä löytyy...

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Wed Dec 08, 2004 5:48 pm

Jos nyt olen ollenkaan jyvällä niin kyllähän se on aika outoa että bändin nimi löytyy kyllä entisen levylafkan sivuilta mutta ei nykyisen, ei etsimälläkään.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Leboff
Jr. Member
Posts: 31
Joined: Thu Nov 25, 2004 8:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Leboff » Wed Dec 08, 2004 8:38 pm

Väkisinhän tässä alkaa hiipiä mieleen ajatus, että... Tämäkin on teatteria(?). :shock: Mahdotontahan se on, mutta jo olisi farssi valmis.
Just a f*cking joke

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Wed Dec 08, 2004 9:00 pm

Ei hyvää päivää:

JOS tämä KAIKKI jonka on sanottu tai spekuloitu olevan vain teatteria, niin on kyllä hitto vieköön bändi harjoitellut roolit etukäteen! *sarcasm*
Ei vaan ole mahdollista että kaikki mitä tässä on tapahtunut olisi ennakkoon suunniteltua ja sitten vielä palaset näin hyvin loksahtaisivat paikalleen.

En siis edelleenkään usko mihinkään vuonna 2005 tapahtuvaan "tädää , Stratot on täällä taas ja ei me mihinkään oltu mentykään"- juttuun.

Se että bändin nimi löytyy ex-yhtiön sivuilta eikä löydy nykyisen yhtiön sivuilta kertoo mielestäni lähinnä huonoista päivityksistä. Ei ole yhdellä tai kahdella "Stratovarius Fan Sitella" joilla Destiny on kohtapuoliin julkaisukunnossa...
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

STRATOJUHA
Member
Posts: 240
Joined: Sun Mar 03, 2002 10:51 am
Location: Nurmijärvi, Finland
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by STRATOJUHA » Wed Dec 08, 2004 10:56 pm

Sanompa oman mielipiteeni että, Jörg ja Jens ovat sen verran pitemmän linjan muusikoita, että eivät he ikinä lähtisi mukaan sellaiseen teatteriin. Enkä nyt väitä tällä sitä että muut Strato jäsenet lähtisi. Otin vaan esimerkiksi kun kunpikin on niittänyt mainettaan muissakin nimekkäissä kokoonpanoissa.

Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Stratosfear » Wed Dec 08, 2004 11:36 pm

Figaro1 wrote:Ei hyvää päivää:

JOS tämä KAIKKI jonka on sanottu tai spekuloitu olevan vain teatteria, niin on kyllä hitto vieköön bändi harjoitellut roolit etukäteen! *sarcasm*
Ei vaan ole mahdollista että kaikki mitä tässä on tapahtunut olisi ennakkoon suunniteltua ja sitten vielä palaset näin hyvin loksahtaisivat paikalleen.

En siis edelleenkään usko mihinkään vuonna 2005 tapahtuvaan "tädää , Stratot on täällä taas ja ei me mihinkään oltu mentykään"- juttuun.
Sanonpahan vaan, että tässä Stratovarius juttussa on kaikkea tapahtunut ja osa jäänyt tapahtumatta.
Figaro1 wrote:Se että bändin nimi löytyy ex-yhtiön sivuilta eikä löydy nykyisen yhtiön sivuilta kertoo mielestäni lähinnä huonoista päivityksistä. Ei ole yhdellä tai kahdella "Stratovarius Fan Sitella" joilla Destiny on kohtapuoliin julkaisukunnossa...
Sanctuary omistaa Noise Recordsin nykyään kuten täällä on todettu. Voi olla, että Stratovarius on Noisella. Ilmeisesti Lordi on Noisella (Eurooppa)? Sanctuaryn levy-yhtiö kuviot ovat niin monimutkaiset, että en minä ainakaan niistä ole selvää saanut.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Thu Dec 09, 2004 12:07 am

Stratosfear wrote: Sanonpahan vaan, että tässä Stratovarius juttussa on kaikkea tapahtunut ja osa jäänyt tapahtumatta.
Niin, kyllähän se Hitlerkin tapatti juutalaisia mutta ei kuitenkaan esimerkiksi ruotsalaisia. Mitähän jos Sinä nyt oikeasti lopettaisit tuon mihinkään johtamattoman tyhjän puhumisesi?
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Pentelesh
Sr. Member
Posts: 597
Joined: Sun May 19, 2002 6:04 pm
Contact:

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Pentelesh » Thu Dec 09, 2004 5:55 am

^Ja metsä vastaa aina kun huudetaan?

User avatar
*Elina*
Sr. Member
Posts: 1479
Joined: Sat Mar 02, 2002 9:35 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by *Elina* » Thu Dec 09, 2004 7:01 pm

Mitäs sitä nyt suotta hyvää aihetta lopettamaan? Loppujen lopuksi kaikki keskustelut ajautuvat kuitenkin "Teatteria vaikö eikö teatteria" -väittelyyn.

*huomatkaa sarkastisuus*

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Fri Dec 10, 2004 4:48 pm

Stratosfear wrote:Live DVD:n oikeudet omistaa Nucleat Blast? Live DVD ilmestyy ilmeisesti, sitten kun Stratovariuksen tilanne on selvillä.
Näin olettaisin myös, tosin kyllä kai NB olisi voinut myydä julkaisu oikeuden Sanctuary/Noise lafkalle mikäli tarjousta olisi tullut heiltä? Mutta aika näyttää mitä tuleman pitää, viimeistä sanaa tuskin kukaan sanonut/kuullut saati lopulta edes ajatellut. Asia kuitenkin sen verran laaja, ettei sitä luulisi voivan "hetken mielijohteesta" puihin laittaa. Stratovarius bändi on tietynlainen yritys. Asia sinänsä on aika hyvin varmasti suurimman osan "tavallisista" ihmistä mielistä jo unohtunutkin? Uutisia tulee ja menee... Sinänsä mitä minä tässä yhden kaltaista puuta heinää olen selittämässä. Piste!

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Fri Dec 10, 2004 4:53 pm

Figaro1 wrote:Jos nyt olen ollenkaan jyvällä niin kyllähän se on aika outoa että bändin nimi löytyy kyllä entisen levylafkan sivuilta mutta ei nykyisen, ei etsimälläkään.
Johtuisikohan tuo, että tiettyihin Stratovarius levyihin edelleen on oikeus Noise Records ja Nuclear Blast levy-yhtiöillä? Sen vuoksi Stratovarius roikuu edelleen listoilla siellä niin kauan kun elämä jatkuu. Ja se, että nimi Stratovarius ei näy sitten "uutena" bändinä sekä Noisen että Sanctuaryn sivulla, onkin jo ihan eri juttu. Jota osittain tavallani spekuloin aiemmin ketjussa.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Fri Dec 10, 2004 10:00 pm

stratowiruz wrote:Johtuisikohan tuo, että tiettyihin Stratovarius levyihin edelleen on oikeus Noise Records ja Nuclear Blast levy-yhtiöillä? Sen vuoksi Stratovarius roikuu edelleen listoilla siellä niin kauan kun elämä jatkuu. Ja se, että nimi Stratovarius ei näy sitten "uutena" bändinä sekä Noisen että Sanctuaryn sivulla, onkin jo ihan eri juttu. Jota osittain tavallani spekuloin aiemmin ketjussa.
Olet kyllä oikessa, myönnän. Mutta itsekin spekuloin tosiaan sitä että jos Strato on sainautunut Sanctuarylle ja bändin sivuilla ei näy siitä mitään merkintää(vaikka sen jälkeen tapahtuneita juttuja onkin uutisoitu)niin joku hommassa haisee.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

User avatar
skar
Member
Posts: 199
Joined: Mon Jun 21, 2004 8:35 am
Location: Finland. Varkaus.

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by skar » Sat Dec 11, 2004 10:08 am

Tosiaan melko kummalliset on tuo stratovarius nimisen orkesterin levy-yhtiö suhteet. Yhtä kummallista on tän keskustelun kulku, kun kaikki spekuloi mitä mieleen tulee. Välillä tuntuu, että jos porukalla ei oo mitään puhuttavaa enää stratovariuksen tuotannosta niin ehkä on ihan oikein, että fanit pidetään pimennossa bandin vaiheista. Ai niin se on JÄISSÄ!

Tosin vielä kerran täytyy kiittää TT:a, että on antanut lehtihaastattelun ja vieraillu täällä foorumissakin. Samaa ei voi sanoa Kotipellossa joka käy pelailemassa pelejä telkkarissa. AI niin sillä on sooloura ja vanhat fanit voidaankin silloin unohtaa!

Ehkä ois hyvä, jos TT kommentois tätä levy-yhtiö tilannetta, kun se kiinnostaa lähes kaikkia. Levy-yhtiö olis ehkä paras informaation lähde tällaisessa tilanteessa.

Muuten jos toi Stratofearin eka viesti lainauksineen koskee stratovariusta niin se on 100% varmasti stratovariuksen loppu ainakin stratovarius nimellä ja vanhalla kokoonpanilla.

Tuli taas vuodatettua, mutta Fantasia Rules 8)
"Se saatanan hurri on oikeasti juuri niin hieno mies kuin voi olettaa. Ei tosiaan lapsille sopiva, mutta kyllä muille. Ja hulluhan se on." (www.juho.com)

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Sat Dec 11, 2004 10:19 am

skar wrote:Yhtä kummallista on tän keskustelun kulku, kun kaikki spekuloi mitä mieleen tulee.
Niin, samaa teit itse. Sellaista se elämä on, jostain se on hankittava? Pitäisi vaihtaa ilmeisesti sitten.

User avatar
skar
Member
Posts: 199
Joined: Mon Jun 21, 2004 8:35 am
Location: Finland. Varkaus.

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by skar » Sat Dec 11, 2004 10:58 am

stratowiruz wrote:Niin, samaa teit itse
Mitäköhän spekuloin?

Jos tarkoitat että 100% varmasti stratovarius nimisen orkesterin loppu niin ei se ole spekulaatio! on nimittäin 100% varmaa on ettei stratovarius niminen bändi saisi tehdä yhtään levyä millekkään muulle levyyhtiölle vai mitä itse arvelet?

Ja kaikki muu mikä liityy mun äskeiseen kommenttiin on kyllä puhdasta sarkasmia!

En voi kieltää etten aikaisemmin olisi täällä spekuloinut ja vielä aika paljonkin, mutta ihminen oppii?
"Se saatanan hurri on oikeasti juuri niin hieno mies kuin voi olettaa. Ei tosiaan lapsille sopiva, mutta kyllä muille. Ja hulluhan se on." (www.juho.com)

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Sat Dec 11, 2004 12:27 pm

En nyt halua suoraan haukkua Kotipeltoa mutta totta kyllä, Tolkin suoraselkäisiin lausuntoihin verrattuna nuo Kotipellon "en mä kommentoi mutta sen sanon että..." lausunnot ovat aika surkuhupaisia. Kuten jo sanoin, oli TK sanonut Soundissa ettei hän kommentoi mitenkään Straton tilannetta mutta myöntää välien Tolkkiin olevan koko ajan paranemassa koska kumppania ei voi hylätä niin monen vuoden jälkeen. Mielenkiintoista eikö...
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Leboff
Jr. Member
Posts: 31
Joined: Thu Nov 25, 2004 8:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Leboff » Sat Dec 11, 2004 1:58 pm

Figaro1 wrote:Kuten jo sanoin, oli TK sanonut Soundissa ettei hän kommentoi mitenkään Straton tilannetta mutta myöntää välien Tolkkiin olevan koko ajan paranemassa koska kumppania ei voi hylätä niin monen vuoden jälkeen.
Eihän TK kommentoikaan mitenkään Straton tilannetta, vaan pelkästään hänen ja TT:n välejä. Right?
Just a f*cking joke

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by Figaro1 » Sat Dec 11, 2004 2:40 pm

Leboff wrote:Eihän TK kommentoikaan mitenkään Straton tilannetta, vaan pelkästään hänen ja TT:n välejä. Right?

No tässä tapauksessa sanoisin kyllä että kyseessä on myös bändin tilanne.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

stratowiruz
Sr. Member
Posts: 2451
Joined: Wed Apr 17, 2002 9:23 pm

Re: Stratovariukselle kenkää levy-yhtiöltä?

Post by stratowiruz » Sat Dec 11, 2004 3:21 pm

skar wrote:Mitäköhän spekuloin?
Olin osittain ns. kaukoviisas, joka ei tarkoita, että olisin jotenkin oikeasti sitä, mutta... no hard feelings?

Locked