Stratovarius - Stratovarius

Täällä käydään Stratovarius-aiheiset keskustelut. Ja Suomeksi tottakai.
Locked
Stratosfear
Sr. Member
Posts: 775
Joined: Fri Mar 15, 2002 5:24 pm
Contact:

Stratovarius - Stratovarius

Post by Stratosfear » Tue Aug 30, 2005 8:45 pm

Stratovarius - Stratovarius
Kävin tänään tutussa levykaupassa vähän ennen sulkemista ja juuri, kun oli poistumassa niin minulle sanottiin, että uusi Stratovarius levy oli saapunut. Vähän alle 20e maksoin ltd versiosta. Tulee vasta huomenna virallisesti myyntiin, mutta olivat kai vasta saaneet paketin tukusta.

Mielestäni koko paketti on onnistunut kansista lehdyköihin. Uuden levyn kansi on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin onnistunut ja mielestäni hienoimpia Stratovariuksen levyn kansia. Ei ehkä ole kuitenkaan hienoin. CD-lehdykkä on synkkyydessään onnistunut.

Ltd versio kannattaa mielestäni extrojen takia hankkia ellei kovin paljon ylimääräistä joudu maksamaan.

Bonuksena ltd digipack versiolla on useampi sivuinen tyylikäs kuvaliite (lehdykkä), Maniac Dance (video) ja Stratovarius Rockdocumentary (video). Stratovarius Rockdocumentary (video) on ihan hauska ja vieraillaan mm. studiossa, Maniac Dancen kuvauksissa sekä lääkärissä. Katsokaa itse.

Maniac Dance
Maniac Dance alkaa Metallicamaisen raskaasti. Suurin heikkeus on tarttuvan kertosäkeen puuttuminen, joka samalla kaataa hyvätkin puolet. Ristiriitaiset tunteet useammankin (single mukaanlukien) kuuntelukerran jälkeen, koska ei mielestäni ole täysin kuraa, mutta ei missään nimessä parasta Stratovariusta. Kotipellon erilaiseen ääneen alkaa vähitellen tottua. Ehkä avautuu lopullisesti (tai sitten ei) livekokemuksen jälkeen.

Fight!!!
Hyvälle kuulostaa useammankin perättäisen kuuntelukerran jälkeen. Tarttuva kertosäe on parasta Stratovariusta vuosiin. Erilainen loppu mielestäni toimii hyvin ja samalla tekee kappaleesta hieman vaikeammin lähestyttävän.

Just Carry On
Miksi ei Just Carry Onista tehty singleä? Todella tarttuva kappale. Soloa hieman lyhemmäksi ja loppua hieman tiiviimmäksi. Eipä ole ainakaan vielä soitettu livenä, mutta toivottavasti soitetaan viim. Suomessa. Onpa hyvä kappale!

Back To The Madness
Onpa omituinen alku selloineen ja pianoineen. Lyhyt akustinen kitaraosuus tuo mieleen ensimmäisen Fright Night levyn. Rumpujen säestyksellä alkaa erinomainen II levyn mieleen tuoma riffi. Jossain keskellä kuullaan omituista tenorilaulua. Kertosäe on myös erinomaisen tarttuva. Kappale loppuu omituiseen puheen sorinaan, pianoon, miehen puheeseen ja pienen vauvan sanoihin. Täysin erilaista ja uudenlaista progressiivista Stratovariusta. Todella loistava kappale!

Gypsy In Me
Muistuttaa jollain tapaa lähinnä Elements ajan Stratovariusta. Vaatii enemmän kuuntelukertoja. Ei huono kappale , mutta ei yllä ihan samalle tasolle kappaleiden 2-4 kanssa.

Götterdämmerung (Zenith Of Power)
Erinomainen progressiivinen alku. Sen jälkeen mennäänkin tutummille linjoille. Muistuttaa jollain tapaa lähinnä Elements ajan Stratovariusta. Vaatii enemmän kuuntelukertoja. Loppu menee ehkä liiaksi saman hokemiseksi. Jensin ympyrää kiertävä kosketinsoitinmelodia toimii kappaleen lopussa.

The Land Of Ice And Snow
Aika näyttää onko The Land Of Ice And Snow uusi Forever raskaammalla otteella. Isänmaan lauluja. Ylättävänkin toimiva kappale tietynlaisesta korniudesta/plagioinnista huolimatta.

Leave The Tribe
Alkaa progressiivisen mahtavasti ja jatkuu hitaana sekä raskaana. Vaatii enemmän kuuntelukertoja.

United
Alkaa hieman eri tavalla, kuin singeversio. Kuulosti jo singelellä hyvältä ja niin on nytkin. Pakko kyllä todeta, että editoitu singleversio toimii paremmin.

Yhteenveto
Huomiot ovat hajanaisia, koska levy kuunneltu kokonaan läpi vasta yhden kerran ja muutamia kapapleita useasti peräkkäin. Minulle uusin Stratovarius levy on parasta Stratovariusta seitsemään vuodeen. Yhdyn Stratovarius jäsenten mielipiteeseen siinä, että yhtyeen paras levy ei ole kyseessä. Saattaa olla jopa parempi, kuin Destiny, joka on mielestäni paras levy heti klassisen Dreamspace-Visions aikakauden jälkeen.

Timo Tolkin soolot Stratovariuksella ovat pitkästä aikaa hyviä. Sooloissa on taas melodiaa ja päätön tiluttelu on jätetty pois. Enpä muista milloin olisin kuulut näin hyviä sooloja Tolkilta.

Nopeiden tuplabasari kappaleiden kokonaan poisjättäminen oli todellakin erittäin onnistunut valinta. Niitä ei todellakaan jää kaipaamaan levyä kuunnellessa. Paljon puhuttu uudistuminen ja täysin erilainen Stratovarius ei välttämättä ole niin iso saatikka ihmeellinen juttu. Stratovariukselta levy edelleen kuulostaa joskin raikkaalta sellaiselta.

Kotipellon ajatuksia (hyvin kaukaa) lainaten, en olisi ostanut levyä, jos se olisi ollut Elements Pt. III. Vanhat kuviot kaluttiin niin loppuun Elements Pt. I & II levyillä.

Stratovarius levystä tekee hyvän erilaisuus (nopeiden tuplabasari kappaleiden puuttuminen), Timo Tolkin sollot ja itse hyvät kappaleet.

Mielestäni levyn ehdoton kohokohta on loistava Back To The Madness. Täysin erilainen progressiivinen kappale Stratovariukselta.

Stratovarius levyllä on erittäin hienoja yksittäisiä hetkiä, mutta niin vahva kokonaisuus se ei kuitenkaan ole, jotta se olisi paras albumi. Dreamspace-Visions aikakausi on kuitenkin vielä niin paljon parempaa. Kaukana ei kuitenkaan olla.

Inifinite - Elements aikakausi oli niin paha pettymys itselleni, että oli suorastaan ihme, että Stratovarius pystyi tekemään näinkin hyvän levyn.

*Toxic Enema
Jr. Member
Posts: 33
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:46 pm
Location: Oulu

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by *Toxic Enema » Tue Aug 30, 2005 9:53 pm

Itse olisin toivonut levylle Leave the Triben tilalle yhtä nopeaa Tuplabassari-pöllytystä mutta ei todellakaan mitään itseään toistavaa kuraa kuten esim. elementseiltä Learnig to Fly tai Know the difference. Jos rallissa olisi ollut jotain samaa klassikkoarvoa kuin Black Diamondissa olisi varmasti puolustanut paikkaansa levyllä. Olisi ollut hyvä muistutus siltii siitä, että levyllä soittaa Stratovarius.
Life´s been too dire so the fullest desire has died deep from inside.

Balm
Member
Posts: 239
Joined: Tue Mar 12, 2002 1:02 pm
Contact:

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Balm » Tue Aug 30, 2005 10:48 pm

*Toxic Enema wrote:Olisi ollut hyvä muistutus siltii siitä, että levyllä soittaa Stratovarius.
Ö? Paljonko vaikkapa joku Break The Ice poikkeaa noista "uudenlaisista" ja niin Stratolle "ennenkuulemattomantyylisistä" biiseistä? Eikö Break The Ice ollut Stratovariusta?

IceBreaker
Sr. Member
Posts: 4718
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by IceBreaker » Wed Aug 31, 2005 2:21 am

Olipa Stratosfearilta vaihteeksi prkl asiallinen viesti . Voisin sanoa, että tähän mennessä yksi parhaimmista uuden levyn arvosteluista, jonka olen lukenut. 8) (Vertaa vaikka Ville Sorvalin pseudoarvosteluun Soundissa :P ) Toivottavasti levy uppoaa itsellekin hyvin, että voin taata tyylinvaihdoksen olevan oikea ratkaisu. Tuli muuten varattua digipäk-versio äsken.
Lisäksi varasin levystä LP-version, joka myös oli ilmestynyt Airon Muzakin listoille. Mielenkiintoista nähdä onko se versio ns. keräilypainos ja mitä se pitää sisällään. :roll:

Jäänmurtokappaleesta sen verran, että nythän siitä laitetaan liveversio Japanin/Aasian bonukseksi.
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

User avatar
Curry
Sr. Member
Posts: 1014
Joined: Wed Jul 31, 2002 2:12 pm
Location: Oulu
Contact:

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Curry » Wed Aug 31, 2005 11:29 am

Nyt oon saanut pyöräytettyä Stratovariuksen läpi. En tee tästä mitään biisi biisiltä -arviota, koska kuten kaikki tiedätte, kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

Maniac Dance oli tuttu tapaus, kiitos radiosoiton. Tämän kuuntelin enemmän tai vähemmän puoliteholla. Mutta kun Fight!!! alkoi, yksinkertaisesti jähmetyin ja pysyin paikallani siihen asti, että viimeinenkin Unitedin torvenpuhallus oli päättynyt. Stratovarius on täynnä aivan järkyttävän hienoa musiikkia. Tässä oli juuri sitä asennetta mitä ennakkoon oltiin annettu ymmärtää ja itsekin toivoin: enää ei esitellä soittotaitoja, nyt rokataan ja lujaa.

Nimenomaan lujuus, voimakkuus ja tunne ovat tämän levyn avainsanoja. Enpä olisi uskonut, että Stratolta löytyy näinkin raskaita soundeja ja riffejä - hyvässä mielessä. Suurin yllätys jopa itsellenikin tällä levyllä oli Timo Kotipelto. Nyt kun biiseissäkin oli enemmän voimaa ja tunnetta kuin suunnilleen koskaan ennen eikä mitkään muu elementti (biisin nopeus, kitara- ja kosketinkikkailut jne.) varastanut huomiotani, tajusin kuinka mahtava laulaja Timo on. Muistan joskus kirjoittaneeni kaipaavani Timon ääneen enemmän säröä, jos mies meinaa joskus laulaa yhtään suorempaa rokkia. En toivo enää - äänessä on voimaa vaikka muille jakaa. Varsinkin Timon suoritus Fight!!!issa on vertaansa vailla.

Siihen en kertakuuntelun perusteella ota kantaa, onko tämä Straton paras levy. Olen tosin täysin varma siitä, että tällä levyllä on tappavan hyviä biisejä.

Tervetuloa takaisin, te ootte aivan perkeleen kovina jätkiä!

User avatar
Wishmaster
Sr. Member
Posts: 410
Joined: Sun Mar 03, 2002 10:01 pm

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Wishmaster » Wed Aug 31, 2005 12:56 pm

Käväisinpä itsekin Anttilassa, kun luin täältä jo arvosteluita uudesta levystä ja mukaan tarttui uuden Stratovarius -levyn normaaliversio, joka ihme kyllä, on jo todellakin myynnissä vaikka sen piti ilmestyä vasta 5.9. Näin ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen täytyy sanoa että loistavan levyn ovat Straton pojat taas saaneet kasaan. :D Tämänhetken suosikeiksi nousivat Fight!!!, Just Carry On, Gypsy In Me, Back To Madness, United sekä loistava The Land Of Ice And Snow.
Think 3 times before you wish.

IceBreaker
Sr. Member
Posts: 4718
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by IceBreaker » Wed Aug 31, 2005 2:33 pm

Kuten vähän arvelinkin, LP painos julkaistaan vasta myöhemmin. Airo saanee sen myyntiin mahdollisesti ensi viikolla, mutta digipäk-versio on jo matkalla. :) Kun saan lätyn käsiini ja kuunneltua läpi, eiköhän tämä viesti mene sitten muokattavaksi, aivan kuten tein MD singlenkin kohdalla. :P
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

*Toxic Enema
Jr. Member
Posts: 33
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:46 pm
Location: Oulu

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by *Toxic Enema » Wed Aug 31, 2005 5:26 pm

Mitähän tuo Tolkin kommentti kansilehdessä tarkoitaa: "There is a god and he loves me." Ottaen huomioon Tolkin aikaisemmat kommentit aiheesta, onkohan kyseessä taas vitsi? Ei sillä että asia jotenkin likuttaisi tai kiinnostaisi.
Life´s been too dire so the fullest desire has died deep from inside.

User avatar
Skyggeboy
Sr. Member
Posts: 361
Joined: Fri Dec 17, 2004 8:13 pm
Location: Helsinki Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Skyggeboy » Wed Aug 31, 2005 7:23 pm

Pitää nyt varmistaa vielä, että onko toi Ltd versio josa on siis noita extroja, eli onko se jo siis saatavilla vai vain se tavallinen versio? Pitää huomenna Anttilasta ostaa se jos on saatavilla se ltd versio.

metalman
Member
Posts: 148
Joined: Thu Jan 06, 2005 10:02 pm
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by metalman » Wed Aug 31, 2005 7:38 pm

minäkin sain ton digipackin tänään ja hyvältähän se kulostaa. On stratovariusksen parhaita levyjä (ellei jopa paras!) mutta ainakin heti siihen twilight timen taakse.
+Maniac Dance
+Fight!!!
+Back To Madness
+Gypsy In Me
+The Land Of Ice And Snow
+Leave The Tribe
+United

-Götterdämmerung ja Just Carry on ei oikein toiminut. Götterdämmerungissa liikaa saman kertsin hokemista ja Just Carry On ei oikein vaa toimi.

SirJuzzi
Sr. Member
Posts: 1933
Joined: Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by SirJuzzi » Wed Aug 31, 2005 8:04 pm

*Toxic Enema wrote:Mitähän tuo Tolkin kommentti kansilehdessä tarkoitaa: "There is a god and he loves me." Ottaen huomioon Tolkin aikaisemmat kommentit aiheesta, onkohan kyseessä taas vitsi? Ei sillä että asia jotenkin likuttaisi tai kiinnostaisi.
En tiedä asiayhteyttä, mutta minusta tuo näyttää ankarasti sarkasmilta.

User avatar
Strato4ever
Sr. Member
Posts: 4228
Joined: Mon Mar 04, 2002 3:56 pm
Location: Jyväskylä, Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Strato4ever » Wed Aug 31, 2005 8:29 pm

Huh, sainpas itekin levyn tänään ja voi helvetti mitä jälkeä taas. Eka kuuntelukerta meni vähän sillee "häh?" tunnelmissa, mutta toisella kerralla räjähti. Helvetin rokkia kamaa, ja kun Back to Madness lähti, heilui reilut 100kg raakaa lihaa pitkin huoneeni seiniä. Aivan helvetin mahtava biisi. Niskat paukkuu, lattia tömisee ja tunneorgasmi on ihan hilkulla ja viimeistään Unitedin kertosäe laittaa ison miehen ihan veteläksi. Nannaa, ei voi muuta sanoa. Ainoa asia mikä on tähän mennessä on harmittanut, on se ettei Unitedin kertosäettä kuulla kuin kahdesti. Olisi sen voinut laittaa kuoroineen sinne loppupuolellekin vielä kerran tulemaan, on se sen verran hyvä :l

Mahtava levy kokonaisuudessaan, pesee lattiat Elementseillä ja Infinitellä, menee hyvin lähelle kärkeä (Destiny / Episode). Yltääkö Stratovarius sinne, aika näyttäköön..
Each funeral just makes
us realize, that life's
but a series of goodbyes.

StratoMerja
Member
Posts: 247
Joined: Sun Mar 03, 2002 10:35 pm
Location: Helsinki

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by StratoMerja » Wed Aug 31, 2005 9:24 pm

Valitsin tavallisen version koska pahviCD ei kiinnostanut yhtään.
Kuunneltu on mutta enpä hehkuta levyn puolesta , liian yksikertaista kaikki sanat ja sävelletkin . Vain Cypsy in Me sai mielen hyväksi ja toki ne pari muuta uutta levyä jotka tul samalla ostettua.
Nimi pitäs nyt vaihtaa ExStratoksi ....

User avatar
julkimo
Member
Posts: 97
Joined: Tue Jun 29, 2004 3:50 pm

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by julkimo » Wed Aug 31, 2005 9:53 pm

StratoMerja wrote:Kuunneltu on mutta enpä hehkuta levyn puolesta , liian yksikertaista kaikki sanat ja sävelletkin.
Mulla oli ihan sama tunne kun ensimmäisen kerran (latasin levyn joskus kesällä) kuuntelin levyä. Aika monta kertaa minun piti levyä kuunnella, että se aukesi, mutta nyt siitä on tullut ehdottomasti yksi straton parhaista levyistä mulle.

Ainoa asia mistä en levyllä kauheesti tykkää on Götterdammerungin ja maniac dancen ja Gypsy in me kertosäkeet.. ne ei vaan iske. Gypsy in me:n kertosäe on huonoin mitä oon ikinä kuullu.

*Toxic Enema
Jr. Member
Posts: 33
Joined: Wed Aug 03, 2005 9:46 pm
Location: Oulu

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by *Toxic Enema » Wed Aug 31, 2005 10:48 pm

SirJuzzi wrote:
*Toxic Enema wrote:Mitähän tuo Tolkin kommentti kansilehdessä tarkoitaa: "There is a god and he loves me." Ottaen huomioon Tolkin aikaisemmat kommentit aiheesta, onkohan kyseessä taas vitsi? Ei sillä että asia jotenkin likuttaisi tai kiinnostaisi.
En tiedä asiayhteyttä, mutta minusta tuo näyttää ankarasti sarkasmilta.
Niin tietenkin..viittasi siis saksalaiseen muijaansa ja vieljeli sarkasmia.
Life´s been too dire so the fullest desire has died deep from inside.

SirJuzzi
Sr. Member
Posts: 1933
Joined: Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by SirJuzzi » Wed Aug 31, 2005 11:40 pm

Kuten sanoin, en tiedä asiayhteyttä kun ei sitä kukaan kertonut. Perustin ajatukseni lähinnä siihen, että Tolkilla on ollut harvinaisen paskantäyteinen vuosi, mikä voisi hyvinkin poikia sarkastisen heiton että jumala selvästikin rakastaa häntä.

Jos tuo taas viittaa johonkin naiseen, niin sittenhän tuo käy ihan kuvainnollisestakin heitosta. Ei sen kuitenkaan tarvitse tarkoittaa yhtään mitään sen ihmeempää.

User avatar
Heke
Member
Posts: 123
Joined: Sat Jun 14, 2003 9:14 pm
Location: Suomi Finland prkl,

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Heke » Thu Sep 01, 2005 12:32 pm

Paljoko olette maksanut tuosta Stratovarius limited cd:stä?
Tiedän paikan josta sen saa 16,95 + pk =19,44€ en ole vielä joutanut anttilaan kattoo hylly hintaa!

Xeemu
Member
Posts: 179
Joined: Wed Nov 27, 2002 2:14 pm

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Xeemu » Thu Sep 01, 2005 12:34 pm

18,99 oli Free Record Shopissa. Normaalihinta oli kyllä joku 23,99. En sitten tiedä miksi se halvemmalla myytiin.

User avatar
Heke
Member
Posts: 123
Joined: Sat Jun 14, 2003 9:14 pm
Location: Suomi Finland prkl,

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Heke » Thu Sep 01, 2005 12:38 pm

Mä oon vähän pihalla tästä mutta mikä toi digipäkki on? :wink: :?:

IceBreaker
Sr. Member
Posts: 4718
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by IceBreaker » Thu Sep 01, 2005 1:26 pm

Heke wrote:Paljoko olette maksanut tuosta Stratovarius limited cd:stä?
Tiedän paikan josta sen saa 16,95 + pk =19,44€ en ole vielä joutanut anttilaan kattoo hylly hintaa!
Airo ainakin myy sitä 19,90 + mahd. postikulut. Mutta onhan se jo yleistietoa, ettei se mikään halvin paikka ole.
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

User avatar
Wishmaster
Sr. Member
Posts: 410
Joined: Sun Mar 03, 2002 10:01 pm

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Wishmaster » Thu Sep 01, 2005 2:32 pm

Anttilasta maksaa molemmat versiot 17.95€.
Think 3 times before you wish.

User avatar
Sir. Decadence
Sr. Member
Posts: 1333
Joined: Tue Sep 30, 2003 12:38 pm
Location: Dreamspace
Contact:

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Sir. Decadence » Thu Sep 01, 2005 3:07 pm

Juuh, Anttilassa oli halvin, joten sieltä tulin ostaneeksi nyt sitten.
Noh, kesän alusta sitä on kyllä tullut kuunneltua mp3:sina, joten osaan sanoa varsin hyvin mielipiteeni levystä.
Mutta olen kyllä varmaan sanonutkin jo mielipiteeni, joten totean vain, että kyseessä on Straton kolmanniksi paras levy Visionsin ja Episoden jälkeen.
Lempibiisejä ovat "Fight!!!", "Back To Madness", "The Land Of Ice And Snow", "Leave The Tribe" sekä "United".
Heikoin lenkki on kyllä "Maniac Dance", mutta eipä sekään mikään huono ole, kertsi siinä käy kyllästyttämään vaan.
No, ehkä teen jossain välissä paremman arvioinnin, jahka ehdin.

User avatar
tmhal
Jr. Member
Posts: 44
Joined: Wed Aug 31, 2005 3:14 pm
Location: Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by tmhal » Thu Sep 01, 2005 3:27 pm

Wishmaster wrote:Anttilasta maksaa molemmat versiot 17.95€.

Täh!
Onks se levy siis jo myynnissä ja onks siinä vai siis jotain herkullisia extra jutskia?? :) Mä muistelin että se tulee myyntiin 8.9..Heti juoksen kyllä kauppaan jos se on nyt myynnissä.. :D -

Don’t get confused though, the future is bright.
Don’t let your hopes die; don’t let your dreams stray.-

-Eagleheart1980-
-Eagleheart1980-

Life is too short to be wasted!

Strato Kicks Butt!

IceBreaker
Sr. Member
Posts: 4718
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by IceBreaker » Thu Sep 01, 2005 3:32 pm

tmhal wrote: Onks se levy siis jo myynnissä ja onks siinä vai siis jotain herkullisia extra jutskia?? :) Mä muistelin että se tulee myyntiin 8.9..Heti juoksen kyllä kauppaan jos se on nyt myynnissä.. :D -
Lue ketjun viestit tarkemmin niin saat kaikki mitä kysyit selville. Nimimerkkisi voisit myös laittaa mieluummin allekirjoitukseesi kuin viestiisi. :wink:

Ja tulihan se sieltä. Heti foorumin luettuani avaan paketin, käyn syömässä ja eikun kuuntelemaan. 8)
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

User avatar
tmhal
Jr. Member
Posts: 44
Joined: Wed Aug 31, 2005 3:14 pm
Location: Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by tmhal » Thu Sep 01, 2005 3:42 pm

Strato4ever wrote:Huh, sainpas itekin levyn tänään ja voi helvetti mitä jälkeä taas. Eka kuuntelukerta meni vähän sillee "häh?" tunnelmissa, mutta toisella kerralla räjähti. Helvetin rokkia kamaa, ja kun Back to Madness lähti, heilui reilut 100kg raakaa lihaa pitkin huoneeni seiniä. Aivan helvetin mahtava biisi. Niskat paukkuu, lattia tömisee ja tunneorgasmi on ihan hilkulla ja viimeistään Unitedin kertosäe laittaa ison miehen ihan veteläksi. Nannaa, ei voi muuta sanoa. Ainoa asia mikä on tähän mennessä on harmittanut, on se ettei Unitedin kertosäettä kuulla kuin kahdesti. Olisi sen voinut laittaa kuoroineen sinne loppupuolellekin vielä kerran tulemaan, on se sen verran hyvä :l

Mahtava levy kokonaisuudessaan, pesee lattiat Elementseillä ja Infinitellä, menee hyvin lähelle kärkeä (Destiny / Episode). Yltääkö Stratovarius sinne, aika näyttäköön..
Peukut Ylös Kattoon! :)
Jeesh! Jos sinä noin hyvin arvostelit Straton uusimman ja miulla vielä sitä ei ole kun täällä ei ole mitään kunnon levykauppaa ja luulin että se tulee myyntiin vasta 8.9.. :( "Varkaus on kaupunki jossa ei ole mitään.." :(
Vuodesta 1995 olen Stratoa hehkuttanu ja kylmiä väreitä heidän musiikki on saanu aikaan! :) Olen ostanut Visionsin ja Elements 1&2 jutskat ja Episode pitäis ostaa ihan heti ens viikolla kuhan Kuopiossa käyn Anttilassa,jos siellä ny on se..heh.."Siis Anttila" :)
Episode on niin mahtava taideteos että oksat pois! Varsinkin tuo Night Time Eclipse ja Season of Change! Uuuh...:) Justiinsa äsken hain postista tuon uusimman levyn pitkähihaisen paidan ja pompin katossa kun tässä samalla kuuntelen Cold Winter Nights biisiä..! Talvi kun se taas kohta tullee..Uusimman levyn sekä sinkun ostan ens viikolla ja se sinnku sen takia jos kerran siinä tulee se musavideo mukana,ku miulla ei toimi tuo musavideo linkki Stratovarius.comin kautta.."Käytän Mozilla Firefoxia".

Long live Strato Fans and Happy Touring for Strato members!

-Eagleheart1980-
-Eagleheart1980-

Life is too short to be wasted!

Strato Kicks Butt!

IceBreaker
Sr. Member
Posts: 4718
Joined: Thu Jan 13, 2005 11:37 pm
Location: Somewhere out from Strato-forum (=Etelä-Kymenlaakso)

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by IceBreaker » Thu Sep 01, 2005 3:56 pm

^^Uskomatonta viestiä sieltä pukkaa. Vaikka täällä puhutaan joka topicissa yli 100% ohi aiheen, niin voisi nyt uudesta levystä kertovan topicin jättää rauhaan kaikilla olemattomilla vanhojen juttujen hehkutuksilla. JA JOS VIITSISIT "tmhal" LUKEA TUOSTA YLEMPÄÄ, niin sinun ei tarvitsisi hankkia koko singleä, kun VIDEO ON MUKANA ALBUMILLAKIN. :twak:

:uzi: :newbie:
"I shall seize Fate by the throat; it shall certainly not bend and crush me completely"

User avatar
tmhal
Jr. Member
Posts: 44
Joined: Wed Aug 31, 2005 3:14 pm
Location: Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by tmhal » Thu Sep 01, 2005 4:18 pm

IceBreaker wrote:^^Uskomatonta viestiä sieltä pukkaa. Vaikka täällä puhutaan joka topicissa yli 100% ohi aiheen, niin voisi nyt uudesta levystä kertovan topicin jättää rauhaan kaikilla olemattomilla vanhojen juttujen hehkutuksilla. JA JOS VIITSISIT "tmhal" LUKEA TUOSTA YLEMPÄÄ, niin sinun ei tarvitsisi hankkia koko singleä, kun VIDEO ON MUKANA ALBUMILLAKIN. :twak:

:uzi: :newbie:
Heh..
OUKKI DOUKKI :D Thx vaan selvennyksestä! :) Noh,sitten..
Nooo,Don't Shoot mee :)
Ei muuta kun mietiskelemään että millon olis varaa ostaa tuo Straton tähän asti uusin Dvd :)

-Eagleheart1980-
-Eagleheart1980-

Life is too short to be wasted!

Strato Kicks Butt!

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts: 4368
Joined: Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location: Olari, Espoo, Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Figaro1 » Thu Sep 01, 2005 4:19 pm

En ole uutta levyä hankkinut mutta kuullut kyllä ja ainakin ne jotka väittävät bändin jämähtäneen paikalleen saavat Stratovarius-levyn myötä pitkän nenän ja peukun perseeseen :) Tarttuvimpia biisejä pitkään aikaan ja hienoa että "reunion" tunnelma välittyy levyltä jollain tavalla mitä en kuitenkaan osaa selittää. Jaa että miksikö en osta levyä? Siksi että en omista enää edellisiäkään paitsi tietokoneellani ja en koe haluaisin levyä ostaa varsinkin nyt kun olen sen jo kuullut.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

User avatar
Bones
Sr. Member
Posts: 1429
Joined: Mon Aug 02, 2004 6:16 pm
Location: Rovaniemi, Finland

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Bones » Thu Sep 01, 2005 4:43 pm

No johan nyt on perkele kun luulin että se tulisi kauppoihin vasta myöhemmin... Pitää se kai sitten käydä ostamassa. Levyn olen kuullut jo kokonaan ja täytyy sanoa että se on pääsemässä Stratovarius-levyjen kärkinelikkoon. Aluksi vaikea oli tutustua biiseihin kuten Maniac Dance, Gypsy In Me ja Götterdämmerung (Zenith Of Power), mutta kun niitä kuuntelee muutaman kerran niin ne tosiaan ovat helvetin kovaa kamaa, niinkuin koko levy muutenkin. Tuosta "virkistyssirkuksesta" oli tosiaan apua, vaikka se synkkä episodi bändin historiassa olikin. Nopeat rallit on jätetty pois mikä on helvetin hyvä juttu. Tuskin moni muukaan sitä rumpujen rätkettä olisi jaksanut kuunnella. Tämä "muutos" ei nyt ole niin hirvittävä kuten moni antaa ymmärtää, ehkä se johtuu osittain tuosta äskeisestä. Kyllä sen tunnistaa täysin Stratoksi.
So you children of the world, listen to what I say
If you want a better place to live in, spread the words today
Show the world that love is still alive, you must be brave
Or you children of today are children of the grave

User avatar
Heke
Member
Posts: 123
Joined: Sat Jun 14, 2003 9:14 pm
Location: Suomi Finland prkl,

Re: Stratovarius - Stratovarius

Post by Heke » Thu Sep 01, 2005 5:33 pm

MIKÄ SE HEMMETIN DIGIPÄKKI ON!!!!!! :x ONKO SE JOTAIN SYÖTÄVÄÄ? :?:

:(

:?

:lol:

Locked