Suomimetallin amatöörejä

Muusikot ja muusikoidenalut voivat täällä keskustella kaikesta musiikintekemiseen liittyvästä. Toki myös muutkin ovat tervetulleita mutta keskusteluaiheiden pitäisi täällä jollain tasolla liittyä musiikintekemiseen.
Locked
PMM
Jr. Member
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2005 2:31 pm

Suomimetallin amatöörejä

Post by PMM » Thu Jul 14, 2005 2:47 pm

Suomessakin on varmaan paljon tuntemattomia metallibändejä jotka on lähes yhtä hyviä kuin kuuluisat. Yksi semmoinen on kuopiolainen Refrain. Bändi ei tietääkseni ole juurikaan kauan ollut olemassa mutta siinä soittaa pojujen seassa muutama konkari. Esim basisti soitti jo 80-luvun lopulla levyttäneessä Warmathissa. Warmathilta jäi suuri murto tekemättä thrash-metallin suistuessa suosiosta 90-luvulla. Stone oli tietysti kuuluisin näistä. Warmath kierteli Suomea ja pohjoismaita mm Tarotin kans silloin ennen vanhaan... Tarottihan tosin porskuttaa edelleen, varsinkin Hietalan Marco.

Kyllä näitä hyviä hevimetallibändejä on tuolla pinnan alla vaikka kuin paljon. Tämä Refrain kuulostaa jotenkin vähän Stratolle tai Tarotille...

www.refrain.dy.fi

User avatar
Werihukka
Jr. Member
Posts: 4
Joined: Wed Mar 02, 2005 3:23 pm
Location: Beyond Northern Welkin
Contact:

Re: Suomimetallin amatöörejä

Post by Werihukka » Mon Jan 09, 2006 11:05 pm

Ei kyllä lähellekkään yhtä hyvä kun tarot, koska parempaa ei taida löytyä. Kuulosti kyllä aika paljon Marco Hietalalta laulaja. Tosin huomasin kohtia, jossa se kuulosti vain huonolta kopiolta.

Sävellykset eivät olleet mielestäni kummoisia. Minä sävellän itsekin ja voin pitää omia sävellyksiäni parempina. Tosin en sävellä saman tyylistä musiikkia muutakun metallin osalta.
Pois alta porot ja punahilkat!!!

PMM
Jr. Member
Posts: 2
Joined: Thu Jul 14, 2005 2:31 pm

Re: Suomimetallin amatöörejä

Post by PMM » Tue Jun 20, 2006 2:23 pm

Juu, eihän tuo eka demo ole kovin vaativasti tehdyn kuuloista mut bändiltähän on ilmestynyt jo toinen demo ja eri laulajalla. Selvää parannusta kuultavissa sävellyksissäkin.

Locked