Page 1 of 1

Porukkojen omat bändit

Posted: Sun Aug 27, 2006 9:46 pm
by StratoFactor
TUli tässä mieleen, tällaista meillä ei ole. Eli tänne kaikkien Tyyppien projektibändien nimiä,genrejä ja musiikkinäytteitä,kotisivuja tai suosituksia tuttujen bändeistä ja hieman yleistä musiikkikeskustelua. Toimii myös värväyspörssinä että tervetuloa vaan.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Mon Sep 04, 2006 8:33 pm
by Eerik
Bändimme on Crystal Blaze ja tyylinä power metal. Kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.crystal-blaze.com ja juuri uunista tullut demomme, The Punishment, osoitteesta http://www.crystal-blaze.com/releases.shtml. Itse olen siis bändimme bassotaiteilija.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Tue Sep 12, 2006 7:53 pm
by StratoFactor
Voi neekeri, 97 kertaa tapitettu uteliain silmin tätä topiccia ja ei sitten kun yksi postaus minun idiootin lisäksi. Nyt jampat tänne PRKL! Joo, olis minulla ja jampoillakin semmonen bändin räpellys kasassa. Nimeä vielä mietitään,biisejä vielä treenataan ja opiskellaan tätä soittamisen iloa. Ja keikkaakin pukkaa tässä lokakuun puoella, soundinäytteitä ei ole missään eikä biisejäkään, ei oo kotisivujen ammattitaitoista tekijää löytyny. Pitäis varmaan aloittaa semmosenkin jampan etsinnät. :lol:

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Sun Nov 05, 2006 3:39 pm
by Heke
Kerran oli hyvä alku, mutta meni mehtään sekin projekti... Laina melkeen jo otettiin ja tilaussuunnitelmakin oli mut se vaan sitten loppu. Nimeksi olisi tullut: Rise´n´Fall. Tietääkseni sellaista nimeä ei ole vielä.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Fri Nov 10, 2006 6:20 pm
by Curry
Perustettiin tässä vastikään bändi paria pikkujoulukeikkaa varten, poristiin että vois tehä omiaki biisejä. Soitan tässä porukassa bassoa, bändin nimi Tanssiorkesteri Raivo.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Thu Jul 05, 2007 7:40 pm
by STRATOJUHA
Käykää tsekkaamassa :)
www.d-creat1on.com

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Fri Jul 06, 2007 12:06 am
by exe knight
Heke wrote:Kerran oli hyvä alku, mutta meni mehtään sekin projekti... Laina melkeen jo otettiin ja tilaussuunnitelmakin oli mut se vaan sitten loppu. Nimeksi olisi tullut: Rise´n´Fall. Tietääkseni sellaista nimeä ei ole vielä.
Se raissenfooli kävikin sitten nopeasti, putositte ennen kuin pääsitte ilmaankaan...(näkymätön hymiö).

Oma bändini:

Tilanteessa, jäseniä minä ja kitaristi
kappaleita kirjoitettu semmoset vähän alle 50, muutamaan suunniteltu myös musiikit, (plus muutama instrumentaali tulee olemaan).

Tyylinä tulee olemaan varmaankin hevahtava Progressiivinen metalli, jotain SA, Soad sekoitusta.

Kaverini (onneksi) ei halua paljon slowareita, mutta yritän suostutella että tekisimme jokaiselle albumille edes sen yhden ballaadin houkuttelemaan lisää ostajia, (eihän niitä ole pakko livenä soittaa kuitenkaan), ja ovathan hitaat aina helpompia kuin nopeat.

Jotain mitä luultavasti joskus soitetaan coverina:
Soad: Cigaro ja Chic'n stu.

Bändin tyyli:
Olen suunnitellut sellaista jotain "cyber fantasy" ihme sekoitusta, mikä nyt sattuu tuntumaan parhaalta, itse aijon ainakin aluksi pukeutua ihan vain pitkään nahkatakkiin ja farkkuihin (unohtamatta mustaa paitaa), saatan pitää myös jonkin näköisiä ohuita mustia hanskoja.

Nimi:
ei tiedossa, jotain S'llä alkavaa siitä tulee, itsellä pyörinyt päässä nimi "Synchro Zenith" Logoksi S'stä ja Z'sta koostuva tiimalasi.
värityyli muuttuvana mutta ajattelin aluksi jotain violettia keltaisella, oranssilla, mustalla ja ehkä vähän sinistä ja vihreääkin.

Muuta ei nyt tule mieleen, olisi mukava löytää joku rumpali, pianisti luulisi löytyvän, bassisti olisi myös kiva juttu...

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Sun Jul 08, 2007 11:18 pm
by MetalManiac
Mejän pändi:

Absolute Fucking Chaos
http://edu.kajaani.fi/~ktuovine/absolute/

Kävästiin Kivesjärvellä nauhoittamassa demo. Sitä saatanee n. kuukauden päästä kunhan miksaus saadaan lopullisesti valmiiksi. Bändin tyyliä on mahdoton sanoa, ainoastaan sen verran että rankemmalla linjalla ollaan menossa.

Sivuilta löytyy The Deciderin live-video + kahden coverin videot. Jossain vaiheessa pitäisi MySpaceen ilmaantua pieni maistiainen demosta ja coverointimme Paskan Pope=Wankerista pitäisi ilmaantua jonnekin päin internettiä myös.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Thu Jul 12, 2007 6:15 pm
by Dark Eternity
No en ole bändissä mutta laitan myspace sivuni osoitteen tänne jos haluatte käydä vilkaisemassa. Siellä ei ole kuin 2 kitarahommaa jotka on testauksia... sivu on www.myspace.com/shredari

Thanks kaikille jotka edes käyvät katsomassa..

All the best!! :)

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Thu Jul 12, 2007 6:39 pm
by rakettitulppa
Joo mul on sellanen kova bändi jonka nimi on sekokoelma. www.mikseri.net/sekokoelma :D

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Thu Jul 19, 2007 11:01 pm
by Summpi sika
Itelläni on kaks porukkaa. Toinen vähän enempi kehittyneempi ja toinen vähän vähempi. Soitan molemmissa rumpuja. se jälkeenjääneempi bändi ois semmosta powermetallia pikkusen raskaammilla vaikutteilla. siinä meitä minäö ja kaks kitaristia ja melkeen. Urkuri ja basisti on lähellä. vaan laulaja uupuis täydellisesti. yks biisi on valmiina ja pari kolme keskenerästä. Ja edennemmpi projekti kulkee nimellä Tazer. Se on kasarihevia vähän nykyaikaisemmilla vaikutteilla. siinä on kask kitaristia, basisti joka laulaa ja minä lyön kattiloita.kaks biisiä valmiina ja muutama kesken. kumallakaan projektilla ei oo ollu vielä keikkoja

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Mon Oct 01, 2007 12:19 pm
by MetalManiac
Kaksi uutta biisiä jos ketään ylipäätänsä kiinnostaa:
http://www.myspace.com/absolutefuckingchaos

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Mon Oct 01, 2007 5:09 pm
by exe knight
Ediittiä: Niinkuin jossain muualla jo sanoin, kappaleita on nyt enemmän, nyt niitä on tasan 80.

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Sun May 11, 2008 5:17 pm
by Jartsa
Meidän projekti: www.myspace.com/adastracave

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Mon May 12, 2008 8:54 pm
by StratoÄijä
www.myspace.com/eklipticon

Sieltä löytyy jotain tavaraa meidän bändiltä

Re: Porukkojen omat bändit

Posted: Wed Nov 26, 2008 11:31 am
by Antza
wow! Muutamia hienoja bändejä täällä!

Jepp, no joo! Mä soitan Sipoolaisessa hevi-poppoossa Kemsitrÿ. myspace.com/kemistryband