magyar stratofanok topicja

This forum is for languages besides English and Finnish. This forum is not moderated so if you have problems in this board, we can't help you.
stratobabius
Sr. Member
Re: magyar stratofanok topicja

Post by stratobabius » Sat Dec 03, 2005 9:19 pm

Tényleg jo a kepek! Nagyon szomorú vagyok mert nem voltam ott. Nem baj.Latni fogom Athen-be. De mikor megint ott lesznek, bisztos hogy megyek!

MMarton
Jr. Member

Post by MMarton » Sat Dec 03, 2005 9:19 pm

Beast_Pete wrote:Nagyon jók a képek!
ű

Köszi;)

MMarton
Jr. Member

Post by MMarton » Sat Dec 03, 2005 9:20 pm

Amúgy neten más oldalon vannak+'képek a buliról?

savafan
Jr. Member

Post by savafan » Thu Dec 22, 2005 7:03 pm

Sziasztok!

A pesti bulin csináltam pár képet amit itt megtalálhattok:

http://savafan.freeweb.hu/magyar/Stratovarius/alap.htm

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Fri Dec 23, 2005 8:45 pm

Éled a topic, éled! :)

Legközelebbi StratoKoncerten már tényleg kéne egy fórum mítinget szervezni.
"Mikor az utolsó véred is elfolyék,
S a tested is a porba hullék,
Akkor is van még remény,
Mert a lelked továbbra is él."

- Mark Swanson -
from the book, Nick's legend

sz_bela16
Jr. Member

jó estét

Post by sz_bela16 » Mon Jan 09, 2006 11:13 pm

nos csatlakozom én is ide eddig az angol nyelvü topicocba irogattam de csak most fedeztem fel a magyart.rólam annyit csak hogy 94ben hallottam elöször stratót elég is volt hogy örökre megszeressem.2szer láttam pesten söt még dolgoztam is 2003ban s van is fotóm a 2 Timoval.az utolsóra sajnos nem sikerült elmennem de a cimbim melózott azon is.de remélem ebben az évben tiszteletüket teszik újra pesten.na és kinek hogy tettszik az utolsó strató?

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Tue Jan 10, 2006 1:12 pm

Szia, légy üdvözölve körünkben!

Nekem a legutóbbi album tetszik nagyon, olyan... más, de mégis Strato. Igazából ez a megnyerő benne, hogy bár lassabb a tempó, nincs benne dupla lábdob, mégis hűek maradtak magukhoz. A United nagyon nagy sláger a számomra, benne van a top-10 -ben, az tuti.

Tavaly háromszor láttam a Strato-t: Wackenben, Bécsben és Budapesten. Meg láttam őket 2003-ban Budapesten.

A munkához hogy jutottál hozzá, és milyen jellegű volt?

Szerintem idén max a Szigeten láthatjuk őket játszani, mivel az új album 2007-re készül el. Addig viszont fesztiválokon fel fognak majd lépni, ezért gondolom, hogy esetleg Szigeten lesznek. Ha jönnek, akkro gyere te is! :)
Akkor is van még remény,

- Mark Swanson -

sz_bela16
Jr. Member

Post by sz_bela16 » Sat Jan 14, 2006 11:17 pm

szia,csak azért érdeklödtem a utolsó strató miatt mert én nem vagyok elragadtatva.annak idején 94ben mikor elöször hallottam sokkal sokkal jobban tetszett éppen aktuális albumuk mint a mostani.nem tudom olyan más,ritkafajta:)
elég könnyen hozzájutottam a melóhoz mert 5 éven keresztül(a 7böl amit pesten éltem le)stage hand voltam.tehát ahol metál buli volt ott voltam én is.leutóbb a szigeten melóztam 1 hétig metál sátornál.s ha minden jól megy ebben az évben is ott leszek.s remélem a strató is:)

sz_bela16
Jr. Member

Post by sz_bela16 » Sat Jan 14, 2006 11:19 pm

szia,csak azért érdeklödtem a utolsó strató miatt mert én nem vagyok elragadtatva.annak idején 94ben mikor elöször hallottam sokkal sokkal jobban tetszett éppen aktuális albumuk mint a mostani.nem tudom olyan más,ritkafajta:)
elég könnyen hozzájutottam a melóhoz mert 5 éven keresztül(a 7böl amit pesten éltem le)stage hand voltam.tehát ahol metál buli volt ott voltam én is.leutóbb a szigeten melóztam 1 hétig metál sátornál.s ha minden jól megy ebben az évben is ott leszek.s remélem a strató is:)

LACUSKA
Jr. Member

Post by LACUSKA » Mon Jan 30, 2006 12:12 pm

hát itt vagyok én is újra, és elég szomorúan, hogy nem mehettem el decemberben a PeCsa-beli koncertre, brühühű, az előzőn, az Elements bemutatóján voltam és az valami fantasztikus élmény volt, mind zene, mind látványtechina szmpontjából, szó szerint tátott szájjal bámultam...

sajnos műtétem volt, nem voltam jól, pedíg ott lett volna a helyem, de hát mivel lábra állni alíg tudtam, így hát.... :(

valamit írjatok, milyen volt az előző Elements-hez képest, egyszerűbb volt a berendezés, nem hoztak annyi látványtechnikát (Elementsen a lángcsóváktól még ma is megborzongok), mennyit játszottak kb.? és tolták a régi klasszikus nótákat is (Speed of Light, Blaack Diamond)?
Here I am lost and alone in the night...

LACUSKA
Jr. Member

Post by LACUSKA » Tue Jan 31, 2006 3:35 pm

áhám, Beast_Pete, megtaláltam az angol szekcióban a leírásod, beszámolód a koncertről 8)

kb. mennyit játszottak amúgy, mármint időintervallumban, nem volt rövidebb, hogy nem önálló főzenekar volt, teljes programot toltak?

(3 kedvenc zenekarom van, a Strato mellett az Evergreyt és a Nevermore szeretem nagyon, az Evergrey koncerten voltam, az május környékén volt, valami fantasztikusot nyomtak a srácok, de a Nevermore és a Stratovarius PeCsa koncerteket ki kellett hagynom a betegségem miatt :cry:, pedíg a Nevermore már a jegyem is megvolt, dehát ilyen az élet, pont a koncert napján műtöttek, gondoltam majd este kiszaladok "levegőzni" a PeCsába, aztán visszaosonok a kórházba 8), ehem dehát persze eszembe sem jutott a koncert műtét után, azt sem tudtam hol vagyok, basszus, olyan mumák voltam altatás után, 3 napíg alíg tudtam felkelni úgy megzúztak, meg ilyen draincső lógott ki az oldalamból, olyan zacsi, amibe folyik a vér, na nem terrorizálok senkit tovább, a franc megette, jól megszívtam a tavalyi évet, ilyen is ritkán van, hogy a 3 kedvenc znekaromból mindhárom játszik hazánkban, én meg kettőről lemaradtam, hát ezt is megértem)....

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Tue Jan 31, 2006 4:42 pm

Örülök, hogy újra látlak a fórumon! Most már jobban vagy a műtét óta?

Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni. Maga a koncert kb 1 óra 40 perc hosszú lehetett, tehát rövidebb, mint múltkor. Most nem voltak tűzcsóvák és petárdadurrogtatások, de a zene a legfontosabb, ugyebár. Talán maga a setlist se volt annyira ütős, mint múltkor, nyílvánvalóan a koncert rövidsége miatt, de egy rossz szót se szólhatok, mert most legalább leadták a Coming Home-ot (Bécsben nem :P), Against the Winds-et, és a Destiny-t teljese hosszában.

A következő turné 2007-ben várható, gondolom valamikor nyáron vagy ősszel jönnek kis hazánkba. Erre az évre pedig fesztiválok vannak betervezve, úgyhogy nagyon reménykedem a Szigetben. Ott majd találkozhatnánk, StratoFórum magyarjai! :)
Akkor is van még remény,

- Mark Swanson -

LACUSKA
Jr. Member

Post by LACUSKA » Wed Feb 01, 2006 1:43 pm

hát most már el tudnék menni, épphogy, kikapták az epehólyagom, meg egyéb gondok is voltak, de inkább idegileg készített ki a sok orvos, meg vizsgálat, és mindez azok után, hogy váratlanul és idejekorán elhunyt édesapám, ami már magában eléggé sokkoló volt, szóval a tavalyi évem nagyon borzasztó volt, úgyhogy taccs voltam rendesen, nem volt semmi pozitívum, habár nem is hiányzott semmi, csakhát a Strato koncertet sajnálom egyedül, hogy kimaradt, mert pont beleesett ebbe a nehéz fél éves időszakba...

amúgy még sajnos nincs vége, mert a műtét után néha előfordul kis sérv a szurkálások helyén, én meg naná, hogy beleestem ebbe a "néha előfordul"-ba, szóval mehetek vissza a kórházba majd, hogy mi lesz akkor ezzel, ráadásul most jöttem a sebészeti rendelőből, mert a hátsófelemen is lett egy kis rögös gyulladás (azt hittem, hogy aranyér :oops:, bár egy kicsit korai lenne :roll:), szóval sose volt semmi bajom, most meg jól megkaptam ömlesztve... és elegem van az orvosokból... mindent megtesznek, hogy kinyírjanak, de megpróbálom túlélni :twisted:

nah, ennyi elég is asszem a gondokról, bajokról, nem fárasztalak vele :D

remélem lesz majd valami jó kis új Strato album, ami jó hosszú és bonyolultabb, így a mostani kis egyszerűbb után (persze tetszik ez is) és a következő lemezbemutató turnéjuk megint teljesen önálló lesz itt a PeCsában, azaz abszolút főzenekar, bazze, arra biztos hogy kimegyek akár kézencsúszva is :D

sz_bela16
Jr. Member

Post by sz_bela16 » Sun Feb 05, 2006 3:46 am

sziasztok nos találtam egy startó koncertet a 2003-as Tuska-i fesztiválról nagyon jó minőségű ugyebár tv felvétel.igaz sajna csak 32 perc de nagyon jó.huntinggal kezdenek,majd van against the wind,forewer free,visions,phoenix,és ugyebár...black diamond.hamarosan dvdt csinálok belőle mert mpegben van.nagyon jó kis buli egyetlen dolog ami "zavar" az talán hogy késő délután játtszanak.amúgy elsőrangú a buli.minden jót!

mackerel-sky
Jr. Member

Post by mackerel-sky » Wed Mar 29, 2006 12:45 pm

sz_bela16 wrote:szia,csak azért érdeklödtem a utolsó strató miatt mert én nem vagyok elragadtatva.annak idején 94ben mikor elöször hallottam sokkal sokkal jobban tetszett éppen aktuális albumuk mint a mostani.nem tudom olyan más,ritkafajta:)
szia!télleg szted jönnek a szigetre?

mackerel-sky
Jr. Member

Post by mackerel-sky » Wed Mar 29, 2006 12:47 pm

sz_bela16 wrote:szia,csak azért érdeklödtem a utolsó strató miatt mert én nem vagyok elragadtatva.annak idején 94ben mikor elöször hallottam sokkal sokkal jobban tetszett éppen aktuális albumuk mint a mostani.nem tudom olyan más,ritkafajta:)
szia!télleg szted jönnek a szigetre?

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Sat Apr 14, 2007 12:16 am

Szerintem jövőre, 2008-ban lesznek Szigeten... talán. 0.o
Akkor is van még remény,

- Mark Swanson -

finnlandia
Sr. Member

Post by finnlandia » Sun Mar 16, 2008 11:29 pm

Sziasztok!! Szerintem nem lesznek a szigeten. De majd kiedűl.

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Thu May 08, 2008 3:14 pm

Hát most már tudjuk, hogy nem. -.-
Akkor is van még remény,

- Mark Swanson -

finnlandia
Sr. Member

Post by finnlandia » Mon May 12, 2008 8:34 pm

De a finn lapokszerint állítólag Tolkki nélkül folytatják.

Kyra
Sr. Member

Post by Kyra » Sun Dec 07, 2008 1:32 am

Hú, eléggé elhalt ez a magyar topic, pedig látom, vannak még magyarok a fórumon.

majakka
Member

Post by majakka » Tue Dec 09, 2008 12:31 am

Üdv... jelen. Csak még elég kezdőcske vagyok :lol:
"I am eager and wakeful, I am a stranger in a strange land.
Thy breath comes to me whispering an impossible hope."
"I forget, I ever forget, that the gates are shut everywhere in
the house where I dwell alone!"

Kyra
Sr. Member

Post by Kyra » Tue Dec 09, 2008 1:41 am

Szóval mégis megtaláltad. :lol:

Hátha jönnek még többen is és életet lehelünk a topicba. :D

attila87
Jr. Member

Post by attila87 » Tue Dec 09, 2008 10:46 am

Naha! Nem is tudtam, h van magyar topic is! Hát kurva jó lenne, ha jönnének, a 2005ös koncerttel pontosan egyidőben zht írtam, és nem volt lehetőség más időpontban, úgyhogy kb. félméteres gödröket válytam a padba, úgy írtam mérgemben:) Biztos jönnek a tavasszal, összebeszélt szerintem az összes nagy banda, hogy 2009 tavasszal jöjjenek pestre, bár a Metallica koncertről még csak pletykák vannak, meg a Punkportálon műr hivatalosan is kint van, hogy május 25 sportaréna, de kérdés, hogy erről a metallica menedzsmentje tud-e :) Jó lenne egy olyan strato turné, ami egy kicsit inkább ilyen best of jellegű, el voltak tűnve már vagy 2 éve, nem tudom, szerencsés ötlet-e egyből új lemezzel nyomulni, de ki tudja!
Ézsiás Attila

Kyra
Sr. Member

Post by Kyra » Tue Dec 09, 2008 11:02 am

Hát, az biztos, hogy el volt tűnve a topic, de mi majd jól felfuttatjuk. :D

Tényleg jó lenne, ha jönnénk Mo-ra...., de hát eddig nem igazán esett ilyesmiről szó. :? Bizakodjunk. :D

majakka
Member

Post by majakka » Tue Dec 09, 2008 1:04 pm

Igen, végül megtaláltam, kicsit le voltam amortizálódva tegnap este :D

Attila angyal szóljon Belőled :D Nem bánnám én sem ha jönnének... bár voltam a 2005-ösön, de akkor még közel sem jelentett ennyit a banda mint most és egyébként is ősrégen volt már. Jah, az új album téma érdekes... kiváncsi leszek milyen lesz...

Kyra
Sr. Member

Post by Kyra » Tue Dec 09, 2008 9:39 pm

Rajtunk kívül már legalább egy ember észrevette, hogy nem műkszik a Kotis honlap. 8) Ezek szerint, nemcsak mi hárman jártunk arra. :D

Beast_Pete
Sr. Member

Post by Beast_Pete » Wed Dec 10, 2008 1:45 am

Még jóóó hogy vannak errefelé magyarok. A min épünk mindenhol megtalálható, miért pont egy ilyen király rockbanda oldalán ne lennénk jelen? :) Az más kérdés, hogy az utóbbi egy-két évben eléggé halott volt ez a téma sajnos.

Nem tudom, hogy hozzánk mikor jönnének a srácok, abban reménykedem, hogy nem nyáron s pláne nem a Szigetre jönnek. Egy jó kis szokásos PECSA koncert lenne az ideális, bár ott se tökéletes a hangzás, de még mindig jobb, mint a Szigeten.
Akkor is van még remény,

- Mark Swanson -

majakka
Member

Post by majakka » Wed Dec 10, 2008 1:31 pm

Itt a helyünk :)
Esetleg egy Jégcsarnok? Ott van lehetőség jó kis pirotechnikai elemekre is... :D

Kyra
Sr. Member

Post by Kyra » Wed Dec 10, 2008 2:12 pm

Esetleg meg is szervezhetnénk a koncertet. :D

Post Reply