Stratovarius Community
 FAQ   Search   Memberlist   Usergroups   Register 
 Profile   Log in to check your private messages   Log in 

Loppuhuipennus klassisella kokoonpanolla?

 
Post new topic   Reply to topic    Stratovarius Community Forum Index -> Stratovarius keskustelu Suomeksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
boko
Jr. Member


Joined: 02 Jun 2017
Posts: 3

PostPosted: Fri Jun 02, 2017 10:35 am    Post subject: Loppuhuipennus klassisella kokoonpanolla? Add User to Ignore List Reply with quote

Mielestäni Stratovarius ansaitsisi vielä kunnon loppuhuipennuksen. Sivulta käsin tarkasteltuna bändi on vaikuttanut hiipuvan hiljalleen vuosien saatossa. Entiseen loistokkuuteen paluu on kuitenkin vielä mahdollista, mutta siihen on vain yksi ainoa tie: re-union klassisen kokoonpanon kanssa (Tolkki, Kotipelto, Kainulainen, Johansson, Michael). Tiedän, että meitä 90- ja 2000-luvun alun faneja on paljon, jotka pakahtuisivat onnesta mikäli reunion + uusi albumi + kiertue tapahtuisi. Stratovarius nousisi kuin Feeniks tuhkasta.

Turha kierrellä - Timo Tolkin jälkeinen strato on ollut "ihan jees" bändi. Nykystraton jäsenten soittotaidot ovat kohdillaan, mutta tärkein elementti puuttuu: mieleenpainuvat uudet hittibiisit. Fakta on se, että Tolkin lähdön jälkeen niitä ei ole juuri tullut. Tolkki on ainoa joka pystyy synnyttämään todellisia melodisia Stratovarius-kappaleita. Hänen ikivihreät sävellyksensä ovat kestäneet aikaa uskomattoman hyvin 90-luvulta näihin päiviin.

Tolkki on edelleen kovassa iskussa mitä tulee biisintekoon. Esimerkkinä Allen Landen "The Great Divide" albumi, joka on kokonaan Tolkin käsialaa sävellysten osalta ja taattua tavaraa.

Klassisen kokoonpanon tiellä on toki monta kiveä: Tolkin fyysinen kunto ja livesoitto ei ole tällä hetkellä sitä tasoa mitä straton loppuhuipennus vaatisi. Myös Jörg Michael on ollut pitkään soittamatta power metallia. Molempien täytyisi kunnostautua ja aloittaa määrätietoinen harjoittelu - en tosin tiedä onko se Timon osalta mahdollista terveydellisistä syistä. Kuitenkin iso paluu jonka me kaikki haluamme nähdä vaatii monenlaista panostusta - sitä ei ole järkeä tehdä puolivaloilla. Yksi ongelma on myös Kotipellon ja Tolkin tulehtuneet välit. Tolkin mukaan Kotipelto ei ole pystynyt antamaan anteeksi menneitä. Kaikella tällä alkaa kuitenkin olla jo kiire, koska kavereilla alkaa olla ikää tälle musiikille.

Toivottavasti emme joudu todistamaan Stratovariuksen hiljaista hiipumista unholaan, vaan näkisimme sen vielä kerran tekevän kaiken täysillä kuin bändin kulta-aikoina. Stratovarius ja sen fanit ansaitsevat sen.

Back to top
View user's profile Send private message
Jabi
Sr. Member


Joined: 04 Apr 2002
Posts: 1376
Location: Post-democratic Society

PostPosted: Sun Nov 12, 2017 4:12 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Omasta mielestäni olisi aika kyseenalaista vetää viimeinen kiertue vanhalla kokoonpanolla. Se saisi Rolfin, Matiaksen ja Laurin näyttämään pelkiltä sijaisilta jotka saivat väistyä syrjään heti kun heitä ei enää tarvittu. Mahdollinen re-union pitäisi IMO toteuttaa mieluummin Helloweenin "Pumpkins United" -tyyliin, eli uusi ja vanha kokoonpano yhdessä kiertueella.

Back to top
View user's profile Send private message
lucaf9397
Jr. Member


Joined: 17 Nov 2018
Posts: 18

PostPosted: Sat Nov 17, 2018 6:00 pm    Post subject: Add User to Ignore List Reply with quote

Hauska idea, vaikkei millään tavalla realistinen. Entäpä ajatus konserista johon TT tulisi *laulamaan* ekojen levyjen biisit (ja miksei soittamaankin)? Olisin valmis matkustamaan mihin tahansa nähdäkseni sen keikan Smile

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Stratovarius Community Forum Index -> Stratovarius keskustelu Suomeksi All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB © phpBB Group