Thunderstone

Täällä keskustellaan aiheista, jotka eivät liity Stratovariukseen.
User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts:4368
Joined:Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location:Olari, Espoo, Finland
Re: Thunderstone

Post by Figaro1 » Mon Apr 25, 2005 9:04 pm

King of Loss wrote: Hommattu on täälläkin. Levyltä tunnistaa kyllä bändin ja varsinkin alkupuolisko kolahtaa kovaa. Loppupään biisit vaativat vielä muutaman kuuntelukierroksen, että alkavat jäämään mieleen. Aivan yhtä lujaa ei tällä levyllä mennä kuin kahdella aikaisemmalla, mutta ne tutut elementit ovat kuitenkin edelleen kuultavissa.
Itsekin olen huomannut juuri tuon että Thunderien levyillä ekat biisit ovat aina "tutun turvallista" ja "heti maistuvaa" menoa ja loppupäässä on sitä vähän enemmän pureskelua vaativaa kamaa. Kuten jo sanoin, tempojen alaspäin hilaus on minusta ollut levyllä vain ja ainoastaan hyvästä. Ei niitä supertuplia tarvitse joka biisiin tunkea. Ja tutun kuuloiset elementit tosiaan paistavat korvaan heti, mutta niin kauan kuin biisit miellyttävät, se ei haittaa minua ainakaan yhtään.
King of Loss wrote: Pasin äänenkäytössä on kuultavissa laajempaa skaalaa. Välillä tulee mieleen jo etäisesti Russel Allenin murahtelut, etenkin kappaleessa Liquid of the Kings. Ehdotonta eliittiä suomalaisissa laulajissa.
Omasta mielestäni lievä korostus on Pasin suurin miinus ja sekin on pientä verrattuna moniin muihin. Hieno solisti kyllä todellakin ja sopii TS:n biiseihin kuin nenä päähän
King of Loss wrote: Erittäin onnistunut kokonaisuus joka tapauksessa levy on. Varmasti tulee soittimessa lähipäivät pyöritettyä kappaleita.
Et ole ihan yksin, ajattelen ihan samaa. Jokainen Thunderi on ollut edeltäjäänsä parempi vaikka kaikki ovatkin vähintään hyviä.
King of Loss wrote: Mitä näihin hittimelodioihin tulee niin jos kappaleen ainoa heikkous on, että se miellyttää kuuntelijaa, niin mitä sitä suotta kuuntelemaan sellaista tuubaa. Maailma on täynnä kappaleita, jotka eivät taatusti miellytä ketään. Niistä on varaa valita. Minut ainakin Thunderstone on saanut yhä uudelleen pistämään levyn soittimeen, vaikka kappaleet ovatkin hyvin soitettuja ja kertosäkeet tarttuvia. Ovatpa joskus jopa saaneet hyräilemään mukanakin.
Minä en kanssa voi tajuta sitä että "hittimelodian" sisältävää biisiä ei muka voi diggailla. Maailmassa on levytetty niin paljon biisejä että väkisinkin osa kuullostaa keskenään samalta. Ja mielestäni yksi Thunderien hienouksista on (tämän muuten Nino itse allekirjoitti kun hänelle mainitsin, terveisiä vaan miehelle!!) se fakta että vaikka musa kuullostaakin etäisesti siltä että "tämä on kuultu jo" niin suoraa linkkiä mihinkään levyttäneeseen bändiin ei kuitenkaan voi antaa.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Kenji
Member
Posts:148
Joined:Tue Nov 25, 2003 3:26 pm
Location:Järvenpää

Re: Thunderstone

Post by Kenji » Mon Apr 25, 2005 10:18 pm

Nyt on levy hommattu... Mutta ei sitä tietenkään voi koneella soittaa kun on ilmeisesti kaikenmaailman kopiosuojat. Vai enkö vaa osaa? Ja omat cd soittimet on kyllä sitä laatua äänentoistoltaan, että mieluummin ei kuuntele ollenkaan. :?

EDIT: vinkumisesta huolimatta kuuntelin levyn silti kakkasoittimellani ja täytyy sanoa että kyllä se on juuri niin hyvä plätty ku netistä ladattavissa oleva sampleklippi antoi ymmärtää. tätä tulee tykitettyä lähitulevaisuudessa PALJON! :D

SirJuzzi
Sr. Member
Posts:1933
Joined:Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Thunderstone

Post by SirJuzzi » Mon Apr 25, 2005 11:32 pm

Nyt, kun uutta levyä on hieman kuultu, en oikein osaa päättää pitäisikö minun ostaa se vai ei. Parhaimmat biisit olivat taattua Thunderstonea hypäten sinne muiden loistavien Ukkoskives-biisien eliittijoukkoon, mutta välillä tuntui olevan jotenkin väkinäisen oloisia vetoja, eikä kyseessä tunnu olevan tämä kappaleiden avautumattomuus. Lisäksi yhdistin sen päätösraidan (jonka nimeä en tähän hätään muista) Show Must Go Oniin (tämä ei silti ole syyte rippaamisesta). Pasin laulusta, Ninon kitaroinnista ja soundeista tulee lisäplussaa. Jos rahatilanne olisi parempi, homma olisi selvä, kyllä niitä parhaita biisejä voisi enemmänkin kuunnella. Nyt jää tosiaan sellaiselle fifty-fifty-tasolle, saa nähdä miten käy.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts:4368
Joined:Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location:Olari, Espoo, Finland

Re: Thunderstone

Post by Figaro1 » Tue Apr 26, 2005 3:04 pm

SirJuzzi wrote:Parhaimmat biisit olivat taattua Thunderstonea hypäten sinne muiden loistavien Ukkoskives-biisien eliittijoukkoon, mutta välillä tuntui olevan jotenkin väkinäisen oloisia .
Noh, näin offina voin sanoa että kaikki omat levyni bändiltä kuin bändiltä ovat juuri tällaisia. Ja ihan oikeasti on mielestäni vain hyvä jos levy ei vedä päätä irti harteista, sillä silloin käy helposti niin että levyä fiilistelee kaksi viikkoa putkeen päivittäin ja sen jälkeen se jää pölyttymään nurkkiin. Thunderi-lätty on kuitenkin aivan mahtava omasta mielestäni.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

SirJuzzi
Sr. Member
Posts:1933
Joined:Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Thunderstone

Post by SirJuzzi » Tue Apr 26, 2005 5:47 pm

Itselläni on monen monta levyä, jotka ovat alusta loppuun täyttä rautaa ja jotka ovat kiinnostaneet (vähän luonnollisesti tietty tasaantuen) vuosia. Omistan tietty niitäkin tapauksia, joissa on lipsahduksia, mutta ne ovat sitten muuten sisällöltään loistavia. Tässä Tools of Destructionin tapauksessa tuntuisi näitä epämääräisiä fiiliksiä jättäviä raitoja vaan olevan ehkä hieman turhan paljon meikäläisen makuun.

User avatar
Figaro1
Sr. Member
Posts:4368
Joined:Sun Mar 03, 2002 1:30 pm
Location:Olari, Espoo, Finland

Re: Thunderstone

Post by Figaro1 » Tue May 10, 2005 2:44 pm

Jatkan täydellistä offiani sanomalla että mielestäni on aina parempi jos levy tarjoaa joko 3 selkeästi muita parempaa biisiä tai kasan tasalaatuisia biisejä verrattuna siihen että levyllä on kolme pää-irti raitaa ja 5 täysin vessan lattialta lakaistua. Tämä toki vain mielipide mutta esmes Sonatan Winterhearts Guild on juuri tällainen. The Cage, Victorias Secret ja Abandoned Pleased Brainwashed Exploited ovat aivan tappajia, siinä missä The Misery, Champagne Bath ja The Ruins of My Life sopisivat paremmin Korean bonuksiksi.

Aiheesta sitten: Nosturin keikan jälkeen olen kuunnellut Thunderia taas vähän enemmän ja huomannut että se vaatii ainakin omalla kohdallani usean kuuntelun ennenkuin biisit oikeasti avautuvat kuulijalle. Ja tätä pidän hyvänä asiana, kunhan ei ihan äärimmäisyyksiin mennä. Täytyy sekin vielä kertauksen vuoksi sanoa että joskus olin valmis laittamaan Dreamspace-cd:ni tikkatauluksi, tänä päivänä se on mielestäni tietyllä tapaa Straton paras tuotos.
I'm going nowhere. All the way to nowhere.

Akiman
Jr. Member
Posts:25
Joined:Thu Mar 11, 2004 9:05 pm
Contact:

Re: Thunderstone

Post by Akiman » Thu May 12, 2005 3:12 pm

THUNDERSTONE

"Sanotaanko näin, että kun otat uskontotieteilijän, rumpumyyjän, kaivurikoneen kuljettajan, varastomiehen ja studiotyöskentelijän ja pistät heidät samaan kellarinloukkoon soittamaan heviä, niin siitä syntyy Thunderstone."


Pian viiden vuoden ikään yltävä helsinkiläinen Thunderstone on kolmella albumillaan raivannut tasaisen varmasti tietään kohti kotimaisen melodisen heavyn kuuminta kärkeä. Suhteellisen epävarmoista lähtökohdista matkansa aloittanut Thunderstone koki lopullisen mullistuksensa, kun Nuclear Blast avasi onnellisten sattumien kautta ovensa projektina pidetylle yhtyeelle, minkä jälkeen viisihenkinen kokoonpano aloitti yhä tiiviimmän toimintansa. Nyt keväällä 2005 Thunderstone julkaisi kolmannen kokopitkänsä Tools of Destructionin, joka edustaa taatusti tumminta ja raskainta Thunderstonea tähän saakka, mutta kehitystä on tapahtunut myös laajemmin aina olosuhteista keikkarintamalle. Uuden studion rakennuksen kanssa työskentelevä yhtyeen kitaristi Nino Laurenne ennakoikin Thunderstonelle kiireistä vuotta, sillä rakennustöiden lisäksi edessä on laajaa kiertelyä ja muuta toimintaa.

http://www.sonosmetallicos.net/haastattelut.php?id=61

SirJuzzi
Sr. Member
Posts:1933
Joined:Sun Mar 03, 2002 11:38 am

Re: Thunderstone

Post by SirJuzzi » Mon Dec 31, 2007 1:15 am

Kiitokset Thunderstonelle yhden aikakauden päättäneestä Tampereen keikasta 30.12.07. Sääli, että yleisöä oli niin vähän ja sekin vähä niin käsittämättömän apaattista, mutta keikan musiikillinen tarjonta oli huippuluokkaa. Toivotan yhtyeelle menestystä tulevan kokoonpanon kanssa.
Play the violent strings of my symphony.

Summpi sika
Member
Posts:66
Joined:Wed Aug 02, 2006 5:54 pm

Re: Thunderstone

Post by Summpi sika » Wed Jan 02, 2008 12:07 am

SirJuzzi wrote:K Sääli, että yleisöä oli niin vähän ja sekin vähä niin käsittämättömän apaattista, mutta keikan musiikillinen tarjonta oli huippuluokkaa.
tämä onkin juuri niiiin surullinen asia bändin kohdalla. olen vahvasti sitä mieltä että suomen yksi aliarvostetuin bändi ellei jopa ihan ole sitä. tyypit ovat tehneet hienoja niin hienoja levyjä alusta loppuun saakka ja myyntiluvut ovat pyörineet siellä tyliin "5 myytyä kappaletta" itse omista kaksi uusinta ja kova yritys hankkia loputkin. pasinkin ääni oli niin hieno että, ei miestä syytä suotta "haukuttu" suomen david coverdaleksi. mutta hänkin lähti karin kanssa varmasti senkin takia yhyeestä kun kovan työn tulios ei kantanu leipää, vaikka virallinen syy olikin, että saisi enemmän aikaa perheelle ja voisi keskityä muihin juttuihin.
Itse olen myös kerran ollut todistamassa yhyettä paikan päällä. vaasan rockperry 2005. ja silloinki porukkaa oli vain eturivin verran ja hiljaista oli minua ja paria muutaq tyyppiä lukuun ottamatta. tälle bändille kyllä toivoisi enemmänkin :(
I'm hunting high and low

Heraklos
Member
Posts:101
Joined:Wed Oct 09, 2002 7:20 am

Re: Thunderstone

Post by Heraklos » Tue Jan 29, 2008 8:34 am

Harmitti tuolla Tampereen keikalla lyhyt soittoaika. Onneksi tuli tsekattua viime vuoden maaliskuussa Tavastialla Thundereitten puolentoista tunnin setti. Tanakkaa tavaraa oli! :twisted: Thunderstonen vahvuus on muuten juuri livesoitannassa.

User avatar
mayhem-for-all
Sr. Member
Posts:1907
Joined:Mon Dec 29, 2008 8:25 pm

Re: Thunderstone

Post by mayhem-for-all » Wed Jan 21, 2009 8:25 pm

Thunderstonen uusi levy kohta saatavilla enkä malta odottaa.
Virallisissa Studio Diaryissä lupaillaan raskaampaa ja tietenkin uusi laulaja vaikuttaa paljon.
Pakko se on silti hankkia.

Grinder
Member
Posts:158
Joined:Fri Jan 05, 2007 10:50 am

Re: Thunderstone

Post by Grinder » Fri Jan 30, 2009 9:25 pm

Rantasen ääni ja englannin ääntäminen olivat niin kertakaikkisen perseestä etten yhtään ihmettele jos nyt uuden mikinjatkeen myötä ovet ulkomaillekin aukenisivat paremmin. Tosin on sekin pakko sanoa että TS:n kaltaisia bändejä maailmassa on jo 35092357 kpl enkä debyytin jälkeen ole koko bändiin kiinnittänyt mitään huomiota, senkin myin pois vuosia sitten.

Locked